Simple Plan
2012. január 13. 18:30
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.13. 17:36)
Drágáim, ma kaptok 1-2 meglepetést!
Véletlenül akadtam rájuk
Remélem, tetszenek majd
Szerk:
ITT A MEGLEPI!
001.
002.
Több is van, de még össze kell szednem őket
Véletlenül akadtam rájuk
Remélem, tetszenek majd
Szerk:
ITT A MEGLEPI!
001.
002.
Több is van, de még össze kell szednem őket
Hogy Jeffnek mennyire igaza van az egyszínű cuccokkal kapcsolatban. Erre eddig miért nem jöttem rá. XD
Jaj, de az én Dívám a legjobb.
Ezer köszi a cikkekért.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. január 13. 18:32
"Ez a csokitorta annyira finom, h meg kell kóstolnotok! Muszáj!Jaj, mindjárt elájulok" - na ezt megnézném
XD
Nincs mit, majd jön az utánpótlás vmikor
XD
Nincs mit, majd jön az utánpótlás vmikor
Idézet (Miah008 @ 2012.01.13. 18:30)
Hogy Jeffnek mennyire igaza van az egyszínű cuccokkal kapcsolatban. Erre eddig miért nem jöttem rá. XD
'David már megint a tükör előtt ragadt.'
Ezer köszi a cikkekért.
Ezer köszi a cikkekért.
2012. január 13. 19:45
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.13. 18:32)
"Ez a csokitorta annyira finom, h meg kell kóstolnotok! Muszáj!Jaj, mindjárt elájulok"
Te jóságos ég, mintha magamat hallanám.
Ez már jelent valamit.
Thora_90
2012. január 13. 21:04
David az édesanyád?
Az h? XD
Jó képek
Jó képek
Idézet (Miah008 @ 2012.01.13. 21:03)
Édesanyám.
David. 
2012. január 14. 09:47
Biztos megvan
XD
Idézet (Miah008 @ 2012.01.14. 09:45)
David, az utolsó képen megvan? 
2012. január 14. 12:43
Pikcsőőőrz
Eléggé vegyes méretűek... nemrég találtam őket, elásva XD
Van 1-1 kép Davidről és exbarátnőjéről, Alisonról, meg Pierreről és exnőjéről, Waveről
- ő szakított vele,miután egy koncertet követően részegen smárolt vkivel XD David volt a ludas az ügyben
Van 1-1 kép Davidről és exbarátnőjéről, Alisonról, meg Pierreről és exnőjéről, Waveről
2012. január 14. 13:05
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.14. 12:43)
Pikcsőőőrz
- ő szakított vele,miután egy koncertet követően részegen smárolt vkivel XD David volt a ludas az ügyben 
Te jó ég! Ez komoly? David lesmárolta Pierre nőjét. David sose tenne ilyet, a nő volt a r.banc.
Egyébként az új Vlog, Pierre állatkodik, David meg díváskodik.
Thora_90
2012. január 14. 14:09
Félreértettél... azt hittem, ismerted ezt a sztorit: David - miután Pie jól leitta magát - bemutatott egy csajt Pierrenek, és ő smárolt egy másik csajjal.
Közben Wave megjelent, és egy hatalmas pofon kíséretében kitette Pie szűrét, aki ott bőgött, mint egy gyerek.
Nem Wave volt r*banc, és nem is David volt hülye, bár tény, h hülyeséget csinált. Pierre volt hülye.
Közben Wave megjelent, és egy hatalmas pofon kíséretében kitette Pie szűrét, aki ott bőgött, mint egy gyerek.
Nem Wave volt r*banc, és nem is David volt hülye, bár tény, h hülyeséget csinált. Pierre volt hülye.
Idézet (Miah008 @ 2012.01.14. 13:05)
Te jó ég! Ez komoly? David lesmárolta Pierre nőjét. David sose tenne ilyet, a nő volt a r.banc.
2012. január 14. 14:34
Idézet (Thora_90 @ 2012.01.14. 14:09)
Félreértettél... azt hittem, ismerted ezt a sztorit: David - miután Pie jól leitta magát - bemutatott egy csajt Pierrenek, és ő smárolt egy másik csajjal.
Jaj vágom, ez esetben így volt fair. Nem ismertem a sztorit.
Mondjuk nekem Lachelle sem olyan szimpatikus. Nem tudom Ti hogy vagytok vele.
Thora_90
2012. január 14. 14:59
Látom jól elvoltatok!
Nem is gondoltam volna hogy Pierre ilyen kis szégyenlős, de szerintem is cuki hogy ilyen, igaz nem ezt néztem volna ki belőle
Hát ez a dolog Pierrel meg a volt csajával kicsit fura, tény hogy Pierre csókolózott valaki mással, de a csaj észrevehette volna hogy részeg volt...
Lachelle nekem sem szimpatikus, de ha Pierre boldog vele...a lényeg hogy ő boldog legyen
Nem is gondoltam volna hogy Pierre ilyen kis szégyenlős, de szerintem is cuki hogy ilyen, igaz nem ezt néztem volna ki belőle
Hát ez a dolog Pierrel meg a volt csajával kicsit fura, tény hogy Pierre csókolózott valaki mással, de a csaj észrevehette volna hogy részeg volt...
Lachelle nekem sem szimpatikus, de ha Pierre boldog vele...a lényeg hogy ő boldog legyen
2012. január 14. 15:02
Idézet (Krissy 98 @ 2012.01.14. 14:59)
Látom jól elvoltatok!
Szerk.: most néztem meg nemrégen az új vlog-ot, hát azon szakadtam
Thora_90
2012. január 14. 17:10
Lanchelle? Ne is beszéljünk róla -.-'
Chuck volt csaját, Ashleyt láttátok már?
Hát... no comment -.-'
Chuck volt csaját, Ashleyt láttátok már?
Hát... no comment -.-'
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.