Újabb tinédzser hódít a YouTube-on
2011. szeptember 02. 20:34
Idézet (Ancsi11 @ 2011.09.02. 20:31)
hangja sztem is jobb mint Blacké de hogy ő sem kap Grammyt az is biztos,meg ezzel az arccal nem is igen tudna befutni
2011. szeptember 02. 20:35
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Hát ez olyasmi mint Rebecca...az a baráti kör elég uncsi és tehetségtelen,csak újabb barátot ne hozzanak be kérem! Am meg sztem ő megakarta mutatni,hogy ő jobb Rebeccánál,dehát nem,uncsi a szám a nyalizós hangja van...ez az én véleményem
2011. szeptember 02. 20:35
Egyébként jöhetne egy cikk a klip témájáról is.
2011. szeptember 02. 20:37
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Unlájkoljátok youtubeon!!
2011. szeptember 02. 20:40
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Ezt mvégig sem bírtam hallgatni. A csaj finoman nem néz ki "sztárosan", a hangja 0, a zenéje nem jön be és a klipp egész jó. De gondolom nem klipprendezőnek kívánt befutni ezzel a vidivel. Bocsi, de szerintem nem lesz sztár, viszont mivel annyira azért nem nevetséges, mint Rebecca, szerintem még annyi hírnév semjut neki. Persze ez csak az én véleményem. Lehet, hogy sikerül neki...
2011. szeptember 02. 20:51
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez most komoly ugye nem terhességi teszt volt nála ?
2011. szeptember 02. 20:51
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
_ToTo_ igazad van
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: