Szexi ágyjelenet lesz Joe Jonas új klipjében
2011. szeptember 04. 20:50
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
A tisztasággyűrű szerintem csak egy buta divat az amerikai fiatalok közt. Sok értelme nincs. Az előzetesből túl sok nem derül ki, de ízlésesnek tűnik. Sokkal szimpatikusabb számomra Joe mióta egyedül van. A szende szűz kisfiú stílus kevés embernek jön be.
2011. szeptember 04. 20:59
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ez nem éjszakás kaland hanem 2 másodperces kaland! xD
2011. szeptember 04. 22:14
Hát, valamivel el kell adni a nyálas zenéjét.
Érdekes, hogy pl. a Rolling In The Deep Adele-tól teljesen jó volt, még úgy is, hogy a klipjében szinte csak ül a csaj. A jó zenéhez nem kell botrányos klip.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. szeptember 04. 22:15
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem egy nagy durranás nem kell úgy felfújni .
2011. szeptember 05. 13:58
Nem olyan durva ez az előzetes mert minden oké vele de én nagyon féltem a Joe-t mert ugye neki vannak 6-7 éves rajongói is és ha megnézzik majd a videó klipet mit szólnak majd? Ezt hogy "Anya mit csinál ebben a videóban a Joe?" és az anyukája biztos tudja hogy mit csinál és az anyukájuk meg majd rohan beperelni a Joe-t és én nem szeretném ha a Joe-t beperelnék és ezért inkább azt szeretném ha a Joe kivágatná ezt a részt a klipjéből mert rossz vége is lehet! Ezt a Joe és a rajongói érdekében is mondtam!!
2011. szeptember 05. 14:00
Aki egyet ért velem az megérti amit most irtam az elöbb
2011. szeptember 05. 14:35
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.09.04. 22:14)
Hát, valamivel el kell adni a nyálas zenéjét.
Érdekes, hogy pl. a Rolling In The Deep Adele-tól teljesen jó volt, még úgy is, hogy a klipjében szinte csak ül a csaj. A jó zenéhez nem kell botrányos klip.
Kinyithatnád szerintem a szemed..hol a botrány?
2011. szeptember 05. 15:08
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem a jó zenéhez,ami igazán jó,nem kell ágyjelenet..na,persze,diznis(volt,ha jól tudom),ezért a ˝kitörés˝ náluk elfogadott meg izgis.
viszont a tisztasággyűrűs fogadalmát száz százalék,hogy jó régen megszegte(nem mintha hittem volna ebben a dologban
)
viszont a tisztasággyűrűs fogadalmát száz százalék,hogy jó régen megszegte(nem mintha hittem volna ebben a dologban
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.