Idézet (Glamster @ 2011.09.01. 20:52)
Alig vártam, hogy te is hozzászólj, komolyan
Szerinted ez eredménytelen? Egyre többen Gagában már csak a 2009-es kiadást látják, mert ez a mostani ÉRTÉKELHETETLEN, ezáltan hitelüket veszti el Gaga. És itt nem csak rólam van szó, hanem több százezer emberről.
Miből áll most Gaga? Össze-vissza
lopkod, egy egyedi ötlete sincs - amiért berobbant, és amiért megszerettük -, a
zenéjének minősége fokozatosan romlik - mondj egy számot a BTW-ről, ami felér a Speechless-hez! -, az egész nő tömören összefoglalva átment érdekesből
undorítóvá - BTW klip.
Miről hangos a sajtó? Nem attól, hogy Gagának kijött az új klipje, és hűű, de jó ez a szám, hanem
Gaga sellőként szexel az új videójában.
Mitől hangos a VMA? Nem gaga fellépéséről, hanem
pasiként tapizta le Britney-t, Katy-t és még rengeteg másik női sztárt.
Ez aztán a hírnév, komolyan. Mit is érnek az olyan sztárok, mint Christina Perri - csak egy példát mondtam - akik szimplán a tehetségükből akarnak megélni? Mert ő csak tehetséges. Nem hord békát a fején, hanem a saját élettapasztalatáról, elvesztett szerelméről énekel egy olcsó költségvetélső klipben. Olyna népszerű, mint Gaga? Nem. De szerintem
hírnév és hírnév között is van különbség.
Ezt miért nem képesek páran tisztán átlátni?
Nem attól lesz a kedvenced, hogy mindenben isteníted, hanem attól, hogy a hibáit elismered.
Amúgy a copy itt is tisztán látszik. Mint előadásmód, mint öltözet.
És én úgy álltam ennek a cikknek neki, hogy ez hülyeség, Gaga nem játszaná már el a hitelét..
Nézd meg a videót, és utána írj hsz-t!
Ja, és megköszönném, ha a drága litölmánszterek nem vennék a szájukra Madonnát vagy Christinát
És Candee kommentjére kitérve. Bukta. Xtinának már rég meg volt a stílusa, csak szerencsétlen elment szülni és mire visszatért Perez már pátyolgatta Gagust.
Úgy örülök, hogy elkezdődött az iskola
Remélem szorul egyesek eszébe egy kicsi ész és tudás 
(
akkor talán meghaladja az IQ szintjük az életkorukat 
)
Back to school, holy fool
és aztán velem kikezdhettek.
Ha ismertek, tudjátok mennyire sz.rok rá
Igazad van, én is a Fame és Fame Monster korszakáért szeretem Gagát, ami most van az már rég rossz szerintem. Régebben volt sok egyedi, nagy ötlet fellépésekhez, klipekhez, számokhoz most meg szinte minden nap jön, hogy mit honnan másolt és a képek meg a videók sokszor magukért beszélnek. Persze nem lehet, mindig olyat alkotni ami nem emlékeztet senkit semmi ezelőtti ötletre, de Gaga már rég nem ez a kategória. A másik meg tényleg, hogy a botrányok már nagyon erőltetettek és nem is viccesek, vagy jók ahogy már a klipek se, főleg mióta maguk rendezik, undorító dolgokat tesznek bele, csak azért, hogy sikeres legyen, meg az egyházzal szórakozik folyamatosan ami tényleg nagyon sok már, még ha azt mondja senkit se akar megsérteni vele. Nem tudnának már egyszerűen egy jó vagy vicces klipet csinálni, aminek története és mondanivalója is van nem csak botrányos képsorok értelem nélkül egymás után ami annyira nagyon "művészi", hogy csak a rajongók érthetik. Nem tudom miért jön a sok rajongó azzal, hogy unalmas ez, hogy mindig előjön egy hír arról, hogy koppint, szerintem ezek már rég nem nagy ötletek így, hogy másolatok.
http://www.youtube.com/watch?v=IDrRJBYJ-fQ Én ezt a Gagát szerettem meg, lehet mondani, hogy az nem igazi rajongó aki nem szereti mindenhogy, meg, hogy a mostani az igazi stílusa, de szerintem nagyon nem így van. Én eddig imádtam és még most is ezekért az 1. kedvencem még mindig, de nagyon örülnék ha újra olyan lenne amiért megszerettem, mert hiányzik az a Gaga.
De ez amit a pl a VMAn művelt szerintem már borzalmas és még másolás is. Régen a dalok, klipek, fellépések maguktól lettek nagy számok, mint a Bad Romance dal-klip, 2009-es Paparazzi fellépés VMAn. Most pedig folyamatosan beharangoznak mindent az eddigi legjobb fellépésnek, klipnek, dalnak. Mindent művészinek, kreatívnak és egyedinek állítanak be és olyan kijelentésekkel dobálóznak, hogy "Évtized Albuma" vagy, hogy "Generációja Himnusza" lesz. Pedig már rég nem olyan jó semmi mint a Fame, Fame Monster idején. Az egész Born This Way korszakából az albumon kívül nem sok dolog jön be. Ha így indult volna Gaga szerintem a kedvencem se lenne. Remélem azért majd visszatér az a Gaga amiért sokan megszerették.