Még nem láttam ilyen témát itt az oldalon és gondoltam ha más nem akkor majd én nyitok egyet, hiszen Jennifer nagyon tehetséges színésznő és megérdemli, hogy neki is legyen külön topikja
Jennifer Aniston
2011. szeptember 03. 19:02
Sziasztok!
Még nem láttam ilyen témát itt az oldalon és gondoltam ha más nem akkor majd én nyitok egyet, hiszen Jennifer nagyon tehetséges színésznő és megérdemli, hogy neki is legyen külön topikja
2011. szeptember 03. 19:09
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (kriszti145 @ 2011.09.03. 19:02)
Sziasztok!
Hát igazság szerint tesóddal beszélgettük, hogy meg kéne nyitni. Ő arra kért, hogy nyissam meg én, és ez lenne az ajándékunk Neked, mire visszaérkezel
Csak aztán én is elutaztam, és pár hét múlva, mikor hazajöttem, elfelejtettem. Nagyon haragszol Rám?
Azért örülök, hogy megnyitottad. Ha nem baj, akkor én is csatlakoznék a topikhoz.
Jentől egyértelműen a Marley meg én a kedvenc filmem. De sok más filmje mellett láttam pl. a Kisiklottak (Derailed) című filmet. Számomra hatalmas meglepetés volt a mozi, és Jen játéka, természetesen pozitív értelemben.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. szeptember 03. 19:12
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.03. 19:09)
Hát igazság szerint tesóddal beszélgettük, hogy meg kéne nyitni. Ő arra kért, hogy nyissam meg én, és ez lenne az ajándékunk Neked, mire visszaérkezel
Csak aztán én is elutaztam, és pár hét múlva, mikor hazajöttem, elfelejtettem. Nagyon haragszol Rám?
Azért örülök, hogy megnyitottad. Ha nem baj, akkor én is csatlakoznék a topikhoz.
Jentől egyértelműen a Marley meg én a kedvenc filmem. De sok más filmje mellett láttam pl. a Kisiklottak (Derailed) című filmet. Számomra hatalmas meglepetés volt a mozi, és Jen játéka, természetesen pozitív értelemben.
Nekem ezt nem is elmítétte, de semmi baj, örvendek, hogy én nyithattam meg
Nekem a kedvenc filmem Jentől az Exférj újratöltve, akárhányszor megtudnám nézni azt a filmet, nagyon jól játszik benne
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.