Starity

Simple Plan

33 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 30. 17:21 #561
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.30. 17:17)
Az én szüleim csak elengedik a fülük mellett. Ami még rosszabb, mintha bármit is mondanának. 
Örülök neki, akkor majd írok cikket róla. smileeee.gif Hol láttad a klipet?

Nekem azt mondja, hogy túl kicsi vagyok egy ilyen fesztiválhoz, amiben van némi igazság de ez akkor is a Simple Plan és értük még a bátyámat is megpróbálom rávenni, hogy jöjjön velem! biggrin.gif
Tumblr-ön fent van, ha akarod belinkelem. Annyira nem lett rossz mint amennyire vártam, de azért nem is a legjobb. A végén Pierre ölelget egy csajt plusz énekel neki és én arra a csajra most rohadt féltékeny vagyok >.<
2012. március 30. 17:24 #562
ChrisEdwardFan
ChrisEdwardFan
visszatérő vendég

Státusz"Az élet néha szar,ha ad egy pofont add neki vissza. "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 477
Csatolások: 3
Azonosító: 163673
Simple Plan. Hmm...a barátaim imádják ^^ SP *-* A tesóm Kanada fan,szóval nem kérdéses a rajongás biggrin.gifD Jó számaik vannak smileeee.gif)
2012. március 30. 17:34 #563
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.30. 17:21)
Nekem azt mondja, hogy túl kicsi vagyok egy ilyen fesztiválhoz, amiben van némi igazság de ez akkor is a Simple Plan és értük még a bátyámat is megpróbálom rávenni, hogy jöjjön velem! biggrin.gif
Tumblr-ön fent van, ha akarod belinkelem. Annyira nem lett rossz mint amennyire vártam, de azért nem is a legjobb. A végén Pierre ölelget egy csajt plusz énekel neki és én arra a csajra most rohadt féltékeny vagyok >.<

Engem már az első pillanatokban kiakasztott. Meg Sean Paul hangja baromira bosszantó.
2012. március 30. 17:59 #564
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.30. 17:34)
Engem már az első pillanatokban kiakasztott. Meg Sean Paul hangja baromira bosszantó.

Igaz. Eddig csajok nélkül is sikerült 'eladniuk' magukat, ezt most miért kellett? Szerintem senkinek nem tetszik ez a verzió.
Kedvenc rész a klipből. biggrin.gif
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1pewvGbP91qkyh3bo1_400.gif
2012. április 01. 00:24 #565
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.30. 17:59)
Igaz. Eddig csajok nélkül is sikerült 'eladniuk' magukat, ezt most miért kellett? Szerintem senkinek nem tetszik ez a verzió. 
Kedvenc rész a klipből. biggrin.gif
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1pewvGbP91qkyh3bo1_400.gif

De kedves Chuck. laugh.gif Azt hiszem nem kell mondanom, hogy David a videóban milyen kis cuki. wub.gif
Amúgy Ryan Key, a Yellowcard énekese igen aktív YouTube-on. Rendszeresen ír kommentet a videókhoz és nem először írt már a Simple Plan videóihoz.
Ezúttal egy felhasználót oltott le a How Could This Happen To Me-nél, a következőképpen.

Yes, I cry every fucking time when I have to read shit like that. Go back to school and learn how to fucking spell!
I miss the old Simple Plan by the way.
2012. április 01. 16:32 #566
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.04.01. 00:24)
De kedves Chuck.  laugh.gif Azt hiszem nem kell mondanom, hogy David a videóban milyen kis cuki. wub.gif 
Amúgy Ryan Key, a Yellowcard énekese igen aktív YouTube-on. Rendszeresen ír kommentet a videókhoz és nem először írt már a Simple Plan videóihoz.
Ezúttal egy felhasználót oltott le a How Could This Happen To Me-nél, a következőképpen.
Yes, I cry every fucking time when I have to read shit like that. Go back to school and learn how to fucking spell!
I miss the old Simple Plan by the way.

És a srácok megnyerték a Juno díjat!! beer.gif
Milyen régi Simple Plan? ohmy.gif Oké, a stílusuk a self-titled albummal kicsit változott de a Get Your Heart On!-al visszaváltottak a pop-punkra szóval milyen régi stílus? ohmy.gif
2012. április 01. 19:11 #567
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.04.01. 16:32)
És a srácok megnyerték a Juno díjat!!  beer.gif 
Milyen régi Simple Plan? ohmy.gif Oké, a stílusuk a self-titled albummal kicsit változott de a Get Your Heart On!-al visszaváltottak a pop-punkra szóval milyen régi stílus? ohmy.gif

Szerintem sokat változott a stílusuk. Én például valamiért nem tudom összehasonlítani a Can't keep my hands off you-t, a Loser of the yeart, a You suck at love-ot és a Jet Laget sem a régi számaikkal. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszik, sőt nagyon is tetszik, csak egyszerűen ezzel más oldalukat mutatták meg. Na mondjuk a Summer Paradise a Sean Paulos verzióban, hú az mekkora baklövés. blush.gif
2012. április 01. 19:24 #568
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.04.01. 19:11)
Szerintem sokat változott a stílusuk. Én például valamiért nem tudom összehasonlítani a Can't keep my hands off you-t, a Loser of the yeart, a You suck at love-ot és a Jet Laget sem a régi számaikkal. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszik, sőt nagyon is tetszik, csak egyszerűen ezzel más oldalukat mutatták meg. Na mondjuk a Summer Paradise a Sean Paulos verzióban, hú az mekkora baklövés.  blush.gif

Hát jó, azért ők is felnőttek, de mégis visszatértek a pop-punkhoz. Én azért a Can't Keep My Hands Off You-t azért össze tudom hasonlítani pár régi számukkal de azért igen változtak. De szerencsére csak a szövegeik lettek komolyabbak ők nem. rohog.gif És igen, a Sean Paul-os verzióval nagy hibát követtek el, mert az eredeti a K'naan-os verzió jó lett, addig ez egy nagy **, de nem ítélem el őket, mert nekik is kell a pénz és máshogy nem lehet pénzt keresni csak az ilyen klipekkel és a mostanában nagyon felkapott semmi hangja nincsen sztárokkal. dry.gif
Majd később hozok képeket a Juno Awards-ról. Annyira büszke vagyok rájuk!!! heart.gif heart.gif blush.gif
2012. április 02. 21:35 #569
- törölt felhasználó -    
Megkésve egy kicsit, de megírtam. Már tegnap meg akartam írni, de egyszerűen nem jött az ihlet, ma viszont elkapott. smileeee.gif
Itt A Juno-díjról viszont teljesen elfelejtkeztem. sad.gif
2012. április 02. 21:39 #570
Mosolygós
Mosolygós
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 355
Csatolások: 0
Azonosító: 172214
2012. április 02. 22:40 #571
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.04.02. 21:35)
Megkésve egy kicsit, de megírtam. Már tegnap meg akartam írni, de egyszerűen nem jött az ihlet, ma viszont elkapott. smileeee.gif
Itt A Juno-díjról viszont teljesen elfelejtkeztem.  sad.gif

Igen láttam, és jó cikk lett, grat hozzá. smileeee.gif
Esetleg ha írsz külön a Juno-ról akkor abba beleírhatod, hogy aznap mondták meg nekik, hogy Kanadában 1 millió Get You Heart On!-t adtak el. biggrin.gif
2012. április 03. 15:13 #572
- törölt felhasználó -    
És itt egy videó a Juno-ról ahol K'naan-al együtt adják elő a Summer Paradise-t. biggrin.gif
2012. április 03. 15:21 #573
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.04.03. 15:13)
És itt egy videó a Juno-ról ahol K'naan-al együtt adják elő a Summer Paradise-t. biggrin.gif

Igen, már láttam ma reggel. smileeee.gif
2012. április 03. 22:48 #574
- törölt felhasználó -    
Kicsit boldog vagyok. Egyik ismerősöm a Summer Paradise-t hallgatta és ezt megosztotta Facebookon, anélkül, hogy reklámoznom kellett volna neki. Igaz a Sean Paulos verziót, de ez most nem tudja beárnyékolni az örömöm. smileeee.gif
2012. április 06. 09:05 #575
- törölt felhasználó -    
Hogyan készült a Summer Paradise. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy a srácok megint hozták az őrült formájukat. Azért nem értem Sebet, mikor le akarja locsolni Pierre-t vízzel. Hát a tengerparton vannak, 2 perc múlva úgyis totál vizes lesz. XD rohog.gif Meg Gyűrűk urás paródia Sebitől. XD
itt
2012. április 06. 14:18 #576
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.04.06. 09:05)
Hogyan készült a Summer Paradise. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy a srácok megint hozták az őrült formájukat. Azért nem értem Sebet, mikor le akarja locsolni Pierre-t vízzel. Hát a tengerparton vannak, 2 perc múlva úgyis totál vizes lesz. XD rohog.gif Meg Gyűrűk urás paródia Sebitől. XD
itt

David többet szerepelt a Making Of-ban mit a videóban. xD
De most sem csalódtam bennük, még mindig hülyék. _nevet.gif
2012. április 07. 17:28 #577
- törölt felhasználó -    
Ez annyira jó. smileeee.gif
2012. április 08. 13:30 #578
- törölt felhasználó -    
Facebookos cucc a srácokról. smileeee.gif
Itt
2012. április 09. 16:28 #579
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.04.08. 13:30)
Facebookos cucc a srácokról. smileeee.gif
Itt

Az az akusztikus előadás rohadt jó volt. wub.gif
Ezt már láttam, csak az zavar, hogy egy lapon említik a kettőt :/
2012. április 09. 20:11 #580
- törölt felhasználó -    
Ryan Key - akiről már milliószor beszéltem itt laugh.gif - nagyon rákattant a Simple Planre, mert már megint kedvelte az egyik SP-videót YouTube-on. biggrin.gif
33 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!