Mexikói sajtóforrások szerint a Genomma Lab kozmetikai szereket gyártó cég szerződésszegéssel vádolja Thalíát, amiért teherbe esett termékeik népszerűsítése alatt. Mindenesetre nem értjük, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beperlik Thalíát terhessége miatt?
2011. szeptember 03. 16:27
2011. szeptember 03. 16:33
Ez mekkora baromság!
Én se értem, h ha korábban készültek a felvételek, minek perlik be?
Biztos lecsúszott a cég, aztán kell vki, akitől pénzt lehet kicsalni! Vagy így akarnak ismertek lenni. Ez elég szánalmas dolog!
Am van itt egy pár értelmes hsz megint -.-"
Én se értem, h ha korábban készültek a felvételek, minek perlik be?
Biztos lecsúszott a cég, aztán kell vki, akitől pénzt lehet kicsalni! Vagy így akarnak ismertek lenni. Ez elég szánalmas dolog!
Am van itt egy pár értelmes hsz megint -.-"
2011. szeptember 03. 16:38
|
|
egon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 157460 offline
|
ikszdééé
)=)) ez a nap poénja, ekkora baromságot,hát
)=))
Najó minden hülyeségen kívül ez szánalmas,bazz ejsze megtiltsák,hogy gyarapítsa a családot,mert egy hülye céget reklámoz.. me holnap már jó formán semmit sem lehet csinálni,mert szerződésed van ,s feljelentenek..
Sok bunkó feltűnési mániájú barom :-"
Headshot "-"
Najó minden hülyeségen kívül ez szánalmas,bazz ejsze megtiltsák,hogy gyarapítsa a családot,mert egy hülye céget reklámoz.. me holnap már jó formán semmit sem lehet csinálni,mert szerződésed van ,s feljelentenek..
Sok bunkó feltűnési mániájú barom :-"
Headshot "-"
2011. szeptember 03. 16:42
Rég hallottam ekkora hülyeséget. Semmi rosszat nem tett Thalía amiért perelni kéne..
2011. szeptember 03. 16:44
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
ez nem tehetik meg Thalía-val.
2011. szeptember 03. 16:46
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Ez is értelem a köbön...Inkább örülnének,hogy édesanya lesz,és terhesen nem lehet testápolót reklámozni? Úristen,ez most komoly? Én Thalía helyébe csak nevetnék,és vállat vonnék...Biztos leégtek és kell a pénz,de ezt ki veszi komolyan? Értelmes cég...
2011. szeptember 03. 17:00
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Beperlik. Hát ez jó. Pontosítok: szánalmas. Amellett, hogy lejáratják magukat, még az is ki van csukva, hogy megnyerjék a pert.
Szerintem ez nevetséges.
itsQuinn...Hát ez elég erős, nem gondolod?!
Szerintem ez nevetséges.
itsQuinn...Hát ez elég erős, nem gondolod?!
2011. szeptember 03. 17:00
|
|
mutyafangirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 208 Csatolások: 61 Azonosító: 70362 offline
|
jogilag ilyen létezik???? ezt nem hiszem el. szánalmas....
2011. szeptember 03. 17:14
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nem értem az összefüggést
Nyilván okos volt az, aki kitalálta a pert
2011. szeptember 03. 17:18
Jézusom
Ezért perelni?
Ekkor - nem akarom, h letiltsanak - gonoszságot
Ezért perelni?
Ekkor - nem akarom, h letiltsanak - gonoszságot
2011. szeptember 03. 17:19
|
|
olivia37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 147999 offline
|
Én úgy tudtam, hogy itt negatív véleményt is lehet írni, ahhoz képest meg kitörölték a hozzászolásom. Nekem se tetszik sok kommentár, de még se rohanok a moderátorokhoz, hogy töröljék.
2011. szeptember 03. 17:21
Idézet (olivia37 @ 2011.09.03. 17:19)
Én úgy tudtam, hogy itt negatív véleményt is lehet írni, ahhoz képest meg kitörölték a hozzászolásom. Nekem se tetszik sok kommentár, de még se rohanok a moderátorokhoz, hogy töröljék.
Igen, lehet negatív véleményt is írni. De amit te írtál, az nem vélemény volt, hanem bunkó beszólás... ez a különbség. És ugyanez vonatkozik itsQuinnre is.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 03. 17:39
|
|
olivia37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 147999 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.03. 17:21)
Igen, lehet negatív véleményt is írni. De amit te írtál, az nem vélemény volt, hanem bunkó beszólás... ez a különbség. És ugyanez vonatkozik itsQuinnre is.
Más sztárnál is szoktak sokan bunkó beszólásokat írni és azokat nem törlik. Minden sztárról lehet jó és rosszat is írni, csak a Thálíácskáról nem, mert egyből törlik, mert TE kedvenced. Ezt NEM értem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.