Starity

Jennifer Aniston

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 03. 19:02 #1
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Még nem láttam ilyen témát itt az oldalon és gondoltam ha más nem akkor majd én nyitok egyet, hiszen Jennifer nagyon tehetséges színésznő és megérdemli, hogy neki is legyen külön topikja beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Alex 1992
2011. szeptember 03. 19:09 #2
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (kriszti145 @ 2011.09.03. 19:02)
Sziasztok!
Még nem láttam ilyen témát itt az oldalon és gondoltam ha más nem akkor majd én nyitok egyet, hiszen Jennifer nagyon tehetséges színésznő és megérdemli, hogy neki is legyen külön topikja beer.gif

Hát igazság szerint tesóddal beszélgettük, hogy meg kéne nyitni. Ő arra kért, hogy nyissam meg én, és ez lenne az ajándékunk Neked, mire visszaérkezel wink.gif
Csak aztán én is elutaztam, és pár hét múlva, mikor hazajöttem, elfelejtettem. Nagyon haragszol Rám? blush.gif

Azért örülök, hogy megnyitottad. Ha nem baj, akkor én is csatlakoznék a topikhoz. wink.gif
Jentől egyértelműen a Marley meg én a kedvenc filmem. De sok más filmje mellett láttam pl. a Kisiklottak (Derailed) című filmet. Számomra hatalmas meglepetés volt a mozi, és Jen játéka, természetesen pozitív értelemben. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. szeptember 03. 19:12 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.03. 19:09)
Hát igazság szerint tesóddal beszélgettük, hogy meg kéne nyitni. Ő arra kért, hogy nyissam meg én, és ez lenne az ajándékunk Neked, mire visszaérkezel wink.gif
Csak aztán én is elutaztam, és pár hét múlva, mikor hazajöttem, elfelejtettem. Nagyon haragszol Rám? blush.gif 
Azért örülök, hogy megnyitottad. Ha nem baj, akkor én is csatlakoznék a topikhoz. wink.gif 
Jentől egyértelműen a Marley meg én a kedvenc filmem. De sok más filmje mellett láttam pl. a Kisiklottak (Derailed) című filmet. Számomra hatalmas meglepetés volt a mozi, és Jen játéka, természetesen pozitív értelemben. smileeee.gif

Nekem ezt nem is elmítétte, de semmi baj, örvendek, hogy én nyithattam meg biggrin.gif Természetesen nem haragszok rád.

Nekem a kedvenc filmem Jentől az Exférj újratöltve, akárhányszor megtudnám nézni azt a filmet, nagyon jól játszik benne blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok