Újabb tinédzser hódít a YouTube-on
2011. szeptember 06. 18:08
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Amikor elolvastam a cikket, legelőször az jutott eszembe, megint egy tehetségtelen tinisztár?! De félretéve az előítéleteimet, meghallgattam a videót. Azonban nem kellett volna... Ugyanolyan mint a többi ,,tehetségé'' semmi különleges nincs benne.
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2011. szeptember 06. 19:50
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
nekem egyszerűen nem tetszik! 
Rebecca sem fogott meg annyira sőt...
nem értem minek kell ennyi embernek énekelnie ha nincs meg hozzá a tehetsége mert a mai újonnal felfedezett énekeseknek a felének semmi tehetsége sincs és azért lesz hallgatható a dal amit énekel mert tele van számítógépes rásegítéssel. egy kicsit kevesebb tehetség = boldog és még több józene szerető ember!
Rebecca sem fogott meg annyira sőt...
nem értem minek kell ennyi embernek énekelnie ha nincs meg hozzá a tehetsége mert a mai újonnal felfedezett énekeseknek a felének semmi tehetsége sincs és azért lesz hallgatható a dal amit énekel mert tele van számítógépes rásegítéssel. egy kicsit kevesebb tehetség = boldog és még több józene szerető ember!
2011. szeptember 06. 21:18
|
|
docziorsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 128137 offline
|
nagyobb a fustje mint a langja
...ertse ezalatt mindenki amit akar..
2011. szeptember 07. 16:04
|
|
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline
|
nekem eggyáltalán nem tetszik!!!!!!nincs semmi hangja!!!!!!piffff.......ohhhh....borzasztó zene füleimnek!!!omg!!!!!!borzasztóóóóó!!!!!!!!!szerintem maradjon táncos
hátha abban jobb!!!
2011. szeptember 07. 16:12
|
|
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline
|
és a klipp????semmiröl nem szól.csak ugy nyugszanak le,hogy orditanak egy marha nagyot...ezt vettem le belöle....uristen!!!!!!!!!!!!!!!!midjárt én is rakok fel a netre egy videót,és 3 nap,már a hirességek piros szönyegén sétálhatok...ide jutott ez a világ...
szégyen...
2011. szeptember 07. 16:19
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Ezek nem bírják felfogni ép ésszel, hogy rájuk a világon senki sem kíváncsi? Vagy csak ennyire celebek akarnak lenni? Rikácsoljanak a fürdőszobában, vagy ha annyira szeretnék kínozni a többieket, akkor a családi összejöveteleken, de ne kínozzák már vele az egész világot!
2011. szeptember 07. 16:26
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
szerintem egyszerűen szánalmas és kész... Azt a Blacket sem értettem mitől lett ekkore sztár, de ez van... tiszta gépzene, komolyan mondom Hatsune Miku hangja is élethűbb ennél-.-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.