ER / Vészhelyzet (1994-2009)
2016. augusztus 22. 02:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Három hónapja itthon poshadok a négy fal között, eltiltva a munkámtól, így hát úgy gondoltam, hogyha már annyira hiányzik a kórházas meló, akkor talán égető vágyamat kielégítem és még nosztalgiázni is tudok. Ez a sorozat még most is briliáns!
Hihetetlen, hogy a mai futószalagon gyártott sorozatok fele ennyire sem képesek lekötni. Persze egyrészről a szakmai dolgok teszik nekem érdekessé, hisz bőven dobálóznak benne szakmai szakszavakkal és kajakra élvezem, hogy megértem, és tudom, hogy pontosan mire is gondolnak.
A karakterek még a mai napig kedvelhetőek. Benton doki stílusa iszonyúan emlékeztet a legtöbb magyar orvos stílusára (pfff), de Greene dokiról szinte egyből az a lelkiismeretes sebész ugrott be, aki nemrég műtött engem. Pluszban a betegek marhaságait is teljesen életszerűen ábrázolják - gondolok itt arra, amikor bemennek a kórházba egy torokfájással vagy értetlenkednek, türelmetlenkednek és nem értenek a szép szóból. Mondhat akárki akármit hiába régi sorozat, hiába klasszikus, még most is veri az ilyen Trinity kórház féléket. Most, hogy benne vagyok az egészségügyben, rálátásom van szinte mindenre ami a kórházban folyik, így már biztosra állíthatom, hogy a Vészhelyzet 90%-ban reális képet ad az ellátás folyamatáról. Ha időközben nem sokallok be - hisz lassan munkába állhatok -, akkor szerintem bedarálom az egész sorozatot. Nem hiába volt gyermekkorom egyik legmeghatározóbb szériája, és, ha anno nem kezdem el nézni, akkor lehet, hogy nem is ezt a pályát választottam volna.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.