Nemsokára indul a Való Világ 5
2011. szeptember 04. 14:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. szeptember 04. 14:35
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
N.Adri,pontosan erről beszélek!Az utak az egész országban quva sz@rok,hajléktalan mindenhun.Erre van pénz,de az értelmes dologra nincs.Jah meg a parlament világítása.Az hol érdekel,őszintén?Jó biztos szép,meg jó,de ilyenekért fölösleges pénzt kidobni....
2011. szeptember 04. 14:39
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Tavaly én és a nővérem elhatároztuk,hogy nem nézzük.Ennyit az akaratról: a nővérem nézte,én meg nem!Mert én úgy tűnik értelmesebb vagyok annál,hogy ezt a valótlan világot bámuljam!
előre tudom:Lesz egy ember aki kiesik az elején és lesz egy-két szerelmes pár,konfliktus és a végén egy győztes.Mit kell ezen nézni?
előre tudom:Lesz egy ember aki kiesik az elején és lesz egy-két szerelmes pár,konfliktus és a végén egy győztes.Mit kell ezen nézni?
2011. szeptember 04. 14:54
Látszik az embereken hogy a színvonalra mennek. Ki az a beteg, aki jelentkezik egy ilyenbe?
2011. szeptember 04. 15:01
Tök rossz az új design! úgy néz ki az egész mint valami pince! -.-" az előző sokkal szebb és színesebb volt. Szerintem a szereplők is csak másolatok lesznek,tuti nem fogom nézni,főleg hogy a felvételi miatt tanulni fogok -.-"
2011. szeptember 04. 15:11
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Nekem tetszik ez az uj design. Hat ha ez is olyan hosszu lesz,mint a masik,en kihalok
....amugyis 12.-en a suli is kezdodik,ugyhogy amugy sem tudnam nezni, de lehet nem is baj.
2011. szeptember 04. 15:41
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
,,N.Adri
erre van pénz de az útkátyukra nincs.... -.-" "
Ez mekkora marhaság már!!!!!!!!-.-" Az útkátyúkat az ország fizeti,a Való Világ teljesen más!-.-"""""" Nem ebből a pénzből költene rá,hanem az RTL KLUB a "saját pénzéből" készíti el a műsort,amit a szponzorok által szerez.
erre van pénz de az útkátyukra nincs.... -.-" "
Ez mekkora marhaság már!!!!!!!!-.-" Az útkátyúkat az ország fizeti,a Való Világ teljesen más!-.-"""""" Nem ebből a pénzből költene rá,hanem az RTL KLUB a "saját pénzéből" készíti el a műsort,amit a szponzorok által szerez.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.