Starity

Beperlik Thalíát terhessége miatt?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 04. 19:15 #61
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Szerintem csak reklámfogás kell, hogy legyen ez.
2011. szeptember 04. 20:46 #62
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
omg.gif
2011. szeptember 05. 12:03 #63
- törölt felhasználó -    
blink.gif Ez hülyeség,csak pénzt akarnak kihozni ebből az egészből..
2011. szeptember 05. 16:27 #64
- törölt felhasználó -    
Ilyen marhaságot is megcsinálnak? ohmy.gif
2011. szeptember 06. 12:33 #65
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.04. 11:29)
Nem fogsz tudni meggyzőni. Ilyen alapon a te véleményed ugyanolyan elfogult, csak negatív értelemben. Még egyszer mondom: a tényeket írtam le, amiből levontam a logikus következtetést. A forrás szerint az volt a vád, mint olvashatod a cikkben, hogy bejelentette, hogy terhes a promóció alatt, és ez ártott az imidzsének. Hogy a hír igaz-e vagy sem, és hogy ténylegesen ez volt-e a valódi ok, arról semmi nem szól. Szóval változatlanul nem értem, hogy mi a problémád.
Oké, akkor ezt most írd be az összes Selena Gomez-es, Demi Lovato-s, Justin Bieber-es, Lady Gagá-s, Katy Perry-s, Lindsay Lohan-os, Briteny Spears-es... cikkhez. Érdekes módon, ők senkit sem zavarnak? Ha pedig én írok egy cikket havonta kétszer a kedvenceimről, abba pedig mindenkinek bele kell ugatni? Kezd ebből elegem lenni...

A probléma továbbra is a személyes véleményed és következtetésed a cikkben. Amit ugye a szabály szerint nem is lehet. Azok nem tények, hogy azt írod, hogy "valószínűleg csak arra megy ki a játék, hogy a nem túl ismert cég leakasszon magának egy kicsit az énekesnőtől – mondva csinált vádakkal." Ez a saját gondolatod és semmi alapja nincs, mert nem tudod mi az ok. Csupa feltételezés meg 'ha' és 'valószínűleg' a cikk és nem tények. 1 tény van benne, (ha igaz az egész) hogy per lesz. Ha olvassa majd a cég jogi képviselője majd téged is beperelnek rágalmazásért vagy a cég rosszhiszemű feltüntetése miatt.

Amúgy nem értem miért nem háborogsz most, hogy a szemét amerikaiak így meg úgy és pénzéhesek. Jaa, hogy egy 100%-ban mexikói cégről van szó ... ejj de fura. Tán nem csak amerikában pénzéshesek a multik és a hírességek? 110.gif

Közben utánanéztem ennek a Genomma Lab cégnek akiről szó van. 2010-ben 506,9 millió dollár volt a bevételük. Ebből én vonom le a következtetésemet: leszarják, hogy tálijától elperelnek néhány 10 vagy 100 ezer dollárt ... ha elprelenek, mert ugye arról sem szól a cikk hogy vagyoni vagy nem vagyoni kértérítést akar a cég - ezt is csak te költötted hozzá.
Ennyit a pénzéhségről. Amikor valaki perről hall, akkor egyből az ugrik be neki, hogy a pereskedő fél pénzt akar. Pedig sok más oka is lehet. Hírnévrombolás, károkozás, szerződésszegés, becsületsértés, hamis vád stb, stb a per pénzszerűsítése sok esetben csak ezek kmpenzálására szól. Lehet, hogy egy kisbolt egy pletyka miatt elveszíti állandó vásárlóinak a felét. Ebből bevételkiesése lesz. Ezért nem elég egy helyreigazítás vagy bocsánatkérés, hanem fizetni is kell.
4 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, janet7, LittleVampire, Glamster
2011. szeptember 06. 15:16 #66
- törölt felhasználó -    
Mivan?
2011. szeptember 06. 16:42 #67
emese0724
emese0724
új tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 136247
olivia37 írta:
De ne haragudjál minden 5. cikk Thalía így - Thalía úgy. Oké, legyen róla cikk meg sokan szeresség, de már ez sok ....

Ne haragudj, de én nem valami sokat hallok Thaliáról, úgyhogy nem igaz, hogy minden 5. cikk róla szól!
2011. szeptember 06. 19:20 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.06. 12:33)
A probléma továbbra is a személyes véleményed és következtetésed a cikkben. Amit ugye a szabály szerint nem is lehet. [...]

Továbbra sem tudok egyetérteni. Nem tudom, hol van olyan "szabály", hogy nem lehet a cikk szerzőjének következtetéseket levonni. Az valóban igaz, hogy nem lehet egyes szám első személyben véleményt mondani a cikkben, de csak ennyi. Amúgy meg mondd már meg nekem, melyik bulvárhír objektív, szerinted? Ha már mindenáron mindenbe belekötsz, csak mert utálod a cikk alanyát és mert én írtam, akkor már légy szíves köss bele az összes olyanba is, hogy "biztos nagyon sikeres lesz a klip/dal, mert blablabla", ez pontosan ugyanez a kategória, és az itteni cikkek 99%-ának ez a stílusa. Amúgy olvasd már el pl. a StoryOnline-nak vagy az Epizódnak a valóságot teljesen elferdítő és történeteket költő cikkeit, utána mondd, hogy nem objektív a tájékoztatás. Ezzel én a veled való vitát itt lezártam, nem fogok többet válaszolni.
2011. szeptember 06. 21:28 #69
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.06. 19:20)
Továbbra sem tudok egyetérteni. Nem tudom, hol van olyan "szabály", hogy nem lehet a cikk szerzőjének következtetéseket levonni. Az valóban igaz, hogy nem lehet egyes szám első személyben véleményt mondani a cikkben, de csak ennyi. Amúgy meg mondd már meg nekem, melyik bulvárhír objektív, szerinted? Ha már mindenáron mindenbe belekötsz, csak mert utálod a cikk alanyát és mert én írtam, akkor már légy szíves köss bele az összes olyanba is, hogy "biztos nagyon sikeres lesz a klip/dal, mert blablabla", ez pontosan ugyanez a kategória, és az itteni cikkek 99%-ának ez a stílusa. Amúgy olvasd már el pl. a StoryOnline-nak vagy az Epizódnak a valóságot teljesen elferdítő és történeteket költő cikkeit, utána mondd, hogy nem objektív a tájékoztatás. Ezzel én a veled való vitát itt lezártam, nem fogok többet válaszolni.

A nem első szám első személy, hanem burkolt forma is ugyanaz. Én sosem mondtam, hogy nem szeretem. Szerintem még rosszat sem írtam róla soha, legalább is nem avval kapcsolatban amit csinál, max 1-1 hír kapcsán beszólok valamit ha úgy látom, de ezt megteszem a saját kedvenceimmel is. Tök közömbös számomra, sőt egy alkalommal amikor beszéltünk, elmondtam, hogy az egyik lemezét kifejezetten szeretem - szóval nem kell a mellébeszélés. Teljesen mindegy ki a cikk alanya, ha olvasol a sorok közt amit írtam akkor ez is kiderül.
És nyugi, az olyan cikkekhez is beírok, csak sokra nem megyünk vele. Prézli is rendszeresen beleburkolja az írásaiba a véleményét és most Te is. Sally jól csinálja, megírja, majd egy hozzászólás formájában írja le amit ő gondol a dologról.

Nini, mi van itt:

Idézet (El Mexicano @ 2010.08.14. 12:55)
CIKKEK ÍRÁSÁNAK SZABÁLYAI
Ez főleg a tizenéves zölfülűeknek szól, kérjük, próbáljátok meg betartani!
3. A cikk semleges stílusban legyen írva. NE MONDD EL A SAJÁT VÉLEMÉNYEDET, ne legyen benne „Szerintem”, „Nekem tetszik!!!”, „Mit gondoltok róla???” és hasonlók. Az ilyen az nem cikk, hanem legfeljebb hozzászólás lehet a fórumon.
Remélem, hogy nem lesz nehéz ezt a három alapvető szabályt megjegyezni.

Idézet (El Mexicano @ 2011.09.03. 18:38)
Olyan cikk volt, hogy még az Epizód magazin is átvette, mert tetszett nekik.

Az epizód magazint még pár napja büszkén emlegetted, hogy átvette a cikkedet. Most meg pocskondiázod? Így már érhető ha olyan cikkek jelennek meg ott is ahol elferdítik a valóságot, ha tőled veszik át az írást.

hi.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. szeptember 17. 21:29 #70
Mexicana
Mexicana
visszatérő vendég
Hozzászólás: 199
Azonosító: 20437
Úristen, ekkora vitát csapni ebből...
Amúgy aki ismeri Thalíát egy picit jobban, az már emberségből sem jelentené fel. Eleve hogy nem lehet örülni annak, hogy valaki babát vár. Másik meg ha úgy ragaszkodtak Thalíához, akkor annyira ismerniük kellett volna, hogy az első terhessége is olyan nehezen jött össze, a második meg nem csak szimpla anyai öröm, hanem hogy végre a Lyme-kór engedte, hogy teherbe essen. Ezek után ha valaki ilyet tesz, az nem csak hogy bunkó, de embertelen is. Bocsi.
2011. október 15. 12:43 #71
- törölt felhasználó -    
Egy szót sem értek... MIVAN??
2012. május 18. 19:18 #72
Tia2
Tia2
visszatérő vendég
Hozzászólás: 157
Azonosító: 175166
szegény.... sad.gif