Három héten belül megjelenik Alekosz könyve
2011. szeptember 04. 18:36
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hát én biztosan nem fogom megvenni a könyvet.Ezt is csak azért dobja piacra,hogy ne felejtsék el az emberek.Pedig szerintem már most senkit sem érdekel.
2011. szeptember 04. 18:47
|
|
Fruzsika2020új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 159974 offline
|
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjj Alekeosz fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjj
2011. szeptember 04. 18:50
Biztos hogy a zsebpénzemet nem az ő könyvére fogom el pazarólni.Nem érdekel az ő élete a villában,sosem szerettem.És igen jól mondja most már kezdenek a közönségtalálkozók is fogyni,és nemsokára talán már nem is emlékszünk rá.
2011. szeptember 04. 18:58
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Vegye meg a kispalifasza...Utálom ezt a palit
2011. szeptember 04. 18:59
Én se veszem meg. Inkább félreteszem a pénzt, v elköltöm vmi másra!
Majd a szűklátókörű, elbutított rajongói megveszik! Már ha maradt még neki -.-"
Majd a szűklátókörű, elbutított rajongói megveszik! Már ha maradt még neki -.-"
2011. szeptember 04. 19:06
Tuti nem veszem meg a könyvét...Ja, de mégis télen kell majd a begyújtós!!!
2011. szeptember 04. 19:17
de tényleg: ezt most ki fogja megvenni? hát persze. a sok ostoba VV fan.. -.-
2011. szeptember 04. 19:58
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
ÉÉn isten ments, h akár egy forintot is (tom, h máár nincs olyan)költsek ennek a könyvére!!! Bocs a fanoktóól, de szánalmas amit művelt a VV-ben!! Elég kiábrándító, h manapság már akár egy ILYEN is lehet példakép!!!Aki telehányja a jacuzzit, mert annyit pilát, összezagyvál egy csomó hülyeséget, és 8 álltalánossal megnyerio a Való Világot!! Számomra nagyon felhábortóó!!! Viszont örömmel látom, h az előttem hozzászólóknak van elég eszük és nem dőltek be "alekinnyó" félrevezető és pocsék színjátékában!!! Szerencsére vannak még józan emberek!! Bocsánat, ha vkit megbántottam, de ez a véleményem és az igazság is!! Ne haragudjatok!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: