Újabb tinédzser hódít a YouTube-on
2011. szeptember 02. 20:09
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem akarok többé ezen a bolygón élni.
2011. szeptember 02. 20:11
A hangja nagyon rossz
a klipp még tetszene is csak tőle nem hiteles
2011. szeptember 02. 20:21
|
Jaredthirtystmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 159927 offline
|
Jezusom.. Igen sajnos hozza kell szoknunk hogy a "zene" fogalma, mara mar egyenlo lett rebeccablackel, meg tarsaival. ( en, amugy teljesen fel vagyok haborodva, hogy miert karolta fel ot katy perry. Bar talan azert, mert azt remeli, hogy o lesz a kovi justin bieber). Lassan kezdem osztani azok velemenyet akik szerint, csak a "regiek" voltak nagyok.nem azt mondom, hogy a maiak nem tehetsegesek, mert azok csak sajnos mar olyan alacsonyan van a merce, hogy egy ilyen lany is lehet "sztar". Szanalmas es elborzaszto! En csak azt, mondom hogy akinek tetszik, nezzen meg egy igazi szamot. Persze van akinek ilyen fira a zenei izlese, vannak kivetelek mindig is lesznek.
Meg lehet kovezni, akkor is ez lesz a velemenyem:)
Meg lehet kovezni, akkor is ez lesz a velemenyem:)
2011. szeptember 02. 20:22
Szerintem a klip egesz turheto lett, ha egy jobb hanvu enekdsno adna elo, mev tetszene is xd amugy a hangja szerintem egy fokkal jobb mint a draga baratnoe, de a jotol meg fenyev tavolsag valasztja el.
2011. szeptember 02. 20:23
|
Jaredthirtystmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 159927 offline
|
Anyway, a klip egesz jo, hang nelkul!
2011. szeptember 02. 20:24
Huh, most latom csak milyen bena a helyesirasom az elozo kommentemben xd
2011. szeptember 02. 20:24
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
szerintemez ennek nem lesz jövője...
2011. szeptember 02. 20:26
|
|
s.cica2030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 80 Csatolások: 34 Azonosító: 153397 offline
|
Szerintem nem is olyan jó!!!
2011. szeptember 02. 20:26
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Instrumentállal lenne a legjobb! 
De a hangja B.O.R.Z.A.L.M.A.S!
De a hangja B.O.R.Z.A.L.M.A.S!
2011. szeptember 02. 20:27
Amugy egy valamit en se ertek: az amerikaiaknak hogy van ennyi penzuk hogy egy csaj kitalalja hogy o egy klipet szeretne, es apuci anyuci egybol ugrik es finanszirozza. Ez nekem valahogy furcsa. De ez mar Rebeccanal is feltunt....
2011. szeptember 02. 20:28
Hang nélkül, maga a klip eszméletlen jó. Tipikusan olyanok vannak benne, akiket szekálnak a suliban valami apró baromság miatt, és menőségből nem hagyják békén. Nem is törődnek azzal, hogy ez tönkre vághatja egy ennyi idős gyerek életét. Sajnos tapasztalat.
Annak a srácnak a sztorija, aki vékonyka és gyenge, nagyon ismerős. A volt osztálytársamat ezzel üldözték el, már átment más suliba, de még másik városban is van. Őt ugyan fizikailag nem bántalmazták a legkevésbé sem, de a szavak sokkal jobban tudnak fájni. Volt, hogy sírt is, és akkor azt hittem, a szívem megszakad. Nagyon aranyos fiú volt, nem ezt érdemelte.
De én túl jó emberismerő vagyok, és tudom, hogy azért bántotta a többi fiú, mert gyönyörű arca van. Milliószor helyesebb volt mindegyiknél, azok meg irigyek voltak.
Annak a srácnak a sztorija, aki vékonyka és gyenge, nagyon ismerős. A volt osztálytársamat ezzel üldözték el, már átment más suliba, de még másik városban is van. Őt ugyan fizikailag nem bántalmazták a legkevésbé sem, de a szavak sokkal jobban tudnak fájni. Volt, hogy sírt is, és akkor azt hittem, a szívem megszakad. Nagyon aranyos fiú volt, nem ezt érdemelte.
De én túl jó emberismerő vagyok, és tudom, hogy azért bántotta a többi fiú, mert gyönyörű arca van. Milliószor helyesebb volt mindegyiknél, azok meg irigyek voltak.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: