Ugyan már. Kata se vitte ott semmire. Hiába szerepelt Robert De Niro filmjében is, ráadásul ott volt neki Vajna, aki ha akart volna bármelyik filmbe betolhatta volna - de nem tette ...
Lilla 12 egy tucat, ezrével vannaok ott ilyen kaliberű színésznőcskék. Írtó nagy mázli (és ennek köze nincs a színészi képességekhez) kell hozzá, hogy valaki legyen ott belőle. Statiszta meg nyúlfarknyi szerepekre jó lesz.
Labancz Lilla mentora Felicity Huffman
2011. szeptember 03. 12:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.03. 12:45)
Ugyan már. Kata se vitte ott semmire. Hiába szerepelt Robert De Niro filmjében is, ráadásul ott volt neki Vajna, aki ha akart volna bármelyik filmbe betolhatta volna - de nem tette ...
Lilla 12 egy tucat, ezrével vannaok ott ilyen kaliberű színésznőcskék. Írtó nagy mázli (és ennek köze nincs a színészi képességekhez) kell hozzá, hogy valaki legyen ott belőle. Statiszta meg nyúlfarknyi szerepekre jó lesz.
Egy casting ráadásul még nem jelent semmi biztosat. Van, hogy úgy hívnak be embereket válogatni, hogy már régen el van döntve, ki kit fog játszani, tehát ez még önmagában nem jelent semmit, főleg nem Amerikában
2011. szeptember 03. 12:58
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Kész röhej! Ennek a Lillának semmi színészi tehetsége nincs. Az Álom.net is egy borzalmas film. Időpocsékolás volt megnézni. Állítom, hogy a cicám hitelesebben el tudna játszani egy szerepet, mint ő!!
2011. szeptember 03. 13:09
|
|
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline
|
nekem Lilla mindig Dr.Szöszi marad
szerintem vannak nála sokkal tehetségesebb színészek is akik ezt jobban megérdemelnék,de azért örülök hogy egy magyar lány sikereket ér el...illetve majd meglátjuk
2011. szeptember 03. 13:27
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.09.03. 13:15)
Azért azt még mindig nem tudom feldolgozni, hogy ilyen bitang ronda fejjel hogy a fenébe figyeltek fel rá.
Amerikában ez a fej szépnek számít. A filmjeik tele van hasonló műnőkkel. Előnyben van, mert 'jól' néz ki. Ki tudja, talán pont egy üresfejű plázacicát fog alakítani, arra a szerepre viszont pont megfelelően néz ki
2011. szeptember 03. 13:28
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Na ehhez vajon kivel kellett lefeküdnie...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 03. 13:33
Én még mindig nem örüllök hogy majd Miss Overdose fémjelzi Magyarországot, mert mindenhol erről fogják kérdezni, hogy honnan szalajtották.
Aztán majd akinek van szeme, az majd csak annyit mond rá: WTF, erre mondják hogy a magyar nők a legszebbek?
Aztán majd akinek van szeme, az majd csak annyit mond rá: WTF, erre mondják hogy a magyar nők a legszebbek?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 03. 13:43
Spielberg lovas filmje én úgy tudom, hogy már le van forgatva, szóval nehéz lesz ez Lilla.
2011. szeptember 03. 13:55
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.09.03. 13:43)
Spielberg lovas filmje én úgy tudom, hogy már le van forgatva, szóval nehéz lesz ez Lilla. 
No. Ez nem az a projekt. Ez Kenneth Castillo remekműve, forgatás Augusztus közepétől, a cikk szerint, de akkor nyilván csúsznak egy kicsit ...
2011. szeptember 03. 14:05
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
fúú,de nem bírom ezt a csajt >_>
2011. szeptember 03. 14:26
nekem sem szimpatikus,de Danny Trejo-t szeretem
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.