Újabb tinédzser hódít a YouTube-on
2011. szeptember 03. 14:43
|
|
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline
|
a hangja borzalmas, viszont a klipp tetszetős. az ötlet és a kivitelezés is szerintem elég jó, de a grafikai lepkéket ink kihagytam volna.. egyébként ő pont arról énekel, hogy senki sem tökéletes, és csak érezzük magunkat jól, stb. és szerintem kiállna az 'elesettebbekért' ugyhogy.. ha jó hangulatot tudna teremteni mondjuk egy koncerten, és ő is szereti ezt csinálni, akkor miért ne futhatna be? egypár kivétel van az énekesek között, és a többinek egyébként is gép 'énekel'.. remélem értitek.
2011. szeptember 03. 15:09
2011. szeptember 03. 15:13
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
könyörgöm hagyjátok abba ezeket a borzalmakat térjetek észhez pls :S
2011. szeptember 03. 15:29
Úristen...
ez borzalmas..én szégyelném felrakni a világhálóra.Még talán a klip nem is olyan rossz,de a dal borzalmas.
Miért kínoznak minket ezzel?...ezzel akar magának hírnevet szerezni??...az biztos hogy ismerni fogják,de nem azért mert jó énekes hanem azért mert pocsék
Elsőnek Rebecca Black amit még túléltem,de ő...aztán még annál is rosszabb.Nem bírtam végighallgatni csak pár másodpercet,a többit csak hang nélkül néztem meg.
2011. szeptember 03. 15:39
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
most ez komoly?? jesszusom
2011. szeptember 03. 15:42
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
te jóég...nem mondok inkább semmit
2011. szeptember 03. 16:00
Ezért vagyok ilyen, egész nap csak bömböltetem a zenét, az őrangyalok, akik vigyáznak rám egész nap csak rappelnek és énekelnek, hogy távól tartsák a sötétség legmélyebb helyeiről származó demonokat. Viccen kívűl, ezt nem kellene eröltetni, de tényleg nem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 03. 17:25
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Ez most komoly? 
Ennek a csajnak köze nincs a tehetséghez!
Nincs hangja és mivel képes volt fel tenni ezt a borzalmat You Tube-ra ezek szerint hallása sincs!
Ennek a csajnak köze nincs a tehetséghez!
Nincs hangja és mivel képes volt fel tenni ezt a borzalmat You Tube-ra ezek szerint hallása sincs!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.