Katy Perry rajong Selena Gomezért
2011. szeptember 04. 21:32
Nem gondoltam volna hogy szereti.Majd egyszer ő is rájön hogy Selenanak nincsen jó hangja..
2011. szeptember 04. 21:39
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
ÉÉn szeretem mind2-őt!!
2011. szeptember 04. 21:48
Hát erre nem számítottam...én szeretem Selena hangját,de igaz,hogy élőben...hát...hmm,el kell ismernem,nem valami jó!rencsi95,szerintem nem csak a hangja miatt rajong Katy Selenáért,márha ez igaz...
2011. szeptember 04. 22:02
|
|
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline
|
Úúúr Isten! És halotta már élőben ???????? Dívaa? Miről beszél ez? És mitől díva? Mert szerepelt egy pát sorozatban, meg max két filmben, és van pár dala, amit eléggé fel kell javítani, mert különben megsüketül az ember..mindennek lehet nevezni, csak éppen dívának nem.. ha ő díva, akkor Beyonce mi? Istennő ?! XDXD tök vicces vagy Katy
2011. szeptember 04. 22:44
és akk mi van ?? hm ? azért rajong akiért akar ! akinek nem tetszik az így járt !
2011. szeptember 05. 09:07
|
dorika66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 159237 offline
|
Doryy96 "Úúúr Isten! És halotta már élőben ???????? Dívaa? Miről beszél ez? És mitől díva? Mert szerepelt egy pát sorozatban, meg max két filmben, és van pár dala, amit eléggé fel kell javítani, mert különben megsüketül az ember..mindennek lehet nevezni, csak éppen dívának nem.. ha ő díva, akkor Beyonce mi? Istennő ?! XDXD tök vicces vagy Katy" blablabla 1.közöd van ahhoz amit Katy gondol rola? nem 2.attól díva mert ahogy látod itt is a Starity ben az elso nem hiába csinálja jól nem? de 3.két sorozatban szerepelt és plusz egy animációs rajzfilmben, 8 filmben játtszottt 4.nem pár dala volt hanem van egy csomó es ha te megsüketülsz az a te bajod de a világon a legtöbbb ember szereti a dalait 5.Beyoncénak nincs köze az egészhez díva de nem kell felhozni 6.Katy nek van saját véleménye és kéne tisztelni!!!!! és ezt ne vedd veszekedésnek mert utálok veszekedni de kimondani amit érzek azt szeretem és ki is mondom ezentúl is!
2011. szeptember 05. 14:37
|
|
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline
|
nem értem, miért kell Selenát sértegetni, hogy nem tud énekelni. Na jó, talán csak egy kicsit hamis, de attól méh jól csinálja. Amúgy is szerintem emiatt hagy fel az énekléssel, mert mindig mindenki piszkálja. Mintha az, aki írja kritikát jobban tudná csinálni a szakmát, mint Selly. És Katy meg azért rajong, akiért akar és én teljesen egyet értek vele.
2011. szeptember 05. 14:38
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (dorika66 @ 2011.09.05. 09:07)
Doryy96 "Úúúr Isten! És halotta már élőben ?? Dívaa? Miről beszél ez? És mitől díva? Mert szerepelt egy pát sorozatban, meg max két filmben, és van pár dala, amit eléggé fel kell javítani, mert különben megsüketül az ember..mindennek lehet nevezni, csak éppen dívának nem.. ha ő díva, akkor Beyonce mi? Istennő ?! XDXD tök vicces vagy Katy" blablabla 1.közöd van ahhoz amit Katy gondol rola? nem 2.attól díva mert ahogy látod itt is a Starity ben az elso nem hiába csinálja jól nem? de 3.két sorozatban szerepelt és plusz egy animációs rajzfilmben, 8 filmben játtszottt 4.nem pár dala volt hanem van egy csomó es ha te megsüketülsz az a te bajod de a világon a legtöbbb ember szereti a dalait 5.Beyoncénak nincs köze az egészhez díva de nem kell felhozni 6.Katy nek van saját véleménye és kéne tisztelni!! és ezt ne vedd veszekedésnek mert utálok veszekedni de kimondani amit érzek azt szeretem és ki is mondom ezentúl is!
teljesen, de teljesen egyetértek
azt hiszik menők attól mert Selena utálkozók
Katynek amúgy igaza van
2011. szeptember 05. 14:58
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
Katy Perry szerint Rebecca Black is tehetséges..am meg Selena nem különbözik semiben sem a többi disney-sztártól..max abban hogy mileynak meg deminek sokkal jobb hangjuk van mint neki..nem tudom mitől lett sel díva de nem is igazán érdekel..ha katy szereti akkor szereti..ez van
2011. szeptember 05. 15:20
Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Katy ismeri a "díva" szó fogalmát.
2011. szeptember 05. 15:28
Idézet (dorika66)
blablabla 1.közöd van ahhoz amit Katy gondol rola? nem 2.attól díva mert ahogy látod itt is a Starity ben az elso nem hiába csinálja jól nem? de 3.két sorozatban szerepelt és plusz egy animációs rajzfilmben, 8 filmben játtszottt 4.nem pár dala volt hanem van egy csomó es ha te megsüketülsz az a te bajod de a világon a legtöbbb ember szereti a dalait 5.Beyoncénak nincs köze az egészhez díva de nem kell felhozni 6.Katy nek van saját véleménye és kéne tisztelni!!!!! és ezt ne vedd veszekedésnek mert utálok veszekedni de kimondani amit érzek azt szeretem és ki is mondom ezentúl is!
Igen, neked is és Katy-nek is lehet saját véleménye, amit tisztelni kell, csakúgy, mint mindenki másnak - csakúgy, mint Dóryy96-nak.
Egyébként az, hogy Selena itt Starity-n az első egyrészt nem azt jelenti, hogy díva (látom nem csak Katy nem ismeri ennek a szónak a fogalmát), másrészt azt sem jelenti, hogy a világon mindenki szereti. Szinte csak Magyarországon vannak ezek a tucat Disney-sztárok teljesen túlmajmolva, a többi országban vannak viszonylag tisztán látó emberek, akik észreveszik, hogy Szeleníta és társai nem mások csak reklámfogó eszközök.
Egyébként nem értem, miért ne kéne felhozni Beyoncét? Teljesen jogos volt. Mivel ő a díva, nem Selena. Nagyon is sok köze van a cikkhez.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. szeptember 05. 17:45
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Én mindkettőjüket szeretem..tehát ezért sincs gond..Na hajrá Katy!Hajrá Selena!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.