A könyvek és a fiatalok viszonya
2011. december 23. 22:07
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Vörös pöttyös könyvek: bírom őket, nagyon jók. Nincs elég képzelőerőnk? Hát, akkor én valami furcsa lény lehetek, mert saját történetbe kezdtem, amin előtte két évig gondolkoztam, alakítgattam.
2012. január 06. 14:55
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Bevallom,én régen nagyon utáltam olvasni.De kb 2 éve rákaptam az olvasásra.Úgy kezdődött,hogy a barátnőim egy Parfüm,egy gyilkos története című könyvet kezdtek el olvasni.És engem is érdekelni kezdett.Kiolvastam,innentől horrortól-sci-fi-ig mindent kiolvasok:)...
Szóval olvasni nagyon jó dolog,és nem ciki:)
Szóval olvasni nagyon jó dolog,és nem ciki:)
2012. február 29. 18:27
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nagyon szeretek olvasni.
2012. március 18. 14:58
Én imádok olvasni, és bármit elolvasok, ami a könyv tartalma alapján érdekesnek találok.^^
2012. március 18. 17:04
Én azóta olvasok, mióta könyvet adtak a kezembe még kicsiként. Imádok olvasni, imádok írni. Azt hiszem, ha nem lenne ez a két dolog, meghalnék az unalomtól.
2012. március 30. 21:39
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Olvasás, olvasás...Kedvenc tevékenységem az írás mellett. Zenével párosítva főleg. Egyetértek Andróval, ha nem lenne ez a két értelmes dolog, beleőrülnék az unalomba. Az osztályom rásegítene, majdnem mindenki olyan hülye, hogy az nem igaz. Egyre elterjedtebbek a "like" és -csis, szavak, pl.: talcsi. Az ilyenektől hányni tudnék, de a legrosszabbak ezek: kajak? Nem, kenu! Egyre inkább szűkül a mai fiatalok szókincse, hála Istennek, engem normálisan nevelnek a szüleim, jó példát látok itthon.
2012. április 04. 18:56
Én nem igazán szeretek olvasni de a képzeletem határtalan!!!
2012. április 11. 12:31
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Én se szerettem olvasni könyveket mindig is nagy ívbe kerültem de mikor meg szeretem a alkonyatot adtam a könyvnek egy esélyt hát nem csalódtam könybe szuperebb mint filmbe!
utána más könyveket is el kezdtem olvasni szóval nagyon jó a olvasás de sok fiatal lusta el kezdeni olvasni és szerintem ez így is marad sokáig!
2012. június 18. 14:08
Én szeretek olvasni, írni. Nálunk anyám a nagy olvasó, tőle örököltem
A Twilightot sosem venném a kezembe, ellenben a Harry Potter (azt hiszem, a második része) egész napra lekötött. Kedvenc írom J.K. Rowling, Agatha Christie és Nick Hornby.
2012. július 11. 11:26
Én imádok olvasni. Havonta PONT 13 könyvet olvasok, és nem ám ilyen 10 oldalasakat.
A Vörös Pöttyös könyvek pedig igenis nagyon jók!!!!
Szeretem a régi könyveket (Titkos kert, Hoztam három gyereket stb.), de az újakat is, főleg azért, mert a mai generációról szólnak, így sokkal jobban beleélhetjük magunkat, jobban megértjük, hiszen mondhatni rólunk szól.
A Vörös Pöttyös könyvek pedig igenis nagyon jók!!!!
Szeretem a régi könyveket (Titkos kert, Hoztam három gyereket stb.), de az újakat is, főleg azért, mert a mai generációról szólnak, így sokkal jobban beleélhetjük magunkat, jobban megértjük, hiszen mondhatni rólunk szól.
2012. július 31. 22:04
|
|
Fleur Rouge Ceriseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170144 offline
|
A Vörös Pöttyös könyvek három negyede egy nagy kalap...
De vannak köztük jók is (A lány aki tud repülni, Tizenhárom okom volt, No és én). Minden esetre én nem csak azt szoktam olvasni, de sajnálattal konstatálom, hogy a körülöttem lévő emberek viszont nem.
De vannak köztük jók is (A lány aki tud repülni, Tizenhárom okom volt, No és én). Minden esetre én nem csak azt szoktam olvasni, de sajnálattal konstatálom, hogy a körülöttem lévő emberek viszont nem.
2012. szeptember 01. 16:56
Én nagyon sokat szoktam olvasni, és én is nagyon szeretem a Vörös Pöttyös könyveket, mert vannak köztük nagyon jók (13 okom volt...)
2012. november 07. 12:31
Mi az oka? Ott a net, a haverok és nem kell a könyv. Ha meg rákattan egyre, a szülőnek nem tetszik a témája egyből háborog.
2012. november 27. 16:05
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Én szeretek netezni, filmet nézni mármint tv-ni. De ugyanakkor szeretek olvasni is! Hamarosan elfogom olvasni a Twiliht-ot, mert még nem volt rá alkalmam, de olvastam már pár nagyon jó könyvet, de abban biztos vagyok, hogy a Twilight könyv lesz a legjobb könyv az életemben! <3
2012. november 27. 16:06
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
De a Twilight-ot már láttam filmben, szóval könyvben tényleg jobb lesz, sőt, eltudom képzelni benne újra Rob-ot, és Kristent! <3
<3
2012. november 27. 16:06
|
|
De nem azt mondom, hogy a filmben nem jó, mert a kedvenc filmem a Twilight összes része! <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: