Simple Plan
2012. március 06. 19:20
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.06. 18:56)
Új avatar!
Hogy tetszik? 
Először is köszönöm!
Az avatar pedig igazán megmutatja Pierre punkos énjét. Ha hiszed, ha nem visszaadnám Pierre pólófelhúzogatós énjét néhány ilyen mozdulatért.
2012. március 06. 19:25
Idézet (Miah008 @ 2012.03.06. 19:20)
Először is köszönöm!
Az avatar pedig igazán megmutatja Pierre punkos énjét. Ha hiszed, ha nem visszaadnám Pierre pólófelhúzogatós énjét néhány ilyen mozdulatért.
Akkor látszik, hogy Ő, ez a lényeg
Azért a pólóhúzogatás sem rossz
2012. március 06. 22:10
Én most jöttem rá, hogy Pierre nem úgy számol, hogy "one, two, three, four" hanem "ONE, TWO, THREE, JUMP!!!"
2012. március 07. 17:12
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.06. 22:10)
Én most jöttem rá, hogy Pierre nem úgy számol, hogy "one, two, three, four" hanem "ONE, TWO, THREE, JUMP!!!" 
Juj, ez nagyon cuki, de ez a Jump előtt szokott lenni nem?
Ma volt iskolagyűlés és mivel katolikus suliba járok, ezért atya tartott beszédet és hozott egy olyan jó példát.
Az engedelmességről beszélt és elmondta az Apollo 13 történetét és mondta, hogy azon az űrhajón milyen engedelmes asztronauták voltak. Mondta, hogy mi is legyünk ezen az héten ilyen engedelmes asztronauták. Egyből a Simple Planre asszociáltam.
2012. március 07. 17:14
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 17:12)
Juj, ez nagyon cuki, de ez a Jump előtt szokott lenni nem?
Ma volt iskolagyűlés és mivel katolikus suliba járok, ezért atya tartott beszédet és hozott egy olyan jó példát.
Az engedelmességről beszélt és elmondta az Apollo 13 történetét és mondta, hogy azon az űrhajón milyen engedelmes asztronauták voltak. Mondta, hogy mi is legyünk ezen az héten ilyen engedelmes asztronauták. Egyből a Simple Planre asszociáltam.
Igen, általában az előtt, de mindig csinálja
Én is most ahogy olvastam, bár lassan már alig lesz olyan szó amiről nem ők jutnak az eszembe
Majdnem elfelejtettem, csináltam neked néhány punk Pierre-es avatart!
2012. március 07. 17:30
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 17:14)
Igen, általában az előtt, de mindig csinálja
Én is most ahogy olvastam, bár lassan már alig lesz olyan szó amiről nem ők jutnak az eszembe
Ó, köszönöm. Megmutatod?
2012. március 07. 17:35
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 17:30)
Ó, köszönöm. Megmutatod? 
Hopp...tudtam, hogy valamit elfelejtettem
Ha valamelyik túl gyors le tudom lassítani
Ez nem olyan, de olyan kis cuki
Ha esetleg találsz valami videót ami tetszik linkeld be és csinálok belőle avatart!
2012. március 07. 19:11
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 17:35)
Hopp...tudtam, hogy valamit elfelejtettem
Ha esetleg találsz valami videót ami tetszik linkeld be és csinálok belőle avatart!
Köszi az avatarokat, lementettem az összeset, majd választok.
Most nézem az SWU-s koncertet (megint) és most Jeff fanatikus vagyok.
De Jeff olyan cuki, ahogy néha feltűnik a felvételeken.
Meg amikor a David mikrofonja elromlik, jaj annyira édesen mászkál ott. Ez úgy 38:50-nél kezdődik.
2012. március 07. 19:19
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 19:11)
Köszi az avatarokat, lementettem az összeset, majd választok.
Meg a Jet Lag milyen jó így, hogy Davidék énekelnek.
Meg amikor a David mikrofonja elromlik, jaj annyira édesen mászkál ott. Ez úgy 38:50-nél kezdődik.
Tényleg tetszenek?
A Jet Lag-ről jut eszembe, láttad már azt a videót, ahol a Jet Lag-et adják elő akusztikusan és David úgy mutatkozik be mint egy csaj és úgy is beszél?
Nem Pierre mikrofonja romlott el? Akkor valamit félrenéztem.
2012. március 07. 19:23
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 19:19)
Tényleg tetszenek?
Nekem az tetszik a legjobban ami nekem az avatarom.
A Jet Lag-ről jut eszembe, láttad már azt a videót, ahol a Jet Lag-et adják elő akusztikusan és David úgy mutatkozik be mint egy csaj és úgy is beszél?
Szerintem mindkettőjüké, mert a Davidén is szereltek valamit. Mindkettőjüké rossz volt szerintem. Davidét mintha az állványon szerelték volna, Pierre meg hátrament valamiért, de mindezt úgy, hogy közben a mikrofonba beszélt. Mindegy rossz volt valamelyiké.
Amúgy ja, nagyon tetszenek, különösen az 1. a 4. az 5. és a 6.
2012. március 07. 19:28
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 19:23)
Szerintem mindkettőjüké, mert a Davidén is szereltek valamit. Mindkettőjüké rossz volt szerintem. Davidét mintha az állványon szerelték volna, Pierre meg hátrament valamiért, de mindezt úgy, hogy közben a mikrofonba beszélt. Mindegy rossz volt valamelyiké.
Gratulálok hozzá. Ja és majd ha szeretnék avatart hozzád is fordulok, mert van egy másik jó barátnőm, akit állandóan ezzel zaklatok, úgyhogy vigyázz mit mondasz, mert gyakran kérek avatarokat. 
Na akkor jól láttam, de én csak Pierre-ét láttam. Nyugodtan kérhetsz, én sokszor unatkozom
2012. március 07. 20:34
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 19:19)
Tényleg tetszenek?
Nekem az tetszik a legjobban ami nekem az avatarom.
Amúgy melyik is az a videó, amiben David olyan csajos?
2012. március 07. 20:37
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 20:34)
Amúgy melyik is az a videó, amiben David olyan csajos?

Most így fejből nem tudom, csak azt, hogy Jet Lag és akusztikus, de ha kell megkeresem
2012. március 07. 20:38
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 20:37)
Most így fejből nem tudom, csak azt, hogy Jet Lag és akusztikus, de ha kell megkeresem 
Nem sürgős, majd ha lesz rá időd.
2012. március 07. 20:39
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 20:38)
Nem sürgős, majd ha lesz rá időd. 
Megtaláltam
Elég gyorsan ment, de most is sírok a röhögéstől Daviden
2012. március 07. 20:45
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 20:39)
Megtaláltam
Köszi.
2012. március 07. 21:55
Idézet (Miah008 @ 2012.03.07. 20:45)
Köszi.
Egyet kell értenem az első top kommentelővel. Mi lenne a bandával David nélkül?
Jaj, ahogy Pierre-re néz a végén.

Nincs mit!
Seb

2012. március 07. 22:19
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.07. 21:55)
Nincs mit!
Azért Pierre is szépen néz rá.
Amúgy meg a banda úgy jó ahogy van, ha valaki kilépne már nem lenne ugyanaz, ők így jók ahogy vannak!
Seb

Seb

Az elsőn kicsit Billie Joe-s.
Amúgy én el sem tudnám képzelni, hogy valamelyikőjük ne legyen a bandában. Számomra az óriási törés lenne, ha egyikőjük kilépne. Senki mással nem tudnám elképzelni őket.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: