Én sajnos nem tudtam menni, több okból is:
- az ország másik végében lakom
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
- ráadásul mostanában volt az érettségim, amiről az utolsó pillanatokig nem derült ki, hogy melyik nap is lesz pontosan.
Egyébként Sebi ezt twittelte most. ♥
Sébastien Lefebvre @SebLefebvre
We are in Hungary!
Simple Plan
2012. június 29. 14:02
Húgom volt kint, azt mondta, h BAROMI jók voltak
Idézet (Miah008 @ 2012.06.28. 15:36)
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
- ráadásul mostanában volt az érettségim, amiről az utolsó pillanatokig nem derült ki, hogy melyik nap is lesz pontosan.
We are in Hungary!
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
We are in Hungary!
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2012. június 29. 18:34
Idézet (Krissy 98 @ 2012.06.29. 16:55)
Azt elhiszem.
Ha kell tudok hozni pár képet a koncertről
Ha kell tudok hozni pár képet a koncertről
Én nagyon örülnék a képeknek.
2012. június 29. 18:37
Csajok!
Elkezdtem egy SP-sztorit írni. A második résznél tartok. És van egy weboldalam, amit a Húgommal szerkesztek, és azon agyaltam, h felteszem oda.
Ti mit gondoltok erről?
Elkezdtem egy SP-sztorit írni. A második résznél tartok. És van egy weboldalam, amit a Húgommal szerkesztek, és azon agyaltam, h felteszem oda.
Ti mit gondoltok erről?
2012. június 29. 20:01
Idézet (Chelsy @ 2012.06.29. 18:37)
Csajok!
Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?
Engem érdekelne a sztori és a weboldal is. Belinkelnéd az oldalt és majd feltennéd oda a sztorit is?
Egyébként most találta egy együttest, a Hedley-t és szerintem, ha nagyon jók, kicsit a Marianas Trench-hez tudnám őket hasonlítani. Néha őrültek, néha teljesen érzelgősek, de szerintem nagyon jók. Mondjuk, eddig csak néhány dalukat hallgattam meg, ezekből ítélve szerintem még a MT-nél is poposabbak, de majd utána nézek a többi számuknak is.
Addig is egy kis ízelítő:
2012. június 29. 20:03
Ott a weboldal az aláírásomban
Az Online Dreams az
Ez az együttes egyébként nem is rossz
Tetszik a dal
Ez az együttes egyébként nem is rossz
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 20:01)
Engem érdekelne a sztori és a weboldal is. Belinkelnéd az oldalt és majd feltennéd oda a sztorit is?
Egyébként most találta egy együttest, a Hedley-t és szerintem, ha nagyon jók, kicsit a Marianas Trench-hez tudnám őket hasonlítani. Néha őrültek, néha teljesen érzelgősek, de szerintem nagyon jók. Mondjuk, eddig csak néhány dalukat hallgattam meg, ezekből ítélve szerintem még a MT-nél is poposabbak, de majd utána nézek a többi számuknak is.
2012. június 29. 20:07
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 20:01)
Én is szeretem a 'Hedley' nevű bandát. Bár még csak egy-két számukat ismerem de pl: a Perfect c. számukat órákig tudnám hallgatni, egyszerűen imádom és a szöveg is nagyon jó lett. Róluk tudom azt elmondani, hogy jó szövegeket írnak akárcsak a Simple Plan-es srácok.
2012. június 29. 20:09
Idézet (Miah008 @ 2012.06.28. 15:36)
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
We are in Hungary!
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
We are in Hungary!
Én is sajnáltam,hogy nem tudtam ott lenni de aki ott volt,az érezze nagyon szerencsésnek magát. A képeket pedig én is várom
2012. június 29. 20:11
Idézet (pseudovirus @ 2012.06.29. 20:07)
Én is szeretem a 'Hedley' nevű bandát. Bár még csak egy-két számukat ismerem de pl: a Perfect c. számukat órákig tudnám hallgatni, egyszerűen imádom és a szöveg is nagyon jó lett. Róluk tudom azt elmondani, hogy jó szövegeket írnak akárcsak a Simple Plan-es srácok.
Én még ismerem a Cha-Chinget is, az valami iszonyat jó szám.
Meg a One Life is jó, de azért az már tényleg popos.
2012. június 29. 20:15
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 20:11)
Én még ismerem a Cha-Chinget is, az valami iszonyat jó szám.
Ki nem hagynám, máris meghallgatom. (:
Egyébként mi a jelenlegi kedvenc számotok a SP-től?
2012. június 29. 21:16
Idézet (pseudovirus @ 2012.06.29. 20:15)
Én már egy ideje a Crazyre vagyok rákattanva, szóval mostanában azt hallgatom tömegesen, de persze a többi számukat is elég intenzíven hallgatom. Neked?
2012. június 30. 01:01
A képeket próbálkozom holnap hozni, de lehet majd csak később lesz mert nem sokszor ülhetek gépnél. :/
A Hedley-t én már ezelőtt is ismertem, elég jó számaik vannak nekik is, és ők is kanadaikat.
Nekem a mostani kedvenc számom a This Song Saved My Life és az Astronaut, ez a kettő az all time favorite.
2012. június 30. 14:43
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 21:16)
Én már egy ideje a Crazyre vagyok rákattanva, szóval mostanában azt hallgatom tömegesen, de persze a többi számukat is elég intenzíven hallgatom. Neked?
Nekem nagyon tetszik a Summer Paradise és a This Song Saved My Life. Ezek a jelenlegi kedvencek
2012. június 30. 14:46
Idézet (Krissy 98 @ 2012.06.30. 01:01)
A képeket próbálkozom holnap hozni, de lehet majd csak később lesz mert nem sokszor ülhetek gépnél. :/
A Hedley-t én már ezelőtt is ismertem, elég jó számaik vannak nekik is, és ők is kanadaikat.
Nekem a mostani kedvenc számom a This Song Saved My Life és az Astronaut, ez a kettő az all time favorite.
Nekem is ez az egyik kedvenc számom (This Song Saved My Life).
Általában mindennap meghallgatom, mert számomra ez nagyon különleges dal.
2012. június 30. 21:31
Bocsi a késői válaszért
A helyzet az, h egy ideje már nem vagyok akkora rajongójuk, mint pár éve, és ritkábban is hallgatom őket, de azt hiszem, az Untitled, a Promise, a Thank You, a Shut Up és a You Don't Mean Anything örök kedvenceim maradnak
A helyzet az, h egy ideje már nem vagyok akkora rajongójuk, mint pár éve, és ritkábban is hallgatom őket, de azt hiszem, az Untitled, a Promise, a Thank You, a Shut Up és a You Don't Mean Anything örök kedvenceim maradnak
2012. július 02. 02:32
Bocsi, hogy ilyen későn hozom a képeket, de csak ilyenkor tudok fent lenni. :/
Úristen..most néztem a Canada Day-i fellépésüket és sírtam, mert olyan tökéletes volt.
Úristen..most néztem a Canada Day-i fellépésüket és sírtam, mert olyan tökéletes volt.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.