Augusztusban már meg is volt Kim Kardashian és kedvese esküvője, ám a valóságshow-sztár már nagyon várja, hogy anya lehessen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian gyerekeket szeretne
2011. szeptember 02. 06:12
2011. szeptember 02. 06:12
Egyáltalán nem való neki gyerek. Először nőjön fel.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. szeptember 02. 07:24
egyet értek Courtneyyval még ő maga is egy nagy gyerek
2011. szeptember 02. 08:57
Igaza van az előttem szólóknak, de sajnos a gyerekvállalást nem kötik szellemi érettséghez...
2011. szeptember 02. 11:32
|
|
egon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 157460 offline
|
An_d_a számból vetted ki a szót 
Én nem tudom ennek a csili vili csajnak a kezébe egy pólyába helyezett babát.. Nekem nem tudom valahogy lehetetlennek tűnik
)
Na de még érhetnek meglepetések és csodák
Én nem tudom ennek a csili vili csajnak a kezébe egy pólyába helyezett babát.. Nekem nem tudom valahogy lehetetlennek tűnik
Na de még érhetnek meglepetések és csodák
An_d_a
2011. szeptember 02. 12:01
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
Sok szerencsét hozzá Kim...IMÁDLAK (L)
2011. szeptember 02. 12:02
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem tudom tényleg nem állna neki jól gyerek azt mutogatná minden hol szegény :/.
2011. szeptember 02. 12:06
„Kim gyerekeket szeretne minél hamarabb, és édesanyja is nagyon várja, hogy nagymama lehessen.” - a kedves barátnő nem tudja, h Kris (Kim anyukája) már nagymama?
Én am nem vok biztos benne, h jó ötlet. Kim szeret feltűnősködni, ami egy gyereknek nem a legjobb.
Én am nem vok biztos benne, h jó ötlet. Kim szeret feltűnősködni, ami egy gyereknek nem a legjobb.
2011. szeptember 02. 12:30
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
szerencsétlen gyerek
2011. szeptember 02. 12:55
már egy kicsit kezd elegem lenni a Kim Kardashian-ról szóló cikkekből..oké férjhez ment..és?más sztár is már ment férjhez mégsem szólt róla ennyi cikk..amúgy is én inkább az olyan sztárokra vagyok kíváncsi akik tudnak is valamit,meg tehetségesek,és nem csak a csinos pofikájuk meg a valóságshowjuk miatt ismertek...
MandyBrait
2011. szeptember 02. 12:58
Szerintem először tanulja meg magát felnevelni,mert hogy a gyereket nem fogja normálisan az holt ziher...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.