Simple Plan
2012. március 25. 18:13
Bocsi, hogy csak most jelentkeztem újra. Csak mostanában állandóan könyveket olvasok és annyira bele tudok merülni egy-egy jobb darabba.
Már nagyon várom az új videoklipet, de menten féltékeny lettem, amikor megláttam, hogy milyen csajokkal forgattak.
Amúgy ma este nézd a Fantasztikus négyest, mert ahogy láttam a Simple Plan egyik dala rajta van a film betétdalainak listáján.
Már nagyon várom az új videoklipet, de menten féltékeny lettem, amikor megláttam, hogy milyen csajokkal forgattak.
Amúgy ma este nézd a Fantasztikus négyest, mert ahogy láttam a Simple Plan egyik dala rajta van a film betétdalainak listáján.
2012. március 25. 18:20
Idézet (Miah008 @ 2012.03.25. 18:13)
Bocsi, hogy csak most jelentkeztem újra. Csak mostanában állandóan könyveket olvasok és annyira bele tudok merülni egy-egy jobb darabba.
Én is így vagyok a könyvekkel.
Hát igen, ők is tudnak választani.
Igeeen?
2012. március 26. 14:10
A Volt idei kívánságlistáján toplistás helyet foglal el a Simple Plan csapata. A kanadai rockbanda rajongói világszerte rendkívül fanatikusok. A hazai fanoknak saját honlapja is van, ahol a szupercsapat minden megnyilvánulását figyelemmel kísérik és nyomon követik. A VOLT idején a zenekar európai turnén vesz részt, éppen egy szabadnapot tart a svéd és prágai koncert között. Pontosabban csak tartott volna. Az elmúlt néhány hét során ugyanis a VOLT szervezői és a csapat menedzsmentje azon dolgozott, hogy egy különgéppel Svédországból egyenesen Sopronba repítse a fiúkat. Több ezer hazai rajongó örömére június 28-án a VOLT Nagyszínpadán a Simple Plan!
ÚRSITENúristenúristenúristen!!
El sem hiszem!!
2012. március 26. 16:47
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.26. 14:10)
A Volt idei kívánságlistáján toplistás helyet foglal el a Simple Plan csapata. A kanadai rockbanda rajongói világszerte rendkívül fanatikusok. A hazai fanoknak saját honlapja is van, ahol a szupercsapat minden megnyilvánulását figyelemmel kísérik és nyomon követik. A VOLT idején a zenekar európai turnén vesz részt, éppen egy szabadnapot tart a svéd és prágai koncert között. Pontosabban csak tartott volna. Az elmúlt néhány hét során ugyanis a VOLT szervezői és a csapat menedzsmentje azon dolgozott, hogy egy különgéppel Svédországból egyenesen Sopronba repítse a fiúkat. Több ezer hazai rajongó örömére június 28-án a VOLT Nagyszínpadán a Simple Plan!
El sem hiszem!!
Na ez remek, június 26-án földrajz érettségim lesz.
2012. március 26. 16:47
Idézet (Miah008 @ 2012.03.26. 16:47)
Na ez remek, június 25 vagy 26-án földrajz érettségim lesz.
Basszus, basszus, basszus muszáj mennem.
2012. március 26. 16:50
Idézet (Miah008 @ 2012.03.26. 16:47)
Na ez remek, június 26-án földrajz érettségim lesz.
Basszus, basszus, basszus muszáj mennem.
28-án lesznek ők.
Ez megér egy cikket, nem?
2012. március 26. 16:53
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.26. 16:50)
28-án lesznek ők.
Tudom, de necces. Ahhoz nagyon jól kell sikerülnie a földrajz érettségimnek, hogy elengedjenek. Bár... még van egy adum, amit kihasználhatok.
Persze megér, de most tanulnom kellene. :S Majd megírom szerintem estefelé.
2012. március 26. 16:58
Idézet (Miah008 @ 2012.03.26. 16:53)
Tudom, de necces. Ahhoz nagyon jól kell sikerülnie a földrajz érettségimnek, hogy elengedjenek. Bár... még van egy adum, amit kihasználhatok.
Meg mondjuk én a keleti országrészben lakom. Szereznem kell a baráti körömből olyanokat, akik eljönnének velem. Azt hiszem tudok egy embert. 
Én is messze lakom, meg most ballagok így a pénz meglenne de anyám szerint túl kicsi vagyok.
Mindegy mikor írod, csak mondtam, hogy ez szerintem megér egy cikket.
2012. március 26. 17:42
Upsz, amint látom ma lesz még egy másik cikk is.
A The All-American Rejects is munkálkodott.
2012. március 26. 22:35
Szerintem nem megyünk.
Tavaly a SZIN-re 6-7000 Ft körül mozogtak az árak.
http://www.sziget.hu/volt/jegy/jegyarak
2012. március 26. 22:55
Idézet (Miah008 @ 2012.03.26. 22:35)
Szerintem nem megyünk.
Tavaly a SZIN-re 6-7000 Ft körül mozogtak az árak.
A Volt-on mindig ennyi volt, bár elővételben nem is sok.
2012. március 26. 23:38
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.26. 22:55)
A Volt-on mindig ennyi volt, bár elővételben nem is sok. 
9 ezer ft tényleg nem, az már majdnem annyi, mintha helyszínen veszi az ember.
2012. március 26. 23:48
Idézet (Miah008 @ 2012.03.26. 23:38)
9 ezer ft tényleg nem, az már majdnem annyi, mintha helyszínen veszi az ember. 
Hát azért én inkább fizetek ki 9 ezret mint 11 ezret, nem tudom te, hogy vagy vele.
2012. március 27. 16:03
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.26. 23:48)
Hát azért én inkább fizetek ki 9 ezret mint 11 ezret, nem tudom te, hogy vagy vele. 
+ szállás, + utazási költség - tehát 15 ezer minimum
2012. március 27. 16:15
Idézet (Miah008 @ 2012.03.27. 16:03)
+ szállás, + utazási költség - tehát 15 ezer minimum 
A szállás nekem nem kéne, mert csak arra az egy napra mennék, az utazásra meg még lenne pénzem.
Ezt muszáj megosztanom... Tudod van olyan mikor David benyúl a nadrágjába...na akkor nem csak a nadrágjába hanem a boxerébe nyúl.
2012. március 29. 16:22
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.27. 16:15)
A szállás nekem nem kéne, mert csak arra az egy napra mennék, az utazásra meg még lenne pénzem.
Ezt muszáj megosztanom... Tudod van olyan mikor David benyúl a nadrágjába...na akkor nem csak a nadrágjába hanem a boxerébe nyúl.
Azt valahogy gondoltam Davidről.
Egyébként szerintem nem megyek a koncertre, mert valószínűbb az, hogy a szüleim elengednek Németországba 1 hétre a keresztapámhoz. Ami őszintén, számomra sokkal fontosabb, mert a nyelvtanulás szempontjából nagy előrelépéseket lehet így tenni.
2012. március 30. 17:05
Idézet (Miah008 @ 2012.03.29. 16:22)
Azt valahogy gondoltam Davidről.
Egyébként szerintem nem megyek a koncertre, mert valószínűbb az, hogy a szüleim elengednek Németországba 1 hétre a keresztapámhoz. Ami őszintén, számomra sokkal fontosabb, mert a nyelvtanulás szempontjából nagy előrelépéseket lehet így tenni.
Én azért azt hittem csak a nadrágjába, de igaz, én is kinéztem belőle.
Szerintem én sem megyek, de én csak anyám miatt -.-"
A Summer Paradise klip holnap jelenik meg, de én már láttam ma!!
2012. március 30. 17:17
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.30. 17:05)
Én azért azt hittem csak a nadrágjába, de igaz, én is kinéztem belőle.

Az én szüleim csak elengedik a fülük mellett. Ami még rosszabb, mintha bármit is mondanának.
Örülök neki, akkor majd írok cikket róla.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: