Beperlik Thalíát terhessége miatt?
2011. szeptember 03. 17:44
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Még ha azért perelnék, mert leszerződött egy szerepre, amit nem tud eljátszani terhesen azt megérteném, de így...főleg, hogy ez már a második gyereke, nem értem miféle imidzsnek ártott volna.
2011. szeptember 03. 17:50
Idézet (olivia37 @ 2011.09.03. 17:39)
Más sztárnál is szoktak sokan bunkó beszólásokat írni és azokat nem törlik. Minden sztárról lehet jó és rosszat is írni, csak a Thálíácskáról nem, mert egyből törlik, mert TE kedvenced. Ezt NEM értem.
Ez nem igaz. Azokat is törlik, ha észreveszik a moderátorok. Meg kellene végre tanulnotok VÉLEMÉNYT alkotni, normálisan, és akkor talán nem törölnék. De úgy látszik, nektek ez még nem megy. A negatív vélemény pedig nem azt jelenti, hogy "dögöljön meg" és hasonlók, hanem azt, hogy pl. leírod, miért nem szereted vagy mi nem tetszik a zenéjében.
2011. szeptember 03. 18:00
|
|
olivia37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 147999 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.03. 17:50)
Ez nem igaz. Azokat is törlik, ha észreveszik a moderátorok. Meg kellene végre tanulnotok VÉLEMÉNYT alkotni, normálisan, és akkor talán nem törölnék. De úgy látszik, nektek ez még nem megy. A negatív vélemény pedig nem azt jelenti, hogy "dögöljön meg" és hasonlók, hanem azt, hogy pl. leírod, miért nem szereted vagy mi nem tetszik a zenéjében.
Ne aggódj, tudunk véleményt alkotni.
Ki írt olyat, hogy 'dögöljön meg' ? Mert én nem az biztos. Ezeket a hozzászólásaim mikor fogjátok törölni, mert épp nem tetszik?
Nekem ez a nő nem szimpatikus, mindenki sztárolja, hogy milyen tehetséges, hát nagyon mondhatom. Ez milyen anya? És az milyen cikk volt, hogy "Thalía a vicces sztár"?
2011. szeptember 03. 18:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
azért mert terhes???
hát ezeknek sem a szomszédjuk a hülye...
2011. szeptember 03. 18:08
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
őszinte leszek:egyáltalán nem szívlelem a nőt,de ezt azért soknak tartom.egyáltalán mi köze van ahhoz,hogy reklámoz termékeket és teherbe esik?a kettő tiltja egymást vagy micsoda?!
ezt akárhonnan nézem,számomra igazságtalanság,és eléggé gonosz húzásnak tartanám,ha a cég így akarna pluszpénzhez jutni.ráadásul még mindig nem értem,hogy mi a problémája a cégnek.lehet,hogy nekem nehéz a felfogásom,de nem látom az összefüggést thalia terhessége és a kozmetikai cikkek reklámozása között..
ezt akárhonnan nézem,számomra igazságtalanság,és eléggé gonosz húzásnak tartanám,ha a cég így akarna pluszpénzhez jutni.ráadásul még mindig nem értem,hogy mi a problémája a cégnek.lehet,hogy nekem nehéz a felfogásom,de nem látom az összefüggést thalia terhessége és a kozmetikai cikkek reklámozása között..
2011. szeptember 03. 18:29
Hát ez... kész vicc. Sajnálom Thaliát nem tehet semmiről..
2011. szeptember 03. 18:38
Idézet (olivia37 @ 2011.09.03. 18:00)
Nekem ez a nő nem szimpatikus, mindenki sztárolja, hogy milyen tehetséges, hát nagyon mondhatom.
Ki az a "mindenki"? Egyáltalán nem igaz. Különben is, ha így lenne, akkor mi van? Amúgy szerintem tehetségesebb is, mint Lady Gyagya és az összes hasonló, feltűnési viszketegségben szenvedő önjelölt dilis sztárocska. Csak ő nem csinál botrányokat, hogy odafigyeljenek rá, ezért talán kevesen ismerik.
Idézet (olivia37 @ 2011.09.03. 18:00)
Ez milyen anya? És az milyen cikk volt, hogy "Thalía a vicces sztár"?
Olyan cikk volt, hogy még az Epizód magazin is átvette, mert tetszett nekik. De ha te annyira tudod, akkor szabad a pálya, írjál jobb cikkeket.
2011. szeptember 03. 18:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez az objektív cikkek tökéletes ellenpéldája ...
A kérdés már csak az, hogy ha egyszer a reklámokat jó előre felvették, mi köze lehet ennek az egésznek ahhoz, hogy közben a hölgy teherbe esett, és megszületett a gyermeke. Ha a híresztelések egyáltalán igazak, valószínűleg csak arra megy ki a játék, hogy a nem túl ismert cég leakasszon magának egy kicsit az énekesnőtől – mondva csinált vádakkal.
Előre felvették a reklámot? És? Nem azért kötöttek 2 éves szerződést, hogy a tálijácska csak 2 éven át pénzt vegyen fel tőlük. Nyilván egy kampány nem egy reklámfilmből hanem több reklámfilmből/képből áll - különben minek a 2 éves szerződés? Leforgatják, kifizetik, csá. De mivel a terhesség alatt minden női test változáson esik át joggal reklamálhat a cég hiszen lehet, hogy egy kerekebb arc, egy meghízás miatt megnyúlt majd megereszkedett bőr nem felel meg az elképzeléseiknek (nem sértegetésből írtam) Esetleg egy újabb reklámfotó vagy reklám film elkészítésének meghiúsulása amiatt, hogy nem terhes asszonyokat szeretnének a fotókra, reklámokba - nekem első olvasatra is teljesen jogosnak tűnik. Más kérdés, hogy mi szerepelt a szerződésükben, de ha nyilvánvalóan nem a reklámcég hanem a másik fél hibájából nem teljesíthetőek a feltételek az szerződésszegés.
Számtalan olyan szerződésszegés miatt vesztettek el már pereket, hogy akár a reklám/film szereplő csak levágatott 1 centit a haja végéből vagy szimplán befestette a szerződés ideje alatt.
A kérdés már csak az, hogy ha egyszer a reklámokat jó előre felvették, mi köze lehet ennek az egésznek ahhoz, hogy közben a hölgy teherbe esett, és megszületett a gyermeke. Ha a híresztelések egyáltalán igazak, valószínűleg csak arra megy ki a játék, hogy a nem túl ismert cég leakasszon magának egy kicsit az énekesnőtől – mondva csinált vádakkal.
Előre felvették a reklámot? És? Nem azért kötöttek 2 éves szerződést, hogy a tálijácska csak 2 éven át pénzt vegyen fel tőlük. Nyilván egy kampány nem egy reklámfilmből hanem több reklámfilmből/képből áll - különben minek a 2 éves szerződés? Leforgatják, kifizetik, csá. De mivel a terhesség alatt minden női test változáson esik át joggal reklamálhat a cég hiszen lehet, hogy egy kerekebb arc, egy meghízás miatt megnyúlt majd megereszkedett bőr nem felel meg az elképzeléseiknek (nem sértegetésből írtam) Esetleg egy újabb reklámfotó vagy reklám film elkészítésének meghiúsulása amiatt, hogy nem terhes asszonyokat szeretnének a fotókra, reklámokba - nekem első olvasatra is teljesen jogosnak tűnik. Más kérdés, hogy mi szerepelt a szerződésükben, de ha nyilvánvalóan nem a reklámcég hanem a másik fél hibájából nem teljesíthetőek a feltételek az szerződésszegés.
Számtalan olyan szerződésszegés miatt vesztettek el már pereket, hogy akár a reklám/film szereplő csak levágatott 1 centit a haja végéből vagy szimplán befestette a szerződés ideje alatt.
2011. szeptember 03. 19:00
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez az egész úgy ahogy van, egy hatalmas vicc... Egyetértek azzal, hogy a cég csak pénzt akar szerezni magának ezzel a felesleges cirkusszal. De véleményem szerint a bíróság Thalíának fog igazat adni és majd perkálhat a cég... De meg is érdemelné...
2011. szeptember 03. 19:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
No, végigolvastam a korábbi hozzászólásokat - hát próbálok finoman fogalmazni ... Öszetettebb gondolkodásra tényleg nem vagytok képesek annál, hogy így szegény meg úgy szegény és hogy biztos csak pénzt akarnak?
2011. szeptember 03. 19:25
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
ez hülyeség..mi köze van egyáltalán a kettőnek egymáshoz...pf...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

3 felhasználónak tetszik: