Katy Perry rajong Selena Gomezért
2011. szeptember 16. 09:43
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Sztem sem "díva" és télleg nem tud felnőni... nem is értem, h mért rajonganak érte annyian és mért az első starityn is :S
2011. szeptember 16. 14:20
Különbözik a többi sztártól miben? Hogy tele van púderral? Ez nem díva ez egy Texasi p*rszt.
2011. szeptember 16. 16:03
|
|
WereInHeavenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160658 offline
|
A számaitól annyira nem tudok hanyattesni, élőben pedig alig van hangja. Vannak nála énekesileg nagyobb tehetségek, de jó színésznő, és aranyos.
2011. szeptember 16. 17:10
szerintem Selena egyáltalán nem különbözik a többi Disneys csajtól ugyanolyan mint mondjuk Miley. ugyanúgy viselkedik a stílusuk is sőt még hasonlítanak is. Sel pont úgy viselkedik ahogyan megmondják neki ezzel azt értem h a rajongói előtt ahogyan viselkedik el ne higgyétek h ő magától ilyen és ezzel nem ő az egyetlen szav nem különbözik a többitől...
2011. szeptember 17. 13:44
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
yourshawty,lilluska2001,x-Hera-x csak ugy mondok valamit mind a harmotoknak 1. your nem tom mi bajod van akkor tartsd meg magadnak csakk azert mert engem nem erdekel olyan aki ocsarolja Selenat, nem is erdemled meg hogy mondjuk nagy betuvel irjam le a nevedet mind a masikk ketto sem es azt se hogy ekezetet irjak mert *** **** ****** ******* lillike te sem vagy kulomb,hervacska pedig sajnalom de ha te ki tudod fejezni magadat egy szoval akkor enis es ezzel ha kitalalob akkor jo ha nem akkor szarok ra **** ** *** **** es te sem vagy kulombbb a masik snkiknel bocsanat hogy atvaszem dorikanak az irasat de ez van nem szeretek veszekedni de szeretem kimondani azt amit erzek es ezentul is ki fogom!!!!!!!!
2011. szeptember 17. 18:32
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
hát Katynek is elment az esze,az egyszer biztos .....
amúgy csdorka6 már bocsi de te miért vered magad? mindenkinek van egy véleménye,és mindenki kimondja itt amit érez,attól hogy neked ez nem tetszik,még nem kéne így lealázni magad mindenki előtt
amúgy csdorka6 már bocsi de te miért vered magad? mindenkinek van egy véleménye,és mindenki kimondja itt amit érez,attól hogy neked ez nem tetszik,még nem kéne így lealázni magad mindenki előtt
2011. szeptember 17. 19:02
Idézet (Licky @ 2011.09.17. 18:32)
hát Katynek is elment az esze,az egyszer biztos ..
Egyet értek veled
2011. szeptember 17. 23:30
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Hogy különbözne már? Ő a lehető legsablonosabb cölöp. Na mindegy, nem az én dolgom, de szerintem inkább fordítva kéne történnie a rajongásnak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: