A Doktor House színésznője, Olivia Wilde bizonytalannak érzi magát a válás után, bevallása szerint ez egy óriási trauma volt számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olivia Wilde: „Trauma volt a válás”
2011. szeptember 01. 18:27
2011. szeptember 01. 18:57
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Szegény
sajnálom... de jó hogy barátokként váltak el.
Amúgy nagyon jó ez a kép róla
Amúgy nagyon jó ez a kép róla
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. szeptember 01. 19:28
Sajnálom,hogy megviselte de szerintem elég sok férfi szeretne Oliviával lenni szóval nem kell búslakodnia .
2011. szeptember 01. 21:20
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Szerencsére mostanság megint sok időt tölt együtt Tao és Olivia. (lásd: http://starity.hu/forum/topik/265739-olivia-wilde-shop-in-venice-august-23-2011/ és http://starity.hu/forum/topik/266269-olivia-wilde-out-in-venice-beach-august-25-2011/)
Ezeket a képeket (főleg azokon ahol kettesben láthatóak) elnézve én azt sem zárnám ki, hogy lesz ebből még megint újra valami...
Ezeket a képeket (főleg azokon ahol kettesben láthatóak) elnézve én azt sem zárnám ki, hogy lesz ebből még megint újra valami...
2011. szeptember 01. 21:22
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Idézet (jaguar @ 2011.09.01. 21:20)
Szerencsére mostanság megint sok időt tölt együtt Tao és Olivia. (lásd: http://starity.hu/forum/topik/265739-olivia-wilde-shop-in-venice-august-23-2011/ és http://starity.hu/forum/topik/266269-olivia-wilde-out-in-venice-beach-august-25-2011/)
Ezeket a képeket (főleg amikor kettesben beszélgetnek) elnézve én azt sem zárnám ki, hogy lesz ebből még megint újra valami...
Ezeket a képeket (főleg amikor kettesben beszélgetnek) elnézve én azt sem zárnám ki, hogy lesz ebből még megint újra valami...
Ezt kérem töröljétek.
2011. szeptember 02. 00:29
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sajnálom . :/
2011. szeptember 02. 10:42
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Nem is tudom..nem könnyű egy válás az biztos. De ha elhidegül egymástól a 2 fél akkor megkell történnie. Sajnálom e? Ez is egy külön téme..mert azért pl. egy egyszerű embereknél tényleg trauma,hisz ugye a kicsi vagyont,házat elosztani,esetleg gyerekek,és ki tudja hogy anyagilag tud e stabilizálódni. Nála ez gondoom nem probléma,vezs pármisidolcsiért kecót..pasik a lábai előtt hevernek. Akkor talál magának valakit amikor akar. Ugye a hétköznapi életben ez nem mindig úgy van. Épp beszélgettem haverokkal is,akik már ugye családosak gyerekek,és őszintén elmondták ha szétmennének nem igen tudnák,hogyan találnának új párt,ennyi év megszokás,együttélés után.
Én mindig azt vallom,ha nem működik akkor lépni kell,ez alegjobb mindnekinek. Emlékezni a szép dolgokra és kész. Ez azért szerintem Olivia esetében nem akkora trauma,bár kinek milyen a lelkivilága,de azért nem kell eltúlozni a dolgokat.
Egyébként én bírom a csajszit..(azok a szemek)és szívesen megvigasztalnám
Én mindig azt vallom,ha nem működik akkor lépni kell,ez alegjobb mindnekinek. Emlékezni a szép dolgokra és kész. Ez azért szerintem Olivia esetében nem akkora trauma,bár kinek milyen a lelkivilága,de azért nem kell eltúlozni a dolgokat.
Egyébként én bírom a csajszit..(azok a szemek)és szívesen megvigasztalnám
2011. szeptember 02. 14:13
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
A válás általában egy trauma, ezzel nem mondott újat, az anyukám és apa elváltak, most én anyával vagyok, szval traumának mindenki részéről az...De most itt mondjuk nem éppen ez a helyzet.
2011. szeptember 02. 14:29
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Elody egyetértek újból! xD
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.