Starity

Másolat Lady Gaga férfialteregója?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 01. 19:09 #21
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.09.01. 19:03)
Szerintem nem kéne flegmáznod, mert van aki például a rap-et, soul-t és rnb-t nem szeretik, mégse flegmázik. Tiszteletben tartja, te mit szeretsz és kulturált véleményt ír, ha ez neked nem megy, akkor szerintem ne írj a topikjába.  beer.gif

Annyira bírom, hogy mindenki engem támad le állandóan, pedig sokkal, de sokkal durvább vélemények is szoktak lenni Gagás cikkeknél. Nem tudom miért volt kultúrálatlan a véleményem, szerintem nem hordtam el mindenféle ordas k.rvának sem Gagát, sem a rajongóit, pedig ezt már megtették egy párszor mások. És nem szoktam olyan hozzászólásokat írni máskor sem. Ebből kifolyólag nem tudom, miért nem mondhatom el a véleményem...

Amúgymeg valószínűleg azért, mert Rap, Soul és RnB előadókról nincsen naponta ötven cikk és nincs tele a Starity a megszállott, elvakult rajongóikkal sem.
5 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, raspberry, Bogszics, Glamster, Miley-fan09
2011. szeptember 01. 19:10 #22
- törölt felhasználó -    
Én Gagának nagyon szeretem a zenéjét. Régen még a stílusát is szerettem, mert eleinte még igen szimpatikus volt, hogy olyan egyszerű volt és mégis kicsit egyedi. De most már inkább ijesztő, olykor pedig egyenesen szánalmas. Mostanra már odáig jutottam, hogy csak hallgatom, nézni már nem vagyok hajlandó. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 01. 19:11 #23
- törölt felhasználó -    
szerintem már páran sejtették hogy elöbb utóbb egy ilyen hír/pletyka szárnyra kap mert mostmár sokaknak feltűntek ezek a "hasonlóságok" ..
2011. szeptember 01. 19:11 #24
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 18:53)
Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében? pardon.gif
Ideje lenne végre elfogadni, hogy Gaga többet koppint a maga "haatalmas egyediségével", mint azok, akikről azt mondják, hogy őt másolják.

Igazad van! Csak a stílusod volt egy kicsit khm.. tenyérbemászó! El lehet ezt mondani normál stílusban is.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 01. 19:13 #25
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 155126
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 18:53)
Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében? pardon.gif
Ideje lenne végre elfogadni, hogy Gaga többet koppint a maga "haatalmas egyediségével", mint azok, akikről azt mondják, hogy őt másolják.

Hát csak gratulálni tudok saját magadhoz!! A megnyilvánulásodból süt az értelem és az intelligencia..csak nevetni tudok rajtad és a hozzád hasonlókon!! _nevet.gif
2011. szeptember 01. 19:14 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (egon96 @ 2011.09.01. 18:56)
Hát szerintem nem nagyon hasonlítanak ,de ez az én privát véleményem. 2 dolgot mondok, 1. GaGa néha utánozgat..2. vagy irigyek rá s minden szart rá akarnak kenni,hogy mindennek amit ő csinált annak már van elődje.. És Janet7 elég bunkó vagy,már abból kifolyólag ,ahogy kifejezted magad. Amiért nem szereted,legalább add meg a tiszteletet,mert van aki szereti.
"Eeeegen." Ez egy tipikus litölmánsztör hozzászólás volt. biggrin.gif És mindebben a legjobb hogy EGY GAGA RAJONGÓ ÍRTA A CIKKET! Ő, legalább nem elfogult, mint egyesek. Bezzeg, amikor Christina másolt róla kikiáltottátok mindenféle szajhának, na hát ezt nektek. Fáj az igazság mi? biggrin.gif JA és csak megjegyzem, nem janet7 a bunkó hanem én. pardon.gif rohog.gif Köszönöm a cikket, és gratuláok hozzá Cannibal3. meghajolo.gif
u.i.: essetek csak nekem, nyugodtan, boncolgassátok a hozzászólásomat. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, WhiteRosee, Cannibal3, Bogszics, dóóra, Lady Suzy
2011. szeptember 01. 19:15 #27
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Egyébként az embereknek nincs más dolguk h azon gondolkodnak kit koppint GaGa?
2011. szeptember 01. 19:15 #28
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (dolores2 @ 2011.09.01. 19:13)
Hát csak gratulálni tudok saját magadhoz!! A megnyilvánulásodból süt az értelem és az intelligencia..csak nevetni tudok rajtad és a hozzád hasonlókon!! _nevet.gif

Milyen hozzám hasonlókon? De jó, hogy ennyire ismersz. Minden bizonnyal rengeteg hozzászólásom olvastad már.

Na most akkor úgy megmutatom, hogy hogy nézne ki egy olyan hozzászólás, ami valóban tenyérbemászó, bunkó, flegma és amiket még mondtatok.

"Ez a nő egy büdös k.rva. Utálom. Mindenki lekoppint aztán úgy állítja be, mintha annyira egyedi lenne. Már nagyon elegem van belőle. Eltűnhetne végre a süllyesztőben ez a tehetségtelen nőszemély a megszállott rajongócskáival együtt"

Tessék. És ennél még sokkal, de sokkal cifrábban is le tudtam volna írni. Hozzátenném, nem én gondolom így. Csak ezt hívják úgy, amiket ti írtatok. Ezek után remélem mindenki látja, hogy nem voltam sem bunkó, sem szemét és leszálltok rólam, mert tudtommal ez egy fórum, ahol véleményt kell írni, amit szerintem én nem trágár stílusban tettem. Befejeztem.
7 felhasználónak tetszik: raspberry, LULUPeas, WhiteRosee, Bogszics, Glamster, Lady Suzy, Miley-fan09
2011. szeptember 01. 19:16 #29
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Akit ez zavar annak kívánom, h ez legyen a legnagyobb problémája az életbe!biggrin.gif
Szerintem semmi gáz nincs ebbe! Nem azt mondanám, h tisztelgés, vagy ilyesmi, de az ötlet eleve nem olyan eredeti! De persze aki utálja gagát az most kihasználja az alkalmat, h támadhatja őt és a "litülmánsztöreit" (angolul már nem megy?biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, dave095
2011. szeptember 01. 19:16 #30
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
hát,nemtudom biggrin.gif mondjuk a rajongóknak is igazuk van vhol.
2011. szeptember 01. 19:16 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 19:09)
Annyira bírom, hogy mindenki engem támad le állandóan, pedig sokkal, de sokkal durvább vélemények is szoktak lenni Gagás cikkeknél. Nem tudom miért volt kultúrálatlan a véleményem, szerintem nem hordtam el mindenféle ordas k.rvának sem Gagát, sem a rajongóit, pedig ezt már megtették egy párszor mások. És nem szoktam olyan hozzászólásokat írni máskor sem. Ebből kifolyólag nem tudom, miért nem mondhatom el a véleményem...

Elmondhatod a véleményed, de nem így! Mások azért ki is lettek tiltva, ez nem bordéj, hogy prostizzunk. Nem szereted, mégis a tiéd volt az első hsz. Én sem szeretem a disney chanel-eseket, mégse megyek elsőként a topikjukba flegmázni.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, sewenteen
2011. szeptember 01. 19:19 #32
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.09.01. 19:16)
Elmondhatod a véleményed, de nem így! Mások azért ki is lettek tiltva, ez nem bordéj, hogy prostizzunk. Nem szereted, mégis a tiéd volt az első hsz. Én sem szeretem a disney chanel-eseket, mégse megyek elsőként a topikjukba flegmázni.

Mint ahogy én sem szoktam Gagás cikkekhez elsőként menni fikázni. Megláttam a cikket és leírtam a véleményem. Hol érdekel engem, hogy hanyadik voltam? Nem azért írtam elsőnek, mert percenként lesem a magazin részt, hogy mikor van Gaga cikk, hogy szidhassam. De nem tudom miért kell magyarázkodnom.
Mostmár tényleg befejeztem.
6 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, raspberry, Bogszics, Glamster, Lady Suzy, Miley-fan09
2011. szeptember 01. 19:20 #33
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Azonosító: 155126
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 19:15)
Milyen hozzám hasonlókon? De jó, hogy ennyire ismersz. Minden bizonnyal rengeten hozzászólásom olvastad már.
Na most akkor úgy megmutatom, hogy hogy nézne ki egy olyan hozzászólás, ami valóban tenyérbemászó, bunkó, flegma és amiket még mondtatok.
"Ez a nő egy büdös k.rva. Utálom. Mindenki lekoppint aztán úgy állítja be, mintha annyira egyedi lenne. Már nagyon elegem van belőle. Eltűnhetne végre a süllyesztőben ez a tehetségtelen nőszemély a megszállott rajongócskáival együtt"
Tessék. És ennél még sokkal, de sokkal cifrábban is le tudtam volna írni. Ezek után remélem mindenki látja, hogy nem voltam sem bunkó, sem szemét és leszálltok rólam, mert tudtommal ez egy fórum, ahol véleményt kell írni, amit szerintem én nem trágár stílusban tettem. Befejeztem.

Na pontosan erről beszéltem...nem kell ahhoz trágár szavakat használni,hogy valakinek tenyérbemászó stílusa legyen!! wink.gif
2011. szeptember 01. 19:22 #34
bimbi93
bimbi93
visszatérő vendég
Hozzászólás: 236
Csatolások: 16
Azonosító: 146132
Szerintem nem lopkodott gaga... lehet h vett ötletet de nem ugyan az .. ez a Madonnás is csak fel van fújva...... főlleg a Judas-os ...
2011. szeptember 01. 19:24 #35
- törölt felhasználó -    
Madonna is öltözött már be a férfi alteregójának..
5 felhasználónak tetszik: LULUPeas, WhiteRosee, Bogszics, Glamster, Lady Suzy
2011. szeptember 01. 19:25 #36
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 19:15)
Milyen hozzám hasonlókon? De jó, hogy ennyire ismersz. Minden bizonnyal rengeten hozzászólásom olvastad már.
Tessék. És ennél még sokkal, de sokkal cifrábban is le tudtam volna írni. Ezek után remélem mindenki látja, hogy nem voltam sem bunkó, sem szemét és leszálltok rólam, mert tudtommal ez egy fórum, ahol véleményt kell írni, amit szerintem én nem trágár stílusban tettem. Befejeztem.

Lehet, hogy nem voltál trágár, de ezzel a hozzászólással nem Gagát hanem a rajongóit sértetted meg!

"Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében?"

Egyetértek veled, de ilyen stílusban nem lehet senkivel beszélni! Szánalmas és nevetséges kifogások... ez igenis sértő!
2011. szeptember 01. 19:25 #37
- törölt felhasználó -    
Engem Gaga mint ember hidegen hagy. Nem foglalkozom azzal, hogy mikor, mit és miért csinál, ahogy az sem érdekel, hogy most valakit tényleg másolt-e vagy sem.
Ameddig csinál olyan dalokat, amiket jó hallgatni, addig engem más nem nagyon érdekel. pardon.gif
2011. szeptember 01. 19:26 #38
- törölt felhasználó -    
Ennyi wink.gif
Lassan teljesen kiderül, hogy Gaga nem is annyira egyedi mint ahogy azt a litölmánsztörök megálmodják esténként.. :"D Istenem csak egyszer nyissák ki a szemüket és meglátják, hogy is annyira fantasztikus, követni való és csodálatra méltó..-.-
2011. szeptember 01. 19:27 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 19:19)
Mint ahogy én sem szoktam Gagás cikkekhez elsőként menni fikázni. Megláttam a cikket és leírtam a véleményem. Hol érdekel engem, hogy hanyadik voltam? Nem azért írtam elsőnek, mert percenként lesem magazin részt, hogy mikor van Gaga cikk, hogy szidhassam. De nem tudom miért kell magyarázkodnom.
Mostmár tényleg befejeztem.

Félreértés ne essék én nem vagyok Little Monster, csak szeretem Gaga zenéit, igaz én még a régi Gaga-t látom benne, nem a 2011-es kiadást. Ezért is van kint neki 2009-es profilkép. Lehet negatív véleményed is, de azt normális hangnemben tedd közzé, ezt egy antibieber fannak is leírom, nem csak neked. Nem Gaga miatt, hanem azért, mert ezzel szítsz vitát és lám hol tartunk, ott.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Glamster
2011. szeptember 01. 19:28 #40
- törölt felhasználó -    
Manapság már mi nem számít másolatnak!!?? Mindenki koppincsol mindenkit....Nekem ez a véleményem...
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok