Katy Perry rajong Selena Gomezért
2011. szeptember 10. 08:28
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
nagyon külömbözik mert még kislány!
2011. szeptember 10. 10:10
Szerintem ez nagyon aranyos dolog volt tőle 
És igaza is van, Selena tényleg különbözik a többi tinisztártól
És igaza is van, Selena tényleg különbözik a többi tinisztártól
2011. szeptember 10. 10:41
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
imádom mind a kettőt!!!
2011. szeptember 10. 11:22
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
szerintem meg egy átlagosnál is átlagosabb csaj, aki max abban különbözik a többi tinisztártól, hogy halál unalmas. Meg, hogy a korosztályában már mindenkinek sikerült felnőnie rajta kívül. És a díva fogalmától nagyon távol esik...
2011. szeptember 10. 12:28
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
dorika66
Doryy96 "Úúúr Isten! És halotta már élőben ???????? Dívaa? Miről beszél ez? És mitől díva? Mert szerepelt egy pát sorozatban, meg max két filmben, és van pár dala, amit eléggé fel kell javítani, mert különben megsüketül az ember..mindennek lehet nevezni, csak éppen dívának nem.. ha ő díva, akkor Beyonce mi? Istennő ?! XDXD tök vicces vagy Katy" blablabla 1.közöd van ahhoz amit Katy gondol rola? nem 2.attól díva mert ahogy látod itt is a Starity ben az elso nem hiába csinálja jól nem? de 3.két sorozatban szerepelt és plusz egy animációs rajzfilmben, 8 filmben játtszottt 4.nem pár dala volt hanem van egy csomó es ha te megsüketülsz az a te bajod de a világon a legtöbbb ember szereti a dalait 5.Beyoncénak nincs köze az egészhez díva de nem kell felhozni 6.Katy nek van saját véleménye és kéne tisztelni!!!!! és ezt ne vedd veszekedésnek mert utálok veszekedni de kimondani amit érzek azt szeretem és ki is mondom ezentúl is!
olyan egy igazad van b*sszus hogy az nem igaz
Doryy96 "Úúúr Isten! És halotta már élőben ???????? Dívaa? Miről beszél ez? És mitől díva? Mert szerepelt egy pát sorozatban, meg max két filmben, és van pár dala, amit eléggé fel kell javítani, mert különben megsüketül az ember..mindennek lehet nevezni, csak éppen dívának nem.. ha ő díva, akkor Beyonce mi? Istennő ?! XDXD tök vicces vagy Katy" blablabla 1.közöd van ahhoz amit Katy gondol rola? nem 2.attól díva mert ahogy látod itt is a Starity ben az elso nem hiába csinálja jól nem? de 3.két sorozatban szerepelt és plusz egy animációs rajzfilmben, 8 filmben játtszottt 4.nem pár dala volt hanem van egy csomó es ha te megsüketülsz az a te bajod de a világon a legtöbbb ember szereti a dalait 5.Beyoncénak nincs köze az egészhez díva de nem kell felhozni 6.Katy nek van saját véleménye és kéne tisztelni!!!!! és ezt ne vedd veszekedésnek mert utálok veszekedni de kimondani amit érzek azt szeretem és ki is mondom ezentúl is!
2011. szeptember 10. 12:28
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
elnezest
dorika66
dorika66
2011. szeptember 10. 12:30
|
|
zakarias adriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155687 offline
|
hat nem gondoltam volna
2011. szeptember 10. 14:42
vagy talán azért mondta, mert selena már több számot is megvett tőle?
2011. szeptember 10. 14:45
|
|
WillyWonkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 156327 offline
|
Biztos jó volt azoknak a diákoknak
2011. szeptember 10. 16:23
Hát nem tudom, lehet, hogy csak hírverés érekében mondta...
2011. szeptember 10. 17:02
Én is szeretem selenát .. de nem imádom xD "Sikerült igazi dívává változnia” nemtudom h vagytok vele, de ezt én ha mondanám akk nem bók lenne az :'D
2011. szeptember 10. 17:51
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Szerintem egyáltalán nem különbözik a többitől. És énekesnő?.. Tudtommal hangja sincs de mint színésznő háát szép lány de nem tini filmes szerepeket nem tudna eljátszani. Minden esetre nem ócsárolóm mert még tényleg ő a legjobb a tini sztárok közül nagyon botrányai sincsenek.
2011. szeptember 10. 19:21
sztár rajong egy sztárért...nincs ebben semmi különös
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: