Starity

Beperlik Thalíát terhessége miatt?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 03. 19:51 #41
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Na! Komolyan mondom, ezzel ez a cég úgy lejáratja magát,ha eddig nem volt ismert (kevésbé volt ismert)akkor most már szerintem be is zárhat, ekkora égést, most őszintén mi köze van egymáshoz egy testápolóreklámnak és a terhességnek? Ezen Thalía és az ügyvédek helyében csak nevetnék, mert ez idiótaság, szerintem még a cég sem gondolta komolyan.
2011. szeptember 03. 19:55 #42
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Úristen ez komoly!? ohmy.gif Egy "pöppet" szánalmas.:-//
2011. szeptember 03. 19:58 #43
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.03. 19:06)
No, végigolvastam a korábbi hozzászólásokat - hát próbálok finoman fogalmazni ... Öszetettebb gondolkodásra tényleg nem vagytok képesek annál, hogy így szegény meg úgy szegény és hogy biztos csak pénzt akarnak?

Thalía az előző terhessége után gyorsan bomba formában volt, nem hinném, hogy ez most nagyon másként lenne. Az ilyen reklámok amúgy is hazugságok, meg agyonsminkelik és retusálják benne a sztárokat. Nem hinném, hogy olyan hatalmas, eget rengető probléma lenne eltüntetni róla valamit, vagy csak elrejteni bármit is. Thalíával ilyen szempontból egyébként könnyű dolgozni, mindig dicsérik a bőrét és a haját is. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: sh1nEE.
2011. szeptember 03. 20:05 #44
sh1nEE.
sh1nEE.
» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ

Státusz~ Pᴇʀғᴇᴄᴛɪᴏɴ ɪs ᴀ ᴅɪsᴇᴀsᴇ ᴏғ ᴀ ɴᴀᴛɪᴏɴ ღ
Hozzászólás: 1238
Csatolások: 454
Azonosító: 131165
Szerintem ez eléggé szánalmas. Oké hogy a reklámban az hangzik el hogy 17 évesnek érzi magát, de ugyebár azzal mindenki tisztában van hogy valójában nem annyi. Ez csupán egy reklámfogás. Miféle imidzsnek is ártott akkor a terhességével?
2011. szeptember 03. 20:49 #45
- törölt felhasználó -    
smileeee.gif
2011. szeptember 03. 20:58 #46
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.03. 19:58)
Thalía az előző terhessége után gyorsan bomba formában volt, nem hinném, hogy ez most nagyon másként lenne. Az ilyen reklámok amúgy is hazugságok, meg agyonsminkelik és retusálják benne a sztárokat. Nem hinném, hogy olyan hatalmas, eget rengető probléma lenne eltüntetni róla valamit, vagy csak elrejteni bármit is. Thalíával ilyen szempontból egyébként könnyű dolgozni, mindig dicsérik a bőrét és a haját is. smileeee.gif

Ez világos, de itt nem erről van szó. Nyilván el lehet tüntetni ráncokat, kilókat photoshop segítségével, de ettől még az alany nem teljesítette a feltételeket, ergo szerződést szegett. A modellektől is elveszik a munkát, nem mehetnek a kifutóra, ha nem tartják pl az x súlyt amivel szerződtek. Mivel pontos részletek nincsenek így nem tudjuk mi értendő pontosan a szerződésszegés alatt. Ahogy írtam, elképzelhető, hogy mivel kampányról van szó, egy esedékes reklámfotót vagy reklámfilmet nem tudtak leforgatni, mert éppen mondjuk a 8. hónapban volt amiről a szerződés megkötésekor még szó sem volt. Nem véletlenül szólt 2 évre a szerződés és ha abból (mivel mondjuk 3 hónap után látszik a terhesség) 6 hónap meg utána még pár hét kiesett a cég részéről akkor jogosan háborognak.
5 felhasználónak tetszik: olivia37, LittleVampire, WhiteRosee, janet7, Glamster
2011. szeptember 03. 21:43 #47
- törölt felhasználó -    
Kész vicc.
2011. szeptember 03. 21:45 #48
- törölt felhasználó -    
Ne haragudj, ToTo, de ebben nem tudok veled egyetérteni.

1. Én azt írtam le, amit a forrásban olvastam. A forrásban pedig semmi olyasmiről nincs szó, hogy a reklámforgatásokat ne tudta volna teljesíteni a terhessége miatt.

2. Ebből az egészből én levontam a következtetést. Ma mindenkinek abból áll az élete, hogy feljelentgetünk híres és gazdag embereket. Vajon miért? Hogy minél több pénzt leakasszanak.

3. Ha arról szólt volna a fáma, hogy a terhessége miatt nem vállalta a forgatásokat, melyekre a szerződése szól, akkor én is azt mondom, hogy jogos. Így viszont semmi alapja nincs. Az sem biztos, hogy egészet nem valamelyik bulvárlap találta ki.
2011. szeptember 03. 22:03 #49
Vattacukor96
Vattacukor96
visszatérő vendég
Hozzászólás: 186
Csatolások: 0
Azonosító: 134494
Mindenki terhes? >.<
2011. szeptember 03. 22:48 #50
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Nem bírom ezt a nőt és nem is fogom sajnálni .
1 felhasználónak tetszik: olivia37
2011. szeptember 03. 23:28 #51
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.03. 21:45)
Ne haragudj, ToTo, de ebben nem tudok veled egyetérteni.

1. Én azt írtam le, amit a forrásban olvastam. A forrásban pedig semmi olyasmiről nincs szó, hogy a reklámforgatásokat ne tudta volna teljesíteni a terhessége miatt.
2. Ebből az egészből én levontam a következtetést. Ma mindenkinek abból áll az élete, hogy feljelentgetünk híres és gazdag embereket. Vajon miért? Hogy minél több pénzt leakasszanak.
3. Ha arról szólt volna a fáma, hogy a terhessége miatt nem vállalta a forgatásokat, melyekre a szerződése szól, akkor én is azt mondom, hogy jogos. Így viszont semmi alapja nincs. Az sem biztos, hogy egészet nem valamelyik bulvárlap találta ki.

Valami alapja csak van. A forrás megjelölte vagy megírta, hogy a cég ok nélkül csak pénzszerzés céljából akar perelni? Nem, így a cikk is csak fejtegetés és koholmány ahogy én is csak elgondolkoztam mi lehet az oka a 2 szereplő közt a pernek. Én is levontam a magam következtetését, de míg Te elfogult vagy, én objektív.
Ilyen erővel majd én is beperelem táliját, mert már vártam a cég következő reklámját, de miatta vagyok döntésképtelen, hogy megvegyem-e vagy sem. Kértérítést fogok kérni tőle ...
Nyilván nem magávakl a terhesség tényével van bajuk, hanem az ebből adódó hátrányokkal.
Könnyű rámondani bármilyen cégre, kiadóra, szerzőre aki beperel egy hírességet, hogy csak pénzt akar - de a hírességek sem szentek. Tucatnyi példa van rá itthon és külföldön is - csak sok esetben a végkifejletről nem kapunk hírt mert zárt ajtók mögött elrendezik.
Az hogy mindenki beperel mindenkit mindenért egy dolog. Ha van jogalapja akkor a bíró megitéli, ha nincs, akkor viszlát vagy viszontkereset - viszont ezt meg nem mi döntjük el és nem is a cikkíró feltételezései.
5 felhasználónak tetszik: olivia37, LittleVampire, WhiteRosee, janet7, Glamster
2011. szeptember 03. 23:48 #52
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Hát persze!Ne legyen senkinek se magánélete,csak mert híres és kozmetikumokat reklámoz?Ugyan olyan ember,mint mi és megteheti azt,amit egy átlag ember,nem?
Bár igaz,hogy szerződést szegett,jogos ez a beperelés,de valahol túlzásnak is tartom.
2011. szeptember 04. 02:19 #53
olivia37
olivia37
új tag

Státusz(:
Hozzászólás: 23
Azonosító: 147999
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.03. 18:38)
Ki az a "mindenki"? Egyáltalán nem igaz. Különben is, ha így lenne, akkor mi van? Amúgy szerintem tehetségesebb is, mint Lady Gyagya és az összes hasonló, feltűnési viszketegségben szenvedő önjelölt dilis sztárocska. Csak ő nem csinál botrányokat, hogy odafigyeljenek rá, ezért talán kevesen ismerik.
Olyan cikk volt, hogy még az Epizód magazin is átvette, mert tetszett nekik. De ha te annyira tudod, akkor szabad a pálya, írjál jobb cikkeket.

Ki szereti Gagát? Ő tehetségtelen. De ne haragudjál minden 5. cikk Thalía így - Thalía úgy. Oké, legyen róla cikk meg sokan szeresség, de már ez sok pl: A Vicces sztáros cikk <-- Thalía mondj valamit.. VALAMI! Az év vicce, tudom poénos akart lenni, de minek megírni cikkbe? Következő cikk az lesz, hogy mikor megyek WC-re?

Átvette az Epizód a vicces sztárosat? Biztos normálisak lehetnek.. = BUKÁS
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. szeptember 04. 09:39 #54
TennantLove
TennantLove

StátuszSupernatural
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 142192
hogy a kettőnek miköze van egymáshoz ?
2011. szeptember 04. 10:58 #55
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
egyet értek veletek !!! smileeee.gif
2011. szeptember 04. 11:29 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.03. 23:28)
Valami alapja csak van. A forrás megjelölte vagy megírta, hogy a cég ok nélkül csak pénzszerzés céljából akar perelni? Nem, így a cikk is csak fejtegetés és koholmány ahogy én is csak elgondolkoztam mi lehet az oka a 2 szereplő közt a pernek. Én is levontam a magam következtetését, de míg Te elfogult vagy, én objektív.
Ilyen erővel majd én is beperelem táliját, mert már vártam a cég következő reklámját, de miatta vagyok döntésképtelen, hogy megvegyem-e vagy sem. Kértérítést fogok kérni tőle ... 
Nyilván nem magávakl a terhesség tényével van bajuk, hanem az ebből adódó hátrányokkal. 
Könnyű rámondani bármilyen cégre, kiadóra, szerzőre aki beperel egy hírességet, hogy csak pénzt akar - de a hírességek sem szentek. Tucatnyi példa van rá itthon és külföldön is - csak sok esetben a végkifejletről nem kapunk hírt mert zárt ajtók mögött elrendezik. 
Az hogy mindenki beperel mindenkit mindenért egy dolog. Ha van jogalapja akkor a bíró megitéli, ha nincs, akkor viszlát vagy viszontkereset - viszont ezt meg nem mi döntjük el és nem is a cikkíró feltételezései.

Nem fogsz tudni meggyzőni. Ilyen alapon a te véleményed ugyanolyan elfogult, csak negatív értelemben. Még egyszer mondom: a tényeket írtam le, amiből levontam a logikus következtetést. A forrás szerint az volt a vád, mint olvashatod a cikkben, hogy bejelentette, hogy terhes a promóció alatt, és ez ártott az imidzsének. Hogy a hír igaz-e vagy sem, és hogy ténylegesen ez volt-e a valódi ok, arról semmi nem szól. Szóval változatlanul nem értem, hogy mi a problémád.

Idézet (olivia37 @ 2011.09.04. 02:19)
De ne haragudjál minden 5. cikk Thalía így - Thalía úgy. Oké, legyen róla cikk meg sokan szeresség, de már ez sok

Oké, akkor ezt most írd be az összes Selena Gomez-es, Demi Lovato-s, Justin Bieber-es, Lady Gagá-s, Katy Perry-s, Lindsay Lohan-os, Briteny Spears-es... cikkhez. Érdekes módon, ők senkit sem zavarnak? Ha pedig én írok egy cikket havonta kétszer a kedvenceimről, abba pedig mindenkinek bele kell ugatni? Kezd ebből elegem lenni...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 13:07 #57
Mathias
Mathias
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 44
Azonosító: 123216
Szerintem csak penzt akarnak kicsikarni, es botranyt kavarni. Jo reklam nekik.
2011. szeptember 04. 13:28 #58
- törölt felhasználó -    
Szegény:(
2011. szeptember 04. 13:56 #59
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
na most mi az összefüggést???már megint egy nagykanállal keverik a szart és neki ártanak.az ilyeneket......fúúúú
2011. szeptember 04. 16:41 #60
- törölt felhasználó -    
Istenem ilyen embereket mert terhes na és .
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 400.