janet7 Teljesen igazad van, pont az ilyen litmánszörök miatt utáltam meg sok előadót. És nem is értem mi volt bunkó a hozzászólásodban.
Másolat Lady Gaga férfialteregója?
2011. szeptember 01. 19:28
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Én szeretem Gagának pár számát, de azt el kell fogadni, hogy másol. A stílusát nagyon utálom, de nem is kell mindent szeretni. 
janet7 Teljesen igazad van, pont az ilyen litmánszörök miatt utáltam meg sok előadót. És nem is értem mi volt bunkó a hozzászólásodban.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Idézet (LadyAlba88 @ 2011.09.01. 19:25)
Lehet, hogy nem voltál trágár, de ezzel a hozzászólással nem Gagát hanem a rajongóit sértetted meg!
"Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében?"
Egyetértek veled, de ilyen stílusban nem lehet senkivel beszélni! Szánalmas és nevetséges kifogások... ez igenis sértő!
"Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében?"
Egyetértek veled, de ilyen stílusban nem lehet senkivel beszélni! Szánalmas és nevetséges kifogások... ez igenis sértő!
Örülök,hogy vannak még értelmes és intelligens emberek ezen az oldalon!!
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
lizz egyetértek veled! Nem kell ezt túl lihegni.
lizz
2011. szeptember 01. 19:34
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ma már mindenki mindenkit majmol - tisztelet a kivételnek - úgyhogy ezen nem kell meglepődni. Gaga eleinte tényleg viszonylag egyedinek volt mondható, de ma már ő is kifogyott az ötletekből. Nem feltétlenül volna szükség mindig "nagyon nagy dobásokra", olykor a kevesebb több.
Annie Lenoxot pedig nagyon szeretem... Meg magát a Eurythmics zenekart is.
Ma már tényleg nagyon nehéz új dologgal előrukkolni, ezt elismerem. De nem érné meg jobban kivárni az igazi, átütő, egyedi szikrát..? Mint mondjuk inkább hozzányúlni valamihez, ami x évvel ezelőtt már bevált..?
Annie Lenoxot pedig nagyon szeretem... Meg magát a Eurythmics zenekart is.
Ma már tényleg nagyon nehéz új dologgal előrukkolni, ezt elismerem. De nem érné meg jobban kivárni az igazi, átütő, egyedi szikrát..? Mint mondjuk inkább hozzányúlni valamihez, ami x évvel ezelőtt már bevált..?
2011. szeptember 01. 19:34
Szerintem mindenki leállhat és akkor nem tiltok ki több "kedves" hozzászólót. Be lehet fejezni a hisztit, van aki nem szereti, aztán ennyi!
2011. szeptember 01. 19:35
Hosszasan gondolkoztam mit írhatnék amiért nem harapják le egyenesen a fejem de nem jutott eszembe semmi ilyen.Annyit azért megjegyeznék hogy mennyiszer hallottam már hogy Gaga milyen egyedi.Még mindig egyedi? Nem ez az első,és nem ez lesz az utolsó sem hogy kiderüljön hogy megint másolt. Tudjátok ez nem is lenne önmagában baj de úgy hogy közben meg egyedinek állítják be de igen,baj.Ráadásul az én gyomrom sajnos nem tudja bevenni ezt a megbotránkoztató stílust,sajnálom. Elismerem hogy van hangja(habár engem egyáltalán nem nyűgöz le) de akkor talán ezt kéne kihasználnia ahelyett hogy rosszabbnál-rosszabb öltözékekben jelenik meg és nem is mondom milyen klippeket csinál. Most fog majd az jönni hogy mindegyiknek üzenete van,de szerintem nem és ezen a szemléletemen nem is tudtok változtatni. Azthiszem én lényegében ennyit írnék,szerintem senkit nem sértettem meg ezzel éppen ezért választ sem kérek rá.Köszönöm.
2011. szeptember 01. 19:35
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.09.01. 19:26)
Ennyi
Lassan teljesen kiderül, hogy Gaga nem is annyira egyedi mint ahogy azt a litölmánsztörök megálmodják esténként.. :"D Istenem csak egyszer nyissák ki a szemüket és meglátják, hogy is annyira fantasztikus, követni való és csodálatra méltó..-.-
Lassan teljesen kiderül, hogy Gaga nem is annyira egyedi mint ahogy azt a litölmánsztörök megálmodják esténként.. :"D Istenem csak egyszer nyissák ki a szemüket és meglátják, hogy is annyira fantasztikus, követni való és csodálatra méltó..-.-
Utálom, ha valaki azt írja, hogy egyetértek stb, de most tényleg teljesen a számból vetted ki a szót, Gagát az évtized szenzációjának tartják, pedig nem több egy erőltetett "énekesnőtől". Semmi újat nem hozott a zene iparba, az egész egy megcsinált dolog. Egy énekesnőnek a hangával kéne különlegessé válnia, nem pedig azzal, hogy épp mivel botránkoztatja meg az embereket..
2011. szeptember 01. 19:39
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Én már nem lepődök meg semmin... De ugye Gaga még mindig eredeti??? Még mindig azt kérdezem, hol tartana most ha nem pórbálna ennyire "egyedi" lenni?! Ha csak a dalaiból élne? Ha nem provokatív klipekkel jelenne meg minden alkalommal? Ha normális ember módjára öltözködne és viselkedne? Nem mondom, hogy ne legyen más. De ne vonja el a figyelmet az éneklésről a viselkedésével,öltözködésével,botrányaival... Ha olyan tehetséges lenne mint amilyennek tartjátok, akkor nem lenne szüksége arra, hogy így viselkedjen... Persze ez csak az én véleményem.
2011. szeptember 01. 19:39
|
Jelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11 Azonosító: 133309 offline
|
szerintem elég nagy a hasonlóság
nagyon szerettem Lady Gagát de számomra az elmúlt egy 1-1,5 évben enyhén szólva túlzásokba esik
nagyon bírtam olyan jól ki volt találva az egész az elején, de most valahogy már nem érzem úgy hogy eredeti lenne vagy különbözne valamelyik másik sztártól
nagyon szerettem Lady Gagát de számomra az elmúlt egy 1-1,5 évben enyhén szólva túlzásokba esik
nagyon bírtam olyan jól ki volt találva az egész az elején, de most valahogy már nem érzem úgy hogy eredeti lenne vagy különbözne valamelyik másik sztártól
2011. szeptember 01. 19:40
Én is hülyeségnek tartottam, hogy Lady Gaga férfinek öltözött.... egyébként szerintem Annienek jobban állt!!!
2011. szeptember 01. 19:45
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én szeretem Lady Gagát, és szerintem még mindig egyedi, de ez az ötlete most tény hogy innen jött.
Rengetegszer megvádolták már koppintással, de ez az első, amikor valami alapját is látom a dolognak. A többi egyszerűen abból fakadt, hogy nem bírják elviselni, ha valaki nem tucat, vagy sikeresebb mint ők, ezért mindenféle dolgot terjesztenek róla, hogy tönkretegyék, vagy hogy ők kapaszkodjanak fel rajta. Mondjuk azt is hozzá kell tennem, hogy ez a "ki másol kit?" téma, most nagyon gagára van kiélezve, és nem ő az egyetlen aki koppint, csak a többiekről nem írnak cikket, és az is tény, hogy rengeteget koppintják gagát is. Ettől függetlenül én még mindig szeretem, és egyedinek és tehetségesnek tartom, de ebben a sztoriban szerintem nem teljesen ártatlan.
Rengetegszer megvádolták már koppintással, de ez az első, amikor valami alapját is látom a dolognak. A többi egyszerűen abból fakadt, hogy nem bírják elviselni, ha valaki nem tucat, vagy sikeresebb mint ők, ezért mindenféle dolgot terjesztenek róla, hogy tönkretegyék, vagy hogy ők kapaszkodjanak fel rajta. Mondjuk azt is hozzá kell tennem, hogy ez a "ki másol kit?" téma, most nagyon gagára van kiélezve, és nem ő az egyetlen aki koppint, csak a többiekről nem írnak cikket, és az is tény, hogy rengeteget koppintják gagát is. Ettől függetlenül én még mindig szeretem, és egyedinek és tehetségesnek tartom, de ebben a sztoriban szerintem nem teljesen ártatlan.
2011. szeptember 01. 19:46
Őszintén? Én nem vagyok egy Gaga-fan, sőt, idővel maguk az elvetemült, kulturálatlan Little Monsterek utáltatták meg velem, de erősen kétlem, hogy meglátott egy a képet Annie Lennox-ról, és azt gondolta, hogy "Hé, felkavarom a port, és beöltözök férfinak, mint anno Annie!".
Persze, nyilvánvaló, hogy Gaga innen-onnan koppintgat, de azért ne feltételezzünk róla teljesen abszurd dolgokat.
Még ha valóban szándékosan is koppintotta ezt a férfi-alteregó dolgot, akkor is, a videók többsége neten, amiben bizonyítják, hogy így másolt meg úgy másolt, erről meg erről az emberről, nagyon apró részletekbe mennek bele. Szóval csak azt akarom elmondani, hogy nem mindig kell mindent hinni a közpletykáknak és ezeknek a mondvacsinált, apró részleteket zsigerezgető videóknak.
De tény ami tény, hogy Gaga folyton koppint, - szerintem - már nem is tud igazán újat mutatni, és teljesen túl van értékelve, mint "művész".
Persze, nyilvánvaló, hogy Gaga innen-onnan koppintgat, de azért ne feltételezzünk róla teljesen abszurd dolgokat.
Még ha valóban szándékosan is koppintotta ezt a férfi-alteregó dolgot, akkor is, a videók többsége neten, amiben bizonyítják, hogy így másolt meg úgy másolt, erről meg erről az emberről, nagyon apró részletekbe mennek bele. Szóval csak azt akarom elmondani, hogy nem mindig kell mindent hinni a közpletykáknak és ezeknek a mondvacsinált, apró részleteket zsigerezgető videóknak.
De tény ami tény, hogy Gaga folyton koppint, - szerintem - már nem is tud igazán újat mutatni, és teljesen túl van értékelve, mint "művész".
2011. szeptember 01. 19:47
ember gaga sokkal jobban nez ki ferfinek mint nonek wow
2011. szeptember 01. 19:51
Alig merek megszólalni,én csak olvasom hogy egyesek miket nem írnak.De szerintem egyértelműen látszik hogy Gaga másolja Annie Lennox-ot.Lehet hogy nem akart teljesen ugyan olyan lenni mint ő vagy éppen nem is tudta hogy ő is férfinak öltözött,de képtelenség hogy véletlenszerűen lett ekkora a hasonlóság.Szemmel láthatóan látszik,hogy nagyon egyformán öltöztek.Különben ahogy a cikkben olvastam hogy a rajongói úgy védik Gagát hogy már annyi mindent megcsináltak már a szakmában hogy már képtelenség újat mutatni.Nos,erről csak annyit mondok.Minden embernek más személyisége van,egyik ember sem egyforma és senki sem tökéletes.Tehát minden ember más és igenis lehet olyat mutatni amit a másik nem csinált,mert mutassa önmagát a saját személyiségét.
2011. szeptember 01. 19:51
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 19:01)
Egyébként csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem vagyok Gaga utáló, soha nem is voltam, szeretem is pár számát, de az ember komolyan mondom már az ilyen megszállottak miatt utálja meg.
Na ezzel én is pontosan így vagyok - egy ideig nagyjából bírtam Gagát, de aztán kezdett egyre unszimpatikusabbá válni. Közömbös lett, inkább így mondanám. Hogy ma már többek között miért nem bírom magát Gagát? A rajongói miatt.. persze nem általánosítok, elvégre nem minden Gaga rajongó isteníti őt beteges módon, és úgy látom, egyre több little monster szeme nyílik fel.. aminek én iszonyatosan örülök, mert rendkívül idegesítő, hogy ha egy rossz szót szólsz Gagára, máris a torkodnak ugranak.. siralmas. Nem azt mondom, hogy én nem védem be a kedvenceimet, de tudom, hogy nem tökéletesek, és igenis tudok csalódni bennük..
Na de ennyit erről. Nyilván unalmas lenne az életünk, ha mind ugyanolyanok lennénk, de azért néha tudni kéne, hogy hol van az a bizonyos határ.
2011. szeptember 01. 19:55
|
|
tuccka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 126048 offline
|
én imádom Gagát, tőlem bármit csinálhat én szeretni fogom, férfi alteregóját is bírtam. pont most nézem a VMA-t, és teljesen hibbant a nő, ezért szeretem
Cassie3
2011. szeptember 01. 19:59
Én szeretem Gagát, és az ilyen másolásos témáknál mindig védem, de ez most tényleg egy az egyben innen van.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.