Labancz Lilla hatalmas lehetőséget kapott
2011. szeptember 01. 17:11
Úr isten egyszerűen rühellem ezt a hülye libát ;D Nem is tudok más jelzőt ráragasztani.. Azért mert szerepelt egy borzalmasan szánalmas és fárasztó magyar filmben és egy AFC klipben, azt hiszi akkora tehetség? :"D
2011. szeptember 01. 17:21
Sosem szerettem ezt a csajt,szerintem nagyon el van szállva magától,pedig egyáltalán nem tartom szépnek.Sőt színésznőnek sem annyira tetszik,belekukkantottam az Álom.net című filmjében és hát..nem valami jól alakított.Nem is értem hogy kaphatott szerepet egy filmben.
2011. szeptember 01. 17:22
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
xDDDDDDD
2011. szeptember 01. 17:30
A fantasztikus álom.net a negyedik legrosszab film a világon... Komolyan. IMDb-n rá lehet keresni a Bottom 100-ra.
Úgyhogy ennyit Lillácskáról.
Úgyhogy ennyit Lillácskáról.
2011. szeptember 01. 17:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Uramisten, ez a csaj olyan szinten nem tud játszani, hogy ilyet én még életemben nem láttam, de komolyan mondom. Valami botrányos. Ha egyszer nincs hozzá tehetsége, akkor hiába megy ki Amerikába "színészetet tanulni" címszó alatt, mert attól még nem lesz neki. Fogalmam sincs, hogy miért van ennyire felkapva. Az nem létezik, hogy van olyan idióta, aki tényleg azt hiszi, hogy tehetséges. Nem, olyan nem lehet. Akkor? Mert még ha jól nézne ki, akkor azt mondanám, hogy "Ja, akkor ezért.", mert ugye a mai világban már ez is elég. De még csak szépnek sem szép. Szerintem valami bűnronda feje van, fáj ránézni, ráadásul még az az affektálós beszéde is rásegít egy kicsit arra, hogy mikor meglátom/hallom valahol, akkor a maradék életkedvem is elmenjen. Akkor ESETLEG nem pénz és protekció lehet a dologban, vagy valami ilyesmi? Hmm...nem is tudom.
2011. szeptember 01. 17:41
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ezt már én is hallottam a TV-ben. Hát, egyszerűen jókor volt jó helyen, meg szerencsés, mert tehetsége az nem sok. Sokkal több és jobb ember van Magyarországon, aki ezt sokkal jobban megérdemelné, mint ő.
2011. szeptember 01. 17:54
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nem akarok senkit megsérteni, de én ezt a lányt nem tartom sokra mint színésznő...És úgy egyáltalán mint ember is unszimpatikus. Biztos elég kitartó, mert ha a tehetsége alapján kéne megítélni akkor tuti nem járna jól. Na de ez csak az én véleményem... És biztosan szerencsés is, mert Magyarországon 100-szor tehetségesebb, szebb és értelmesebb színésznők vannak nála...
2011. szeptember 01. 18:05
|
|
MizuLizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 140282 offline
|
Hát nem tudom nekem ez a csaj totál nem szimpi, nem értem mit esznek rajta, mert az biztos , hogy nem a szìnèszetéért. A randi.net-ben is pocsék volt
2011. szeptember 01. 18:10
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Az Álom.net- et 5 percig bírtam nézni, nagyon idegesített, ahogy ez a csaj játszik, szerintem nincs túl sok színészi tehetsége.
Meg hát nem is tartom szép lánynak.
Nem értem, hogyan kaphatta meg ezt a szerepet. Lehet, hogy valami csoda folytán azon a New York beli Filmakadémián megtanult színészkedni?
Meg hát nem is tartom szép lánynak.
Nem értem, hogyan kaphatta meg ezt a szerepet. Lehet, hogy valami csoda folytán azon a New York beli Filmakadémián megtanult színészkedni?
2011. szeptember 01. 18:11
Hát....nem tartozik a kedvenc színésznőim közé...de azért sok sikert neki!
2011. szeptember 01. 18:34
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Szépség? Ez?
Már a BK-ban is lestem, hogy milyen randa, lópofájú ez a csaj...
Az alakja valóban szép, de a feje ótvar. Színészileg meg hát, amit láttam belőle csak összevissza nyávogott.
Már a BK-ban is lestem, hogy milyen randa, lópofájú ez a csaj...
Az alakja valóban szép, de a feje ótvar. Színészileg meg hát, amit láttam belőle csak összevissza nyávogott.
2011. szeptember 01. 18:39
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez a csaj rémes. Szörnyű. És szépnek sem nevezhető.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: