Tökéletes
Kate Winslet - Mildred Pierce premiere in Venice (September 2, 2011)
2011. szeptember 03. 23:03
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.09.03. 22:30)
Jajj 
Igazság szerint, már vártam ezt a nagy kép postodat Kate-ről. Ez a ruha sokkal jobb választás volt részéről, mint az egy nappal korábbi. Kiemeli a remek alakját.
Öhm, hát részemről csak annyi negatívum, hogy kár, hogy összefogta a haját. Én sokkal jobban szeretem, ha szépen ki van engedve. De ez csak az én mániám
Ettől független tényleg nagyon csinos volt.
Köszi a nagy kiegészítést dave
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. szeptember 03. 23:35
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Baromi jó ez a ruha, tökre karcsúsítja és kiemeli a lényeges részeket, csak szerintem icipicit előnytelen számára, vagyis igazából mindenkinek az lenne, mert azzal, hogy a fekete rész miatt sokkal karcsúbbnak tűnik, szélesedik a válla. Ha lenne rajta némi felesleg tuti izomcsajnak nézne ki, szerencsére ez nála nem áll fenn, úgyhogy ha az ember ennyire nem figyeli ezt, akkor valami iszonytatóan jól néz ki.
Nekem amúgy a másik ruhája is tetszett
Valahányszor benéztem ebbe a topikba mindig azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam ezt meg a legkevésbé bántó módon.
Köszönet a képekért mindkettőtöknek!
Valahányszor benéztem ebbe a topikba mindig azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam ezt meg a legkevésbé bántó módon.
2011. szeptember 03. 23:41
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.03. 23:35)
Baromi jó ez a ruha, tökre karcsúsítja és kiemeli a lényeges részeket, csak szerintem icipicit előnytelen számára, vagyis igazából mindenkinek az lenne, mert azzal, hogy a fekete rész miatt sokkal karcsúbbnak tűnik, szélesedik a válla. Ha lenne rajta némi felesleg tuti izomcsajnak nézne ki, szerencsére ez nála nem áll fenn, úgyhogy ha az ember ennyire nem figyeli ezt, akkor valami iszonytatóan jól néz ki.
Nekem amúgy a másik ruhája is tetszett
Amúgy teljesen igazad van, de én már úgy vagyok vele, hogy Úristen! Kate!
Igazán nincs mit.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.