Katy Perry rajong Selena Gomezért
2011. szeptember 04. 18:46
|
|
Ióniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 146994 offline
|
Jesszus...pont selena? megmondom őszíntén színészként és is nagyon bírom mert eszméletlenül jól játszik. de énekelni... csak hallgassatok meg egy élő koncertet a youtubon és lehet h rájöttök h nem is olyan jó
2011. szeptember 04. 18:54
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Díva?Szerintem én lemaradtam valamiről.Még énekelni sem tud rendesen akkor,hogyan lett belőle hirtelen díva?Tudom,hogy most rengeteg rajongó fog vádolni,de régen én is szerettem,de most már egy cseppet sem.Egyrészt még nem tudott felmutatni nálam olyan filmet/sorozatot amiben azt mondtam volna,hogy "ez igen!".Nálam színészként megmaradt a tucat Disney sztárnak.Énekesként pedig szerintem még rengeteget kell gyakorolnia,hogy ne csak suttogjon a színpadon.És szerintem mindenki értékelte volna,ha nem festett volna lovakat rózsaszínre és utána nem tagadta volna le és akkor még a Justinnal aki neki állítólag az öccse a köztük lévő "barátságot" is ügyesen tagadta.És ezt csodálja Katy?
2011. szeptember 04. 19:05
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
kolonicskriszti
Igazán nincs mit =]
Kedves Selena fanok!
Ne is törődjetek az utálkozó lúzerekkel és itt most nem azokra gondolok akik normális kommenteket(akár negatív, akár pozitív) írnak hanem akik azért jönnek h fújoljanak.Selena-fanok,nem nevetséges h mennyire utálják Selenát mégis minden egyes cikknél ide jönnek csak azért h utálkozzanak?Nem szeretik a dalait mégis mindent ismerik még azt is tudják h írt e dalt v nem.Csak mosolyogni lehet rajtuk. =]
Igazán nincs mit =]
Kedves Selena fanok!
Ne is törődjetek az utálkozó lúzerekkel és itt most nem azokra gondolok akik normális kommenteket(akár negatív, akár pozitív) írnak hanem akik azért jönnek h fújoljanak.Selena-fanok,nem nevetséges h mennyire utálják Selenát mégis minden egyes cikknél ide jönnek csak azért h utálkozzanak?Nem szeretik a dalait mégis mindent ismerik még azt is tudják h írt e dalt v nem.Csak mosolyogni lehet rajtuk. =]
2011. szeptember 04. 19:08
Hát,Katy ezt nem kellet volna.Pont ő?Színészként sem túl tehetséges,de az még talán elmegy.De énekelni,azt tényleg nem tud!A rajongóinak ajánlom hogy hallgassanak meg tőle egy élő felvételt és 99%-ig garantálom,hogy kiábrándulnak a kedvencükből.Visszatérve a cikkhez szerintem Selena egyáltalán nem díva.csak egy kislány aki felnőttnek érzi magát.De nem az.
2011. szeptember 04. 19:24
mindkettojuket szeretem de.…. szerintem ez hazugsag
hogy rajonghatna katy sel-ert te jo eg!!!;D
hogy rajonghatna katy sel-ert te jo eg!!!;D
2011. szeptember 04. 20:02
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
meg is értem h rajong érte!
2011. szeptember 04. 20:23
Katy nagyot esett a szememben. 
Selena?
Miért pont érte?
Rebecca Black, és Selena?
Hát na azért...
Selena?
Rebecca Black, és Selena?
2011. szeptember 04. 20:40
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Hát nem néztem ki Katyből, mármint valahogy zeneileg ő fényévekre van Selenától, úgy, hogy ez fura...Mármint láttam egy videót, amiben Selena élőben énekelt hát...
Na mind1 ő dolga.
Na mind1 ő dolga.
2011. szeptember 04. 20:48
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
2011. szeptember 04. 21:05
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Majd kinövi ...
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.