A Grammy-díjas énekesnő a 2011-es MTV Video Music Awardson férfinak öltözve sokkolt, de most úgy tűnik, ezt már valaki megcsinálta előtte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Másolat Lady Gaga férfialteregója?
2011. szeptember 01. 18:53
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében?
Ideje lenne végre elfogadni, hogy Gaga többet koppint a maga "haatalmas egyediségével", mint azok, akikről azt mondják, hogy őt másolják.
Ideje lenne végre elfogadni, hogy Gaga többet koppint a maga "haatalmas egyediségével", mint azok, akikről azt mondják, hogy őt másolják.
16 felhasználónak tetszik:
raspberry,
An_d_a,
Crybi,
WhiteRosee,
rockgirlfriend,
Bogszics,
dóóra,
LULUPeas,
Glamster,
_ToTo_,
ophely88,
Lady Suzy,
Clairy,
LittleVampire,
fashionbébíí,
Nashine
2011. szeptember 01. 18:54
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
jól meg lett csinálva szerintem nagy a hasonlóság..
2011. szeptember 01. 18:56
|
|
BiancaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159409 offline
|
hát igen !!
a sok "okos" ember rögtön kifogásokat keres,ha vki véletlenül egy személyiség!
a sok "okos" ember rögtön kifogásokat keres,ha vki véletlenül egy személyiség!
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Engem ez már nem érdekel, hogy kiket másol! Én továbbra is hallgatom az albumait és ennyi! Ettől még nem fogom utálni a számait!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Elolvasom a címet. Első gondolatom: nem meglepő, h ezt sem ő találta ki.
Az énekesnő rajongói főleg azzal védik Gagát, hogy mára már annyi mindent megcsináltak előtte a szakmában, hogy szinte lehetetlen egy teljesen új ötlettel előállni. - ebből totál az jön le, h Gaga nem magát adja, és nem a tehetségével, hanem más dolgokkal - pl ez a férfinek öltözés - hívja fel magára a figyelmet.
janet7! Ez szép volt
Az énekesnő rajongói főleg azzal védik Gagát, hogy mára már annyi mindent megcsináltak előtte a szakmában, hogy szinte lehetetlen egy teljesen új ötlettel előállni. - ebből totál az jön le, h Gaga nem magát adja, és nem a tehetségével, hanem más dolgokkal - pl ez a férfinek öltözés - hívja fel magára a figyelmet.
janet7! Ez szép volt
8 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend,
Bogszics,
janet7,
dóóra,
Esztija,
Glamster,
_ToTo_,
LittleVampire
2011. szeptember 01. 18:59
Ez már gáz, hogy jönnek a cikkek, hogy koppint. Ki a francot érdekel, hogy miből csinál pénzt? A fanok kajálják, neki szerintem ez a lényeg, ha esetleg meg beperelik, ami megint gyakori mostanában. Valószínűleg van egy kritikus csoport, ami kizárólag Gaga-ra szakosodott. Nevetséges. Mintha más nem csinálta volna meg előtte, hogy pasinak öltözött. Bezzeg amikor Christina Aguilera Lady Gaga kinézettel tért vissza az a kutyát nem érdekelte, ő is koppintotta Madonnát, abból nem lett semmi. Hagyjuk már ezt, én mindkettőjük szeretem és nem kattogok ilyeneken, hogy ki koppintott kit.
2011. szeptember 01. 18:59
hummingbirdheartbeat!
Ez nem az... a transzik, ahogy fogalmaztál olyan férfiak, vagy nők, akik megtagadják saját nemüket, és a másik nem bőrébe bújva érzik jól magukat! Ezt a szexuális élvezet/vágy miatt teszik.
Az, h ők ezt kipróbálták, nem feltétlen jelenti azt, h azok is
Ez nem az... a transzik, ahogy fogalmaztál olyan férfiak, vagy nők, akik megtagadják saját nemüket, és a másik nem bőrébe bújva érzik jól magukat! Ezt a szexuális élvezet/vágy miatt teszik.
Az, h ők ezt kipróbálták, nem feltétlen jelenti azt, h azok is
2011. szeptember 01. 19:00
hát Gagának nincs saját stílusa...:/
2011. szeptember 01. 19:01
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Lédi Gaga másologép,ezt meg is jegyzem.Critsinát,Madonnát most meg Anniet másolja?Kíváncsi vagyok igazán,még kiket is fog másolni..bár Gaga férfinak jobban néz ki,mint Annie.
2011. szeptember 01. 19:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (egon96 @ 2011.09.01. 18:56)
Hát szerintem nem nagyon hasonlítanak ,de ez az én privát véleményem. 2 dolgot mondok, 1. GaGa néha utánozgat..2. vagy irigyek rá s minden szart rá akarnak kenni,hogy mindennek amit ő csinált annak már van elődje.. És Janet7 elég bunkó vagy,már abból kifolyólag ,ahogy kifejezted magad. Amiért nem szereted,legalább add meg a tiszteletet,mert van aki szereti.
Meglepődtem volna, ha valami megszállott nem esik nekem. Miért is vagyok bunkó? Szerintem nem hordtam le a sára földig Gagát. Egyszerűen nevetséges, hogy mindenkit letámadtok, aki nem isteníti Gagát. Megint jönnek majd a magyarázatok, hogy nem is hasonlít, csak rá akarják kenni, holott a vak is látja, hogy hasonlít. Lehet szeretni, de azért ennyire elvakultnak nem kéne lenni. Vannak ám normális Gaga rajongók is, akik elfogadják, hogy bizony nem Gaga találta fel a spanyol viaszt és igen is ő is koppint és nem kötnek bele abba, aki esetleg nincs oda Gagáért. Mert akárhogy is fáj, olyan is van. Nem tudom, miért erőlködtök ennyire. Egyébként csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem vagyok Gaga utáló, soha nem is voltam, szeretem is pár számát, de az ember komolyan mondom már az ilyen megszállottak miatt utálja meg. Ha persze más koppintaná Gagát (vagy mást, akit Gaga koppint
Kérek MINDEN kedves litlmánsztört, hogy ne támadjon le se engem, se mást, aki nem isteníti Gagát, mert nem mentek vele semmire. A véleményem úgyis ez marad. Szóval nem kérek reakciókat azzal kapcsolatban, hogy mekkora rohadék vagyok, köszönöm
2011. szeptember 01. 19:02
eddig is egy másolat volt csak az egész nő...
2011. szeptember 01. 19:03
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
janet7
Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében? pardon.gif
Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében? pardon.gif
A számból vetted ki a szót.
janet7
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem egyértelműen ezt is lemásolta.
na most,mielőtt vita lenne,szeretném leszögezni,hogy nem kérek semmiféle visszajelzést a véleményemre.
eleinte gagát,amikor először hallottam róla,még a poker face idején,esküszöm,én totálra szerettem,már lassan kedvenc is lehetett volna belőle.aztán elkezdte ezt a másolgatást más előadókról,ezt a totálisan bizarr ruhakölteményeit viselni és hasonlók.egyszerűen azt vettem észre,hogy totálra nem önmagát adja,hanem abból áll az egész nő,hogy minél jobban azt az üzenetet közvetítette a rajongói felé,hogy mindent lehet,add önmagad,teljesen mindegy ki mit gondol.ezzel nem is lenne semmi bajom,ha már nem ennyire bizarr formában lenne ez az egész.jó dolog,ha az ember felvállalja önmagát,de mint minden másban,ennél is van határ.amit gaga elég régen átlépett,nálam legalábbis biztosan.egyszerűen ez nem egyediség amit ő csinál,hanem más személyiségekből összerakott személy.legalábbis a média előtt biztosan.
na most,mielőtt vita lenne,szeretném leszögezni,hogy nem kérek semmiféle visszajelzést a véleményemre.
eleinte gagát,amikor először hallottam róla,még a poker face idején,esküszöm,én totálra szerettem,már lassan kedvenc is lehetett volna belőle.aztán elkezdte ezt a másolgatást más előadókról,ezt a totálisan bizarr ruhakölteményeit viselni és hasonlók.egyszerűen azt vettem észre,hogy totálra nem önmagát adja,hanem abból áll az egész nő,hogy minél jobban azt az üzenetet közvetítette a rajongói felé,hogy mindent lehet,add önmagad,teljesen mindegy ki mit gondol.ezzel nem is lenne semmi bajom,ha már nem ennyire bizarr formában lenne ez az egész.jó dolog,ha az ember felvállalja önmagát,de mint minden másban,ennél is van határ.amit gaga elég régen átlépett,nálam legalábbis biztosan.egyszerűen ez nem egyediség amit ő csinál,hanem más személyiségekből összerakott személy.legalábbis a média előtt biztosan.
Idézet (janet7 @ 2011.09.01. 18:53)
Naa, litlmánszörök? Most milyen szánalmas, nevetséges kifogást találtok ki az istenetek védelmében?
Szerintem nem kéne flegmáznod, mert van aki például a rap-et, soul-t és rnb-t nem szeretik, mégse flegmázik. Tiszteletben tartja, te mit szeretsz és kulturált véleményt ír, ha ez neked nem megy, akkor szerintem ne írj a topikjába.
2011. szeptember 01. 19:04
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Én imádom Gagát, de ez a férfialteregó ötlet nagyon nem jön be, szerintem lejáratta magát a VMA-n, de lehet, hogy ezt csak én gondolom így. Sok másolást ráfognak és néha tényleg olyan nevetségesen kis hasonlóságok miatt vádolják meg, de ez most nagyon nem ilyen. A képet meg a videót megnézve elég nyilvánvaló, hogy innen jött az ötlet a megjelenéshez. Sajnos ez már a nagyon nagyon sokadik ilyen ügy. Nem tudom mi a jó abba, hogy elővesz egy régebbi megjelenést és ugyanazzal sokkol. Ezek után remélem a Gaga rajongók nem fogják ráfogni senkire se, hogy koppintja. Persze rajongóként nem jó beismerni, hogy Gaga másol, de szerintem most ezt felesleges tagadni.
2011. szeptember 01. 19:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
egyébként egy mellékes megjegyzés:emlékeztek a nemrég megjelent cikkről ami pont az ilyesmiről szólt,hogy nem tartjuk egymás véleményét tiszteletben?reménykedtem benne,hogy nem lesz vita és nem lesz igazam,hogy sajnos egy cikk miatt nem fogunk egymással vitázni.nagyon úgy érzem,hogy sajnos nem változott semmi..
2011. szeptember 01. 19:08
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Miért Madonnának van saját stílusa ?
http://3.bp.blogspot.com/_joEtjQNzthU/SIcJQG4JAVI/AAAAAAAAAfI/_BbqAtZ9Fh4/s400/madonna_marilyn11.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_joEtjQNzthU/SIcJQG4JAVI/AAAAAAAAAfI/_BbqAtZ9Fh4/s400/madonna_marilyn11.jpg
thunderbird
2011. szeptember 01. 19:08
CanDee Sweet: Köszönöm!
Nálad a pont. A privát vélemény pedig: Kezdenek feledésbe merülni azok, akiktől állítólag "lopott", és most Gagán keresztül próbálnak talpra állni. Ezt bizonyítja az említett Christinás eset is. Egyeseket csak szánni tudom. Van egy olyan érzésem hogy ez egy hosszas lejárató kampány lesz. (Megsúgom eredménytelenül.
Nálad a pont. A privát vélemény pedig: Kezdenek feledésbe merülni azok, akiktől állítólag "lopott", és most Gagán keresztül próbálnak talpra állni. Ezt bizonyítja az említett Christinás eset is. Egyeseket csak szánni tudom. Van egy olyan érzésem hogy ez egy hosszas lejárató kampány lesz. (Megsúgom eredménytelenül.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.