Starity

Simple Plan

33 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 04. 21:18 #261
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 21:15)
Én is erre gondoltam. Túl magas neki, nem ehhez szokott. De sebaj. Nekem bejön úgyis a szám.
David ezen a képen. Szeretem azt a mellényes stílusát, nála még  a csőnadrágot is elnézem. (De én azt vallom pasin ne legyen csőgatyó.)

Hát nem, túl magas ez neki. De most ha ott lettem volna egyik barátnőm mellett tuti leütöm, beszólt Pierre-nek mad.gif
Szerintem a csőnadrág maradjon csak a lányoknak. Egyszer azt hittem, hogy Pierre-en is az van, de szerencsére nem, akkora kő esett le a szívemről biggrin.gif Bár Daviden még elnézem smileeee.gif
2012. március 04. 21:19 #262
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 21:18)
Hát nem, túl magas ez neki. De most ha ott lettem volna egyik barátnőm mellett tuti leütöm, beszólt Pierre-nek  mad.gif 
Szerintem a csőnadrág maradjon csak a lányoknak. Egyszer azt hittem, hogy Pierre-en is az van, de szerencsére nem, akkora kő esett le a szívemről biggrin.gif Bár Daviden még elnézem smileeee.gif

Valahogy éreztem az iróniát ebből a mondatodból:
Bár Daviden még elnézem rohog.gif
2012. március 04. 21:22 #263
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 21:19)
Valahogy éreztem az iróniát ebből a mondatodból:
Bár Daviden még elnézem rohog.gif

Pedig ez nem irónia volt rohog.gif
Felbaszott...megütöm mad.gif
2012. március 04. 21:30 #264
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 21:22)
Pedig ez nem irónia volt  rohog.gif 
Felbaszott...megütöm mad.gif

Pierre-t fikázza valaki. Hol? dry.gif
2012. március 04. 21:33 #265
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 21:30)
Pierre-t fikázza valaki. Hol? dry.gif

Itt, majdnem mellettem, és holnap le is ütöm miatta biggrin.gif Pedig, tudja milyen fontos nekem, bár lehet direkt csinálja unsure.gif

"a dalaiban is hallatszik hogy elég vékony a hanga..."
Ez mi? ohmy.gif megütöm.. laugh.gif
2012. március 04. 21:39 #266
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 21:33)
Itt, majdnem mellettem, és holnap le is ütöm miatta biggrin.gif Pedig, tudja milyen fontos nekem, bár lehet direkt csinálja  unsure.gif 
"a dalaiban is hallatszik hogy elég vékony a hanga..."
Ez mi? ohmy.gif megütöm.. laugh.gif

Vékonynak nem vékony, csak a francia énje miatt néha orrhangon énekel. biggrin.gif
2012. március 04. 21:40 #267
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 21:39)
Vékonynak nem vékony, csak a francia énje miatt néha orrhangon énekel. biggrin.gif

Nem is francia mad.gif (Tudom, hogy az de utálom a franciákat. Kicsit ironikus nem? rohog.gif) Mikor énekel orrhangon? blink.gif
De ezért most itt is úgymond leüvöltöttem plusz holnap is megkapja biggrin.gif
2012. március 04. 21:43 #268
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 21:40)
Nem is francia mad.gif (Tudom, hogy az de utálom a franciákat. Kicsit ironikus nem? rohog.gif) Mikor énekel orrhangon?  blink.gif 
De ezért most itt is úgymond leüvöltöttem plusz holnap is megkapja biggrin.gif

A Dynamite-nál úgy énekel. laugh.gif Az elején. (Egyébként én is utálom a franciákat.)
2012. március 04. 21:47 #269
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 21:43)
A Dynamite-nál úgy énekel. laugh.gif Az elején. (Egyébként én is utálom a franciákat.)

Azt szerintem direkt csinálja biggrin.gif (Na akkor nem csak az én életem ironikus rohog.gif) Ha valaki előttem franciázza le őt (ezt ne értsd félre), egyből leütöm plusz elkezdem védeni, hogy Ő nem az, Ő nem lehet az laugh.gif Egyszer hallanád mit leművelek rohog.gif
2012. március 04. 21:57 #270
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 21:47)
Azt szerintem direkt csinálja biggrin.gif (Na akkor nem csak az én életem ironikus  rohog.gif) Ha valaki előttem franciázza le őt (ezt ne értsd félre), egyből leütöm plusz elkezdem védeni, hogy Ő nem az, Ő nem lehet az  laugh.gif Egyszer hallanád mit leművelek  rohog.gif

Nem gond. Én is foggal körömmel védem őket, ha valaki megsérti. Tudom, hogy nem franciák, ezért is szeretem őket és én sem szeretem, ha franciaként beszélnek róluk. Meg az is kiakaszt, amikor twitteren franciául írnak. Na jó azt mondjuk szeretem hallgatni, amikor franciául beszélnek. wub.gif
2012. március 04. 22:02 #271
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 21:57)
Nem gond. Én is foggal körömmel védem őket, ha valaki megsérti. Tudom, hogy nem franciák, ezért is szeretem őket és én sem szeretem, ha franciaként beszélnek róluk. Meg az is kiakaszt, amikor twitteren franciául írnak. Na jó azt mondjuk szeretem hallgatni, amikor franciául beszélnek.  wub.gif

Utálom a franciákat, de őket hallgatni imádom wub.gif
Valamikor olvastam, hogy azt néha azért csinálják, hogy senki ne tudja, hogy miről beszélnek biggrin.gif Én is mikor valakinek mondom, hogy utálom a franciákat, mindenki rám néz így: " blink.gif ", aztán meg mondják, "Khm...Pierre", erre én így :" mad.gif ", "Ő nem francia, hanem kanadai, nem ugyanaz, és az egy dolog, hogy tud franciául, de dadog és néha alig találja a szavakat, azért az anyanyelvén csak tud beszélni nem? Szóval kuss, nem francia!" rohog.gif
2012. március 04. 22:07 #272
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 22:02)
Utálom a franciákat, de őket hallgatni imádom  wub.gif 
Valamikor olvastam, hogy azt néha azért csinálják, hogy senki ne tudja, hogy miről beszélnek biggrin.gif Én is mikor valakinek mondom, hogy utálom a franciákat, mindenki rám néz így: " blink.gif ", aztán meg mondják, "Khm...Pierre", erre én így :" mad.gif ", "Ő nem francia, hanem kanadai, nem ugyanaz, és az egy dolog, hogy tud franciául, de dadog és néha alig találja a szavakat, azért az anyanyelvén csak tud beszélni nem? Szóval kuss, nem francia!"  rohog.gif

Én is olvastam, hogy azért beszélnek franciául. Na de erre annyit mondok, hogy ha én ott lennék, tutira állandóan magyarul beszélnék a barátaimmal. Azt biztos nem értenék. biggrin.gif
Egyszer kipróbáljuk együtt. Te majd mondod magyarul, hogy Pierre milyen rohadt jól néz ki én meg Davidről fogok áradozni. Na és persze majd beszélünk a Hott Baguettes-ről is. Mindezt persze előttük. laugh.gif
2012. március 04. 22:08 #273
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 22:07)
Én is olvastam, hogy azért beszélnek franciául. Na de erre annyit mondok, hogy ha én ott lennék, tutira állandóan magyarul beszélnék a barátaimmal. Azt biztos nem értenék. biggrin.gif
Egyszer kipróbáljuk együtt. Te majd mondod magyarul, hogy Pierre milyen rohadt jól néz ki én meg Davidről fogok áradozni. Na és persze majd beszélünk a Hott Baguettes-ről is. Mindezt persze előttük.  laugh.gif

Annyit értenének, hogy: "Blablabla..Pierre...blablabla..David..blablabla...Hott Baguettes" biggrin.gif Szerintem ebből már következtetnének valamire biggrin.gif
Bár én megszólalni sem tudnék, ha ott lennének előttem, ezt számítsd bele biggrin.gif
2012. március 04. 22:11 #274
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 22:08)
Annyit értenének, hogy: "Blablabla..Pierre...blablabla..David..blablabla...Hott Baguettes" biggrin.gif Szerintem ebből már következtetnének valamire biggrin.gif

hahhaa ez nagy volt
A poén az lenne hogy ők visszabeszélnének franciául. Abból mi is ennyit értenénk, hogy blablabla. (De ez azt jelentené, hogy ezek rólunk beszélnek és ezek teljesen hülyék.)
Amúgy én is csak kínosan mosolyognék, és olyan vörös lennék, mint egy rák. laugh.gif
2012. március 04. 22:16 #275
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 22:11)
hahhaa ez nagy volt
A poén az lenne hogy ők visszabeszélnének franciául. Abból mi is ennyit értenénk, hogy blablabla. (De ez azt jelentené, hogy ezek rólunk beszélnek és ezek teljesen hülyék.)
Amúgy én is csak kínosan mosolyognék, és olyan vörös lennék, mint egy rák.  laugh.gif

Hát azért az már szemtelenség lenne ha visszapofáznak biggrin.gif
De akkor kb mi is hülyének néznénk őket, meg ők is minket rohog.gif A legjobb meg az lenne ha elkezdenénk egymással vitatkozni, de ők franciául mi meg magyarul biggrin.gif
2012. március 04. 22:20 #276
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 22:16)
Hát azért az már szemtelenség lenne ha visszapofáznak biggrin.gif 
De akkor kb mi is hülyének néznénk őket, meg ők is minket  rohog.gif A legjobb meg az lenne ha elkezdenénk egymással vitatkozni, de ők franciául mi meg magyarul biggrin.gif

Kajakra alapítani kellene egy bandát. Együtt fellépni velük. Úgy mint anno a GC-vel. Aztán meg közös turné meg minden. rolleyes.gif És vitatkozni is tudnánk, mi magyarul ők meg franciául. De legfőképpen meg tudnánk a Hott Baguettes titkát. biggrin.gif
2012. március 04. 22:23 #277
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 22:20)
Kajakra alapítani kellene egy bandát. Együtt fellépni velük. Úgy mint anno a GC-vel. Aztán meg közös turné meg minden.  rolleyes.gif És vitatkozni is tudnánk, mi magyarul ők meg franciául. De legfőképpen meg tudnánk a Hott Baguettes titkát. biggrin.gif

Juuujj...az de jó lenne *-* Én lennék a basszeros stipi-stopi rohog.gif Majd mi csinálnánk néhány Hott Baguettes pillanatot vagy csak lefényképeznénk, és kiraknánk a turné busz falára rohog.gif Majd egyfolytában szivatnánk őket magyarul biggrin.gif
2012. március 04. 22:27 #278
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 22:23)
Juuujj...az de jó lenne *-* Én lennék a basszeros stipi-stopi  rohog.gif  Majd mi csinálnánk néhány Hott Baguettes pillanatot vagy csak lefényképeznénk, és kiraknánk a turné busz falára  rohog.gif Majd egyfolytában szivatnánk őket magyarul biggrin.gif

Szívesen lennék dobos, de semmi ütemérzékem, inkább szólógitáros leszek, még abban is több érzékem van. Még kell egy énekes meg egy ritmusgitáros meg egy dobos. Bár az énekes és a ritmusgitáros lehet ugyanaz.
Én is arra gondoltam, hogy állandóan magyarul beszélnénk. biggrin.gif Összerakjuk ezt a bandát. rohog.gif
Nevünk? Hott Baguettes? XD Nem valami komolyabb kell. XD Difficult Plan XD
2012. március 04. 22:29 #279
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2012.03.04. 22:27)
Szívesen lennék dobos, de semmi ütemérzékem, inkább szólógitáros leszek, még abban is több érzékem van. Még kell egy énekes meg egy ritmusgitáros meg egy dobos. Bár az énekes és a ritmusgitáros lehet ugyanaz. 
Én is arra gondoltam, hogy állandóan magyarul beszélnénk. biggrin.gif Összerakjuk ezt a bandát.  rohog.gif
Nevünk? Hott Baguettes? XD Nem valami komolyabb kell. XD

Majd még beszervezünk pár embert biggrin.gif Válasszunk úgy nevet mint Ők! biggrin.gif
2012. március 04. 22:29 #280
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.03.04. 22:29)
Majd még beszervezünk pár embert biggrin.gif Válasszunk úgy nevet mint Ők! biggrin.gif

Difficult Plan laugh.gif
33 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!