Starity

Másolat Lady Gaga férfialteregója?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 01. 22:10 #81
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Lady Gaga maradjon nőnek öltözve.
Pontosabban nem is a ruha a bajom hanem amit játszik abban a jelmezben.A férfiaknak ki kellene kérni azokat a mozzanatokat,mert a férfiak többsége nem viselkedik ilyen nyálas,simulós módon a legtöbb nő meghátrál az ilyenektől.
Láttam már ilyet szórakozóhelyen nagyon sok beer.gif beer.gif után.
Nem is értem minek kellenek ezek a rövid időn belüli,folyamatos feltűnősködési dolgai.Most már elég lenne csak kilépni az utcára már akkor is a címlapokra kerülne.Hallottam énekelni egy zongora kísérettel.Fantasztikus volt!
Hogy utánozta e? Azt már csak ő és az emberei tudnák bizonyítani.

Marlene Dietrich,Greta Garbo korában is sokan utánozták a férfias öltözködést.
Ki kezdte? reklamalo.gif
Ki is koppintott és mikor? reklamalo.gif
Annnyira lényegtelen.
2011. szeptember 01. 22:57 #82
smiley22
smiley22

StátuszWe coming home again ~
Hozzászólás: 517
Csatolások: 10
Azonosító: 145921
megint kezdik ... nem tudjék egymást békén hagyni. Ha valaki kitalál valami extrémet, vagy ír egy dalt, akkor rögtön megkeresik, hogy kiről van kopintva... dry.gif
2011. szeptember 02. 11:04 #83
- törölt felhasználó -    
Minden mainstream előadó másol valaki másról, meg egymásról is. Egyébként tényleg nem nagyon lehet már újat kitalálni, de az más, ha nyíltan vállalja, hogy igen, most Annie Lennox előtt tisztelgek, mert nagyra tartom, vagy valami, de nem. Inkább reménykedik, hogy nem jönnek rá, de az is lehet, hogy nem tudott róla, hogy előtte más is megcsinálta, meg az is lehet, hogy nem az ő ötlete volt, hanem a menedzseréé, vagy tudom is én. Nem tudhatjuk.

Én csak a dalmásolásért vagyok kiakadva, mert ki nem állhatom a Born This F*cking Wayt -.- Legalább vállalta volna, hogy ez egy Madonna feldolgozás, de nem.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 02. 13:00 #84
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
SZerintem mikor férfinak öltözött, megtalálta igazi énjét smileeee.gif Gratulálok neki, hogy nincs egy ép ötlete se, ahol nem mutogatná magát, vagy botrányt csinálna. De sajnos, ilyennek is kell születni.
2011. szeptember 02. 13:29 #85
Wanda
Wanda
visszatérő vendég

StátuszJennifer <3
Hozzászólás: 103
Csatolások: 0
Azonosító: 159655
Én megnéztem a VMA-át és szerintem Lady Gaga vicces volt biggrin.gif Nem csinált botrányt azon kívül elesett. Szerintem férfiként jo volt smileeee.gif
2011. szeptember 02. 13:30 #86
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
Sokan ki vannak akadva azon, hogy egyáltalán miért kell azzal foglalkozni, hogy Gaga egyedi-e vagy sem. Normális esetben, ha egy előadó másol, az ember elfogadja, hogy igen van ilyen, na és akkor. Azonban egy olyan előadó esetében, akit már többször is kikiáltottak a kreativitás megtestesülésének, az ember bizony nem éri be azzal, hogy más is csinálja, meg hogy mindenki mindenkit másol. Lady Gagával mindig az egyediséget azonosítják, így ha ő nyíltan (és a copyt nem felvállalva) másol más előadókat, akkor az bizony visszatetszést fog kiváltani az emberekben. Ha Gaga kiállna a nyilvánosság elé, és elmondaná, hogy bizony ő is használ más előadókat inspirációnak, akkor ezzel az egésszel a kutya sem foglalkozna. Egészségére! De az mélységes tiszteletlenségről árulkodik más előadókkal szemben, ha valaki átvesz egy ötletet, de azt a sajátjának állítja be. Számomra az sem szimpatikus, ha valaki saját magát definiálja popsztárként hatalmas művésznek, és az évtized albumaként emlegeti a sajátját. Egy előadónak kell hogy legyen önbizalma, de azért nem ekkora. Hadd döntse el a közönség, és az idő, hogy mekkora művet alkotott az illető.
Ami viszont számomra a legunszimpatikusabb a szóban forgó hölgyet illetően az az, hogy miközben kiáll egy olyan szép üzenettel, amelyet megjegyzek más előadók már előtte sokkal hitelesebben közvetítettek a rajongóiknak, szóval egy ilyen üzenettel, hogy merjünk azok lenni akik vagyunk, de ő közben valami teljesen mást sugároz az emberek felé. Nekem senki nem mondja hogy ez Gaga igazi énje! Senki nem mondja hogy a BTW klipje ezt az üzenetet hordozza magában! Senki nem mondja hogy Gaga művészi! Manapság az emberek az elvont, érthetetlen dolgokra, előadókra olyan nagyon könnyen rámondják, hogy ez művész, ez művészet!
Senkinek sem szúrna a szemét Gaga, ha a rajongói és a média is végre a helyén kezelné ezt a nőt. Egy a botrányaival rossz példát mutató énekesnőként, aki ki tudja milyen kárt tesz a fiatal, arra fogékony rajongókban, egy átlagos zenét játszó énekesnőként, és olyan énekesként akinek zenéjében általában nincs több mondanivaló, mint akármelyik másik jelenleg túlsztárolt pályatársa zenéjében. Senkit nem érdekelnének az ilyen Gaga cikkek, ha nem minden napra egy botrány életfilozófia szerint élne a nő. És az is sokat lendítene a megítélésén, ha a zenéjével valóban azt fejezné ki, amit állítólagosan kiszeretne vele, és az az üzenetet mindenki számára érthető lenne, és nem csak az elvakult, a dalszövegbe mindenfélét belemagyarázó Little Monsterek számára.
Ha ezek a dolgok így lennének, még afelett is átsiklana az ember hogy Gaga férfi alteregójának saját twitter fiókja van, és hogy az ötlet sem eredeti. Gaga vállalja fel végre, hogy nem olyan különleges, egyedi és kreatív, mint amilyennek be van állítva, és akkor mindenki aki nem rajongó, be fogja látni, hogy ilyesmin felesleges fennakadni. Mert azért egy Annie Lennox vagy egy Madonna túl nagy név ahhoz, hogy véletlenül másoljunk róla tudtunk nélkül, és hogy egyáltalán meg ne tiszteljük őket azzal, hogy ezt beismerjük.
6 felhasználónak tetszik: An_d_a, Grace Benning, ophely88, Cannibal3, janet7, AMaya
2011. szeptember 02. 13:33 #87
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
manapság már MINDENKI koppint MINDENT MINDENKIRŐL rolleyes.gif
2011. szeptember 02. 13:50 #88
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Ez a koppintós sztori már nagyon UNALMAS!!!
2011. szeptember 02. 14:16 #89
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Hopp, az eredeti Gaga ugyebár. biggrin.gif Na hagyjuk.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, thunderbird, janet7
2011. szeptember 02. 14:25 #90
PankaaFruit
PankaaFruit

StátuszÚj adatlap,kis változás de annál jobb:)
Hozzászólás: 525
Csatolások: 94
Azonosító: 138629
Jajj ugyanmár,ha valaki már elment férfiként akkor utána nem mehet senki?? Ha valaki rózsaszín melltartóban megy el utána már nem mehet senki abba?? Ezeket annyira nembírom...ez nem koppintás..!
2011. szeptember 02. 14:28 #91
Pocher
Pocher
visszatérő vendég

Státuszbaszus
Hozzászólás: 251
Csatolások: 3
Azonosító: 48829
én inkább Brian May-nél néztem nagyot ohmy.gif
2011. szeptember 02. 14:39 #92
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Igazából egy csomóan foylamatosan azt hajtogatják, hogy "lady gaga olyaan egyedi" meg hasonlók, pedig ez ezek szerint nem így van...
2011. szeptember 02. 14:42 #93
Nyöff09
Nyöff09
visszatérő vendég

StátuszGyötürtök!!! Az szép Csütörtök! XD
Hozzászólás: 154
Azonosító: 153354
Nem nagy dolog... Valaki ezt már meg csinálta... több ezer éve vagyünk a földön nem találhat mindenki ki új dolgokat egyszer egyszer úgy is meg ismétlődnek a dolgok és ez még úgy is meg történhet hogy aki "leutánozza" a cselekményt stb:. lehet hogy nem is tud rólla... és ezt egy South Park-rész is bizonyítja.
2011. szeptember 02. 15:39 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Janie @ 2011.09.02. 14:43)
De Gagának a You and I-ban is ez a férfi hasonmása, van... biggrin.gif

Azta, tényleg! 110.gif
6 felhasználónak tetszik: Glamster, Bogszics, Mia, ophely88, thunderbird, janet7
2011. szeptember 02. 15:48 #95
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (Glamster @ 2011.09.01. 20:52)
Alig vártam, hogy te is hozzászólj, komolyan  thumbsup.gif 
Szerinted ez eredménytelen? Egyre többen Gagában már csak a 2009-es kiadást látják, mert ez a mostani ÉRTÉKELHETETLEN, ezáltan hitelüket veszti el Gaga. És itt nem csak rólam van szó, hanem több százezer emberről.
Miből áll most Gaga? Össze-vissza lopkod, egy egyedi ötlete sincs - amiért berobbant, és amiért megszerettük -, a zenéjének minősége fokozatosan romlik - mondj egy számot a BTW-ről, ami felér a Speechless-hez! -, az egész nő tömören összefoglalva átment érdekesből undorítóvá - BTW klip.
Miről hangos a sajtó? Nem attól, hogy Gagának kijött az új klipje, és hűű, de jó ez a szám, hanem Gaga sellőként szexel az új videójában.
Mitől hangos a VMA? Nem gaga fellépéséről, hanem pasiként tapizta le Britney-t, Katy-t és még rengeteg másik női sztárt.
Ez aztán a hírnév, komolyan. Mit is érnek az olyan sztárok, mint Christina Perri - csak egy példát mondtam - akik szimplán a tehetségükből akarnak megélni? Mert ő csak tehetséges. Nem hord békát a fején, hanem a saját élettapasztalatáról, elvesztett szerelméről énekel egy olcsó költségvetélső klipben. Olyna népszerű, mint Gaga? Nem. De szerintem hírnév és hírnév között is van különbség.
Ezt miért nem képesek páran tisztán átlátni?
Nem attól lesz a kedvenced, hogy mindenben isteníted, hanem attól, hogy a hibáit elismered.
Amúgy a copy itt is tisztán látszik. Mint előadásmód, mint öltözet.
És én úgy álltam ennek a cikknek neki, hogy ez hülyeség, Gaga nem játszaná már el a hitelét..
Nézd meg a videót, és utána írj hsz-t!
Ja, és megköszönném, ha a drága litölmánszterek nem vennék a szájukra Madonnát vagy Christinát  meghajolo.gif 
És Candee kommentjére kitérve. Bukta. Xtinának már rég meg volt a stílusa, csak szerencsétlen elment szülni és mire visszatért Perez már pátyolgatta Gagust.

Úgy örülök, hogy elkezdődött az iskola  thumbsup.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif Remélem szorul egyesek eszébe egy kicsi ész és tudás meghajolo.gif (akkor talán meghaladja az IQ szintjük az életkorukat rohog.gif )
Back to school, holy fool  rohog.gif  beer.gif  meghajolo.gif  thumbsup.gif
és aztán velem kikezdhettek.  thumbsup.gif  Ha ismertek, tudjátok mennyire sz.rok rá  rohog.gif  rohog.gif

Igazad van, én is a Fame és Fame Monster korszakáért szeretem Gagát, ami most van az már rég rossz szerintem. Régebben volt sok egyedi, nagy ötlet fellépésekhez, klipekhez, számokhoz most meg szinte minden nap jön, hogy mit honnan másolt és a képek meg a videók sokszor magukért beszélnek. Persze nem lehet, mindig olyat alkotni ami nem emlékeztet senkit semmi ezelőtti ötletre, de Gaga már rég nem ez a kategória. A másik meg tényleg, hogy a botrányok már nagyon erőltetettek és nem is viccesek, vagy jók ahogy már a klipek se, főleg mióta maguk rendezik, undorító dolgokat tesznek bele, csak azért, hogy sikeres legyen, meg az egyházzal szórakozik folyamatosan ami tényleg nagyon sok már, még ha azt mondja senkit se akar megsérteni vele. Nem tudnának már egyszerűen egy jó vagy vicces klipet csinálni, aminek története és mondanivalója is van nem csak botrányos képsorok értelem nélkül egymás után ami annyira nagyon "művészi", hogy csak a rajongók érthetik. Nem tudom miért jön a sok rajongó azzal, hogy unalmas ez, hogy mindig előjön egy hír arról, hogy koppint, szerintem ezek már rég nem nagy ötletek így, hogy másolatok.

http://www.youtube.com/watch?v=IDrRJBYJ-fQ Én ezt a Gagát szerettem meg, lehet mondani, hogy az nem igazi rajongó aki nem szereti mindenhogy, meg, hogy a mostani az igazi stílusa, de szerintem nagyon nem így van. Én eddig imádtam és még most is ezekért az 1. kedvencem még mindig, de nagyon örülnék ha újra olyan lenne amiért megszerettem, mert hiányzik az a Gaga.

De ez amit a pl a VMAn művelt szerintem már borzalmas és még másolás is. Régen a dalok, klipek, fellépések maguktól lettek nagy számok, mint a Bad Romance dal-klip, 2009-es Paparazzi fellépés VMAn. Most pedig folyamatosan beharangoznak mindent az eddigi legjobb fellépésnek, klipnek, dalnak. Mindent művészinek, kreatívnak és egyedinek állítanak be és olyan kijelentésekkel dobálóznak, hogy "Évtized Albuma" vagy, hogy "Generációja Himnusza" lesz. Pedig már rég nem olyan jó semmi mint a Fame, Fame Monster idején. Az egész Born This Way korszakából az albumon kívül nem sok dolog jön be. Ha így indult volna Gaga szerintem a kedvencem se lenne. Remélem azért majd visszatér az a Gaga amiért sokan megszerették. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Glamster, Bogszics, thunderbird, janet7, An_d_a
2011. szeptember 02. 15:54 #96
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Cannibal3 @ 2011.09.02. 15:48)
Igazad van, én is a Fame és Fame Monster korszakáért szeretem Gagát, ami most van az már rég rossz szerintem. Régebben volt sok egyedi, nagy ötlet fellépésekhez, klipekhez, számokhoz most meg szinte minden nap jön, hogy mit honnan másolt és a képek meg a videók sokszor magukért beszélnek. Persze nem lehet, mindig olyat alkotni ami nem emlékeztet senkit semmi ezelőtti ötletre, de Gaga már rég nem ez a kategória. A másik meg tényleg, hogy a botrányok már nagyon erőltetettek és nem is viccesek, vagy jók ahogy már a klipek se, főleg mióta maguk rendezik, undorító dolgokat tesznek bele, csak azért, hogy sikeres legyen, meg az egyházzal szórakozik folyamatosan ami tényleg nagyon sok már, még ha azt mondja senkit se akar megsérteni vele. Nem tudnának már egyszerűen egy jó vagy vicces klipet csinálni, aminek története és mondanivalója is van nem csak botrányos képsorok értelem nélkül egymás után ami annyira nagyon "művészi", hogy csak a rajongók érthetik. Nem tudom miért jön a sok rajongó azzal, hogy unalmas ez, hogy mindig előjön egy hír arról, hogy koppint, szerintem ezek már rég nem nagy ötletek így, hogy másolatok. 
http://www.youtube.com/watch?v=IDrRJBYJ-fQ  Én ezt a Gagát szerettem meg, lehet mondani, hogy az nem igazi rajongó aki nem szereti mindenhogy, meg, hogy a mostani az igazi stílusa, de szerintem nagyon nem így van. Én eddig imádtam és még most is ezekért az 1. a kedvencem még mindig, de nagyon örülnék ha újra olyan lenne amiért megszerettem, mert hiányzik az a Gaga. 
De ez amit a VMAn művelt szerintem már borzalmas és még másolás is. Régen  a dalok, klipek, fellépések maguktól lettek nagy számok, mint a Bad Romance dal-klip, 2009-es Paparazzi fellépés VMAn. Most pedig folyamatosan beharangoznak mindent az eddigi legjobb fellépésnek, klipnek, dalnak. Mindent művészinek, kreatívnak és egyedinek állítanak be és olyan kijelentésekkel dobálóznak, hogy "Évtized Albuma" vagy, hogy "Generációja Himnusza" lesz. Pedig már rég nem olyan jó semmi mint a Fame, Fame Monster idején. Az egész Born This Way korszakából az albumon kívül nem sok dolog jön be. Ha így indult volna Gaga szerintem a kedvencem se lenne. Remélem azért majd visszatér az a Gaga amiért sokan megszerették.  rolleyes.gif

Így van. Ezt a fellépsét én is nagyon szeretem thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Igen, amúgy engem már kimondottan irritálna, ha így kezdett volna.. rolleyes.gif Már csak azért van a ekdvenceim között, mert valahogy még mindig látok benne valamit. Érted. Reménykedem.
Egyébként nekem a VMA Paparazzi után lett a legnagyobb kedvencem. Imádtam azt a fellépést.
Szórakoztató, de egyben zseniális őrült volt ott. A ruhák... az előadás... MINDEN. Abban még volt valami.
Most már csak furcsa és kicsit gusztustalan is.. És ez rossz. Nagyon remélem, hogy visszalép - de minek tenné? Vannak olyan megszállottak, akik nem képesek elismerni, hogy ez így egyszerűen nem jó és kiállnak mellette.
Amennyi embert elveszít, ugyannyi meg is marad. Gagának kéne belátnia, hogy ez így nem működik. Hogy vannak olyanok, akik csalódnak benne.
4 felhasználónak tetszik: Cannibal3, Bogszics, janet7, An_d_a
2011. szeptember 02. 15:57 #97
csengebaba
csengebaba
új tag

StátuszFúj SULI!!!!!
Hozzászólás: 8
Azonosító: 157723
Szentem nagyon is hasonlít rá! biggrin.gif
2011. szeptember 02. 16:07 #98
itsjulcsi
itsjulcsi
visszatérő vendég

Státusz" Az élet szép, csak tudni kell élni!:) "
Hozzászólás: 140
Azonosító: 153923
egy nagy koppintás ez az egész lady gaga....
2011. szeptember 02. 16:19 #99
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Cannibal3 gratulálok a cikkhez meghajolo.gif Dícséretes, hogy Glamsterrel egyetemben Gaga rajongó létetekre tisztán átlátjátok a dolgokat. Na ti vagytok az igazi rajongói Gagának, és nem az az elvakult birkatömeg, amit mostanában toborzott, ami bólogat minden baromságára, és akármit csinál, isteníti. Ha majd leáldoz Gaga csillaga (ami ha így folytatja elég hamar be fog következni - majdcsak jön utána egy újabb botrányos sztárocska), sajnálni fogja, hogy nem az igazi rajongóit tartotta meg. Pillanatnyilag nem hinném, hogy változtatna önmagán, mert gondolom rájött, hogy könnyedén megél az elvakult litölmonszterekből. Már régesrég nem önmaga, a botrányait, a kinézetét (ami mellesleg nagyon sokszor koppintás), akármit, mindent a menedzserei találnak ki - látják, hogy mennyi pénzt lehet így kitermelni belőle, hát nem is fognak leállni, sajnos. Akkor v:olt igazán önmaga, amikor még nem volt híres, de ahogy mondjátok, még a Fame-s vagy a Fame Monsteres korszakában is ugyan feltűnő jelenség volt, de nem undorító. Az akkori zenéit még szerettem, máig szeretem - semmi egetrengető, táncikálós kis pop, de a csaj tényleg tud énekelni. Szóval szerettem. De amit most csinál az kiábrándító. Ja és a legtöbb litölmonszter beteges viselkedése az még kiábrándítóbb. Ajánlanám nekik a most megjelent, nagyon igényes cikket: Fanatikusok kontra utálkozók
4 felhasználónak tetszik: Glamster, Adri98, Cannibal3, janet7
2011. szeptember 02. 16:26 #100
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Mi van akkor, ha gaga igaziból férfi, csak eddig mindig nőnek öltözött? rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogszics, thunderbird, Glamster, Adri98, Vegas, janet7, fashionbébíí
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok