Eddie Murphy lesz az Oscar házigazdája?
2011. szeptember 04. 21:59
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
wííí az jó lenne xd
2011. szeptember 04. 22:22
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem megérdemli.
2011. szeptember 04. 22:25
Ez angyon jó hír!Remélem végül tényleg ő fogja vezetni az Oscart.Imádlak Eddie!!!
2011. szeptember 04. 22:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.04. 20:55)
Billy Crystalt kérjük vissza 
Azt írják, hogy Eddie jó eséllyel pályázik a házigazda posztra a nagy neve és a filmek iránti nagy szerelme miatt.
2011. szeptember 05. 08:59
Akik Billy Crystaloznak ők látták is vajon vezetni vagy csak jutyúbon? Mert amúgy menő az ő nevével dobálózni, hogy akkor méééég húdekirály volt, meg vicces meg ilyenek.
Az idei páros az gyenge volt, de például Ellen DeGeneres jó volt szerintem, az volt a kedvencem amikor lement fotózkodni Clint Eastwooddal, amit Spielberg csinált róluk xDD (itt megnézheted). De Hugh Jackman is király volt.
Az idei páros az gyenge volt, de például Ellen DeGeneres jó volt szerintem, az volt a kedvencem amikor lement fotózkodni Clint Eastwooddal, amit Spielberg csinált róluk xDD (itt megnézheted). De Hugh Jackman is király volt.
2011. szeptember 05. 09:32
Ennek nagyon örülök
Akkor biztosan nagy poénokat fog elsütni
2011. szeptember 05. 09:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.09.05. 08:59)
Akik Billy Crystaloznak ők látták is vajon vezetni vagy csak jutyúbon? Mert amúgy menő az ő nevével dobálózni, hogy akkor méééég húdekirály volt, meg vicces meg ilyenek.
Láttam. És amennyire csökken a színvonal az Oscaron, ugyan megnézem, de Billy miatt jobban érdekelne
2011. szeptember 05. 12:38
Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 09:48)
Láttam. És amennyire csökken a színvonal az Oscaron, ugyan megnézem, de Billy miatt jobban érdekelne
Sőt, lényegében csak miatta nézném, mert nekem teljesen 8, hogy ki nyer, nem érdekel 
Ha csak Billy érdekel majd, szóval a műsorvezető, akkor kábé elég az első fél, egy órát megnézned majd, mert utána már csak ilyeneket nyom, hogy a következő díjat átadja Tom Hanks. Szóval amikor kiderül ki nyer, mármint a legjobb film, meg a legérdekesebb díjak, akkor te már nem is nézed
2011. szeptember 05. 12:48
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.09.05. 12:38)
Ha csak Billy érdekel majd, szóval a műsorvezető, akkor kábé elég az első fél, egy órát megnézned majd, mert utána már csak ilyeneket nyom, hogy a következő díjat átadja Tom Hanks. Szóval amikor kiderül ki nyer, mármint a legjobb film, meg a legérdekesebb díjak, akkor te már nem is nézed

Én a tavalyit is csak azért néztem, hogy lássam a kedvenc sztárjaimat, nem pedig azért, hogy lássam, nyernek-e.
2011. szeptember 05. 13:01
Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 12:48)
Én a tavalyit is csak azért néztem, hogy lássam a kedvenc sztárjaimat, nem pedig azért, hogy lássam, nyernek-e.
Végignéztem live-ban egy török csatornán, nem az RTL KLUB-on, nekem ne pofázzanak bele magyarul 
Ja én se néztem a Győzike showt, mert utálom, de tetszett a háza, és azt sokat mutatták
(csak ugratlak ám, nehogy felhúzd magad)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 05. 13:49
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.09.05. 13:01)
Ja én se néztem a Győzike showt, mert utálom, de tetszett a háza, és azt sokat mutatták
Aha, miket meg nem tudunk rólad ..
1 felhasználónak tetszik:
BarcaFan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.