Starity

Másolat Lady Gaga férfialteregója?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 01. 20:04 #61
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Nekem is nagyon szimpi a férfi alteregója.. ráadásul még helyesnek is tartom. blush.gif De csak az alteregóját! Én is elfogadom, bármit csinál, sőt pont ez tetszik, ezt szeretem benne, hogy nem hétköznapi.. smileeee.gif Meg Jo azért jobban néz ki, mint ennek a csajnak az "alteregója". biggrin.gif wub.gif laugh.gif
2011. szeptember 01. 20:06 #62
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Jajj, már mit kell mindig hasonlítgatni??
Állandóan vádolják valamivel a sztárokat...elég már. -.-" sleep.gif"
2011. szeptember 01. 20:14 #63
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.01. 19:46)
Őszintén? Én nem vagyok egy Gaga-fan, sőt, idővel maguk az elvetemült, kulturálatlan Little Monsterek utáltatták meg velem, de erősen kétlem, hogy meglátott egy a képet Annie Lennox-ról, és azt gondolta, hogy "Hé, felkavarom a port, és beöltözök férfinak, mint anno Annie!".
Persze, nyilvánvaló, hogy Gaga innen-onnan koppintgat, de azért ne feltételezzünk róla teljesen abszurd dolgokat.
Még ha valóban szándékosan is koppintotta ezt a férfi-alteregó dolgot, akkor is, a videók többsége neten, amiben bizonyítják, hogy így másolt meg úgy másolt, erről meg erről az emberről, nagyon apró részletekbe mennek bele. Szóval csak azt akarom elmondani, hogy nem mindig kell mindent hinni a közpletykáknak és ezeknek a mondvacsinált, apró részleteket zsigerezgető videóknak.
De tény ami tény, hogy Gaga folyton koppint, - szerintem - már nem is tud igazán újat mutatni, és teljesen túl van értékelve, mint "művész".pardon.gif

Én is utálom amikor olyanokba próbálják belemagyarázni, hogy másolt ami épphogy hasonlít rá. Általában tényleg nevetségesen kicsi vagy észrevehetetlen hasonlóság van, de ezt most azért írtam meg, mert szerintem ez nyilvánvalóan másolás, az egyik legnagyobb eddigi, pontosan ugyanígy jelent meg és lépett fel egy díjátadón Annie, és Gaga akkor inkább jelent volna meg egyszerűen ha nincs új ötlet mert ez így gáz szerintem. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2011. szeptember 01. 20:23 #64
nemááár
nemááár

Státuszlopakodó bársonymamusz
Hozzászólás: 832
Csatolások: 18
Azonosító: 140026
"Az énekesnő rajongói főleg azzal védik Gagát, hogy mára már annyi mindent megcsináltak előtte a szakmában, hogy szinte lehetetlen teljesen új ötlettel előállni."

Nem is ezzel van a baj hanem, hogy mindezek mellé mindenáron egyéniségként próbálják eladni.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 01. 20:27 #65
- törölt felhasználó -    
igazából engem valamiért nemtud érdekelni, azt csinál GaGa amit akar, arról másol akiről akar, engem ez már nemtud érdekelni biggrin.gif ez az ő dolga wink.gif
amugy nemtudom mit izélnek itt egyesek.. mármint jó Gagárol mondhatnak véleményt, de a rajongóit mégis mi a francért kell kritizálni ? biggrin.gif jó vannak olyanok is, akik tulzásba viszik wink.gif de szerintem minden sztárnak vannak olyan fanjai akik tulzásba viszik wink.gif ennyi erővel az összeset lehetne támadni biggrin.gif nemcsak a Gaga fanokat wink.gif
2011. szeptember 01. 20:28 #66
Timyy
Timyy

StátuszCause in the end only love survives...:3
Hozzászólás: 530
Azonosító: 158267
mondjon ki mit akar, de szerintem jobb lenne ha fiú lenne :/ amúgy nem nagyon tud érdekelni, hogy ki másolja biggrin.gif
2011. szeptember 01. 20:43 #67
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Nem meglepő. Lady Gaga eddig is másolt, ruhákat és show elemeket is, bár úgy tudtam, hogy ezidáig Grace Jones stílusát másolta. Akkor most Annie stílusát szemelte ki?
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, janet7, Bogszics, LULUPeas
2011. szeptember 01. 20:49 #68
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 19:09)
Annyira bírom, hogy mindenki engem támad le állandóan, pedig sokkal, de sokkal durvább vélemények is szoktak lenni Gagás cikkeknél. Nem tudom miért volt kultúrálatlan a véleményem, szerintem nem hordtam el mindenféle ordas k.rvának sem Gagát, sem a rajongóit, pedig ezt már megtették egy párszor mások. És nem szoktam olyan hozzászólásokat írni máskor sem. Ebből kifolyólag nem tudom, miért nem mondhatom el a véleményem...
Amúgymeg valószínűleg azért, mert Rap, Soul és RnB előadókról nincsen naponta ötven cikk és nincs tele a Starity a megszállott, elvakult rajongóikkal sem.

Hogy ne érezd magad egyedül elárulom, hogy én vagyok a fő célpont a célkeresztben rohog.gif

Szerintem ez nem az alteregója, hanem az igazi énje rohog.gif

Aki meg azt mondja, hogy már elötte mindent megcsináltak, elénekeltek meg kitaláltak és azért másol - az sültbolond.

Viszont, hogy a másik oldalról is megközelítsem ezt az Annie Lennoxos esetet - szerintem Gagának lehet fingja sincs róla ki Annie és a korából adódóan valószínűleg nem is látta eme eseményt, de azt sem hiszem, hogy gaga találta volna ki ezt az alteregó dolgot meg ezt vagy bármelyik fellépést. Erre megvannak körülötte az emberek - akik megmondják neki, hogy mikor mit vegyen fel, hogyan adja elő magát, hogyan szerepeljen és mi legyen a koncepció. Valószínűleg a ruhás dolgok is úgy valósulnak meg, hogy valami eszement divatbolond megálmodik, majd elkészít egy ruhát amit egy épp eszű ember sem venne fel. Majd rámondja, hogy ezt gagának tervezte. Gaga könnyes szemmel meghatottan konstatálja a dolgot, a menedzserek meg kitalálják hozzá a körítést és kész a koncepció a fellépésre, megbotránkoztatásra. Valószínűleg legkevésbé neki van köze a kész produkcióhoz, ő csak előadja - ez az ő dolga a többi az erre 'tartott' emberek munkája.

Javaslom változtasson nevet, legyen Copy Gaga rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Glamster, janet7, AMaya, thunderbird, Bogszics, Sally Sparrow, LULUPeas
2011. szeptember 01. 20:51 #69
- törölt felhasználó -    
Eléggé sok a közös a két személy külsejében..
2011. szeptember 01. 20:52 #70
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (dyson.monster @ 2011.09.01. 19:08)
CanDee Sweet: Köszönöm!  meghajolo.gif  thumbsup.gif 
Nálad a pont. A privát vélemény pedig: Kezdenek feledésbe merülni azok, akiktől állítólag "lopott", és most Gagán keresztül próbálnak talpra állni. Ezt bizonyítja az említett Christinás eset is. Egyeseket csak szánni tudom. Van egy olyan érzésem hogy ez egy hosszas lejárató kampány lesz. (Megsúgom eredménytelenül.  dry.gif

Alig vártam, hogy te is hozzászólj, komolyan thumbsup.gif
Szerinted ez eredménytelen? Egyre többen Gagában már csak a 2009-es kiadást látják, mert ez a mostani ÉRTÉKELHETETLEN, ezáltan hitelüket veszti el Gaga. És itt nem csak rólam van szó, hanem több százezer emberről.
Miből áll most Gaga? Össze-vissza lopkod, egy egyedi ötlete sincs - amiért berobbant, és amiért megszerettük -, a zenéjének minősége fokozatosan romlik - mondj egy számot a BTW-ről, ami felér a Speechless-hez! -, az egész nő tömören összefoglalva átment érdekesből undorítóvá - BTW klip.
Miről hangos a sajtó? Nem attól, hogy Gagának kijött az új klipje, és hűű, de jó ez a szám, hanem Gaga sellőként szexel az új videójában.
Mitől hangos a VMA? Nem gaga fellépéséről, hanem pasiként tapizta le Britney-t, Katy-t és még rengeteg másik női sztárt.
Ez aztán a hírnév, komolyan. Mit is érnek az olyan sztárok, mint Christina Perri - csak egy példát mondtam - akik szimplán a tehetségükből akarnak megélni? Mert ő csak tehetséges. Nem hord békát a fején, hanem a saját élettapasztalatáról, elvesztett szerelméről énekel egy olcsó költségvetélső klipben. Olyna népszerű, mint Gaga? Nem. De szerintem hírnév és hírnév között is van különbség.
Ezt miért nem képesek páran tisztán átlátni?
Nem attól lesz a kedvenced, hogy mindenben isteníted, hanem attól, hogy a hibáit elismered.
Amúgy a copy itt is tisztán látszik. Mint előadásmód, mint öltözet.
És én úgy álltam ennek a cikknek neki, hogy ez hülyeség, Gaga nem játszaná már el a hitelét..
Nézd meg a videót, és utána írj hsz-t!
Ja, és megköszönném, ha a drága litölmánszterek nem vennék a szájukra Madonnát vagy Christinát meghajolo.gif
És Candee kommentjére kitérve. Bukta. Xtinának már rég meg volt a stílusa, csak szerencsétlen elment szülni és mire visszatért Perez már pátyolgatta Gagust.

Úgy örülök, hogy elkezdődött az iskola thumbsup.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Remélem szorul egyesek eszébe egy kicsi ész és tudás meghajolo.gif (akkor talán meghaladja az IQ szintjük az életkorukat rohog.gif )
Back to school, holy fool rohog.gif beer.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
és aztán velem kikezdhettek. thumbsup.gif Ha ismertek, tudjátok mennyire sz.rok rá rohog.gif rohog.gif
12 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, _ToTo_, UnhappyMeals, AMaya, Holly Keller, thunderbird, Bogszics, Sally Sparrow, LULUPeas, Clairy, Twilight6
2011. szeptember 01. 20:53 #71
stelly28
stelly28
Hozzászólás: 963
Csatolások: 2
Azonosító: 139019
Annie Lennoxon jobban hasonlit talán egy férfire de a hangja jobb nő ként.és tényleg nehéz új dolgokkal elő álni
2011. szeptember 01. 20:55 #72
Bernadettkeh
Bernadettkeh
Directioner™

StátuszOne Direction Infection.! ♥
Hozzászólás: 1144
Csatolások: 584
Azonosító: 124774
Lady Gaga mar csak masolni tud -.-"
_ToTo_: a Copy Gaga otlet egesz jo wink.gif)
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 01. 20:57 #73
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.01. 20:49)
Hogy ne érezd magad egyedül elárulom, hogy én vagyok a fő célpont a célkeresztben rohog.gif
Szerintem ez nem az alteregója, hanem az igazi énje rohog.gif
Aki meg azt mondja, hogy már elötte mindent megcsináltak, elénekeltek meg kitaláltak és azért másol - az sültbolond.
Viszont, hogy a másik oldalról is megközelítsem ezt az Annie Lennoxos esetet - szerintem Gagának lehet fingja sincs róla ki Annie és a korából adódóan valószínűleg nem is látta eme eseményt, de azt sem hiszem, hogy gaga találta volna ki ezt az alteregó dolgot meg ezt vagy bármelyik fellépést. Erre megvannak körülötte az emberek - akik megmondják neki, hogy mikor mit vegyen fel, hogyan adja elő magát, hogyan szerepeljen és mi legyen a koncepció. Valószínűleg a ruhás dolgok is úgy valósulnak meg, hogy valami eszement divatbolond megálmodik, majd elkészít egy ruhát amit egy épp eszű ember sem venne fel. Majd rámondja, hogy ezt gagának tervezte. Gaga könnyes szemmel meghatottan konstatálja a dolgot, a menedzserek meg kitalálják hozzá a körítést és kész a koncepció a fellépésre, megbotránkoztatásra. Valószínűleg legkevésbé neki van köze a kész produkcióhoz, ő csak előadja - ez az ő dolga a többi az erre 'tartott' emberek munkája.
Javaslom változtasson nevet, legyen Copy Gaga rohog.gif

Ezen miért nem vagyok meglepődve? think.gif Akár egyedi ötlet a másolás, akár a menedzsere találta ki, sértő lehet Annie számára.

A Copy Gaga név jó és tetszik, de ezt a szöveget már egyszer elsütötte a The Sun, még régebben, akkor is jót mosolyogtam rajta és most is -kösz a mosolyért meghajolo.gif - biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, UnhappyMeals, Bogszics
2011. szeptember 01. 20:58 #74
- törölt felhasználó -    
ToTo és janet7!
Azért vagytok Ti a támadások fő célpontjai, mert megmondjátok a tutit, és van, akinek ez nem tetszik! De Ti ezzel nem törődtök, ami jó dolog! Nem nyaljátok be a sok hülyeséget, mint mások, és reálisan látjátok a dolgokat! Mások meg elvakultak, Ti nem. És ez becsülendő wink.gif Legalábbis sztem! smileeee.gif

Glamster! Totálisan jól írtál mindent! Főleg a rajongásról, mert a rajongás valóban nem az istenítésről szól, hanem arról, h hibáival együtt elfogadjuk az adott sztárt! smileeee.gif

Am sztem nem bölcs dolog pont Gaga miatt vitatkozni! De Ti tudjátok wink.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. szeptember 01. 21:01 #75
Ade.
Ade.

Státuszyou're tangled in the great escape-
Hozzászólás: 660
Csatolások: 1075
Azonosító: 159060
hát gondolhattuk volna,hogy nem eredeti kreáció...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 01. 21:02 #76
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (ophely88 @ 2011.09.01. 20:57)
Ezen miért nem vagyok meglepődve? think.gif  Akár egyedi ötlet a másolás, akár a menedzsere találta ki, sértő lehet Annie számára. 
A Copy Gaga név jó és tetszik, de ezt a szöveget már egyszer elsütötte a The Sun, még régebben, akkor is jót mosolyogtam rajta és most is -kösz a mosolyért  meghajolo.gifbiggrin.gif

Szóval azt állitod, hogy én is másolok? reklamalo.gif

_nevet.gif thumbsup.gif _nevet.gif

Amúgy nem olvasom a sunt, de tudod, már elöttem is leírtak és elmondtak már mindent rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Glamster, Bogszics, Grace Benning
2011. szeptember 01. 21:05 #77
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.01. 21:02)
Szóval azt állitod, hogy én is másolok?  reklamalo.gif
_nevet.gif  thumbsup.gif  _nevet.gif 
Amúgy nem olvasom a sunt, de tudod, már elöttem is leírtak és elmondtak már mindent rohog.gif

Ej, ej, Én nem feltételeztem, hogy olvasod azt a szennyet, ugyan már, kérlek. Tudom, hogy te soha nem lennél erre képes, van neked jó ízlésed és nem süllyedsz le odáig, tudom én smileeee.gif
2011. szeptember 01. 21:38 #78
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Lady Gaga férfiként sokkal jobban néz ki(mint nőként, vagy mint Annie férfiként). Ennyi, megtalálta hogy lehet sikeresebb(legalábbis nálam, és csak akkor ha így is marad)
2011. szeptember 01. 21:44 #79
Catia
Catia
visszatérő vendég

StátuszNem számít rólam mit hiszel, hidd el, hogy sosem hittem el...
Hozzászólás: 139
Azonosító: 146321
Az az igazság, hogy ha csak egyszer is önmagát adná a klipjeiben vagy a fellépésein, senkit sem érdekelne...
2011. szeptember 01. 21:56 #80
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (fashionbébíí @ 2011.09.01. 19:26)
Ennyi wink.gif 
Lassan teljesen kiderül, hogy Gaga nem is annyira egyedi mint ahogy azt a litölmánsztörök megálmodják esténként.. :"D Istenem csak egyszer nyissák ki a szemüket és meglátják, hogy is annyira fantasztikus, követni való és csodálatra méltó..-.-

Ezen elgondolkoztam kicsit. Tudod mikor fogják kinyitni a szeműket és megérteni, hogy mi most mit próbálunk elmondani nekik?
Majd 10-15 év múlva. Ők is idősebbek lesznek, Gaga is meg a többiek is és majd jön az új felfuttatott ifjú tehetségek sora akik klipjeiken, fotózásaikon, lemezeiken és koncertjeiken hasonlítani fognak gagára meg a többire és a litölmonsterek majd rámondják, hogy ezt utánozza meg azt utánozza - majd akkor értik meg, hogy mi miről beszélünk most ... Lesz viszonyítási alapuk, lesz mihez hasonlítani, hiszen lefogadom, hogy ma estig a 98% azt sem tudta ki az az Annie Lennox. Bár az, hogy a saját szeműknek meg fülüknek sem hisznek sok esetben - az nekem is magas.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Glamster, Bogszics
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok