Starity

Fanatikusok kontra utálkozók

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 01. 17:04 #61
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
Nagyon érdekes, elgondolkodtató, jó cikk lett. smileeee.gif
Vannak olyan rajongók, akik tényleg olyan szinten bálványozzák kedvencüket, hogy az már beteges és egészségtelen. hiszen nem ismeri személyesen a sztárt, az illető azt sem tudja, hogy róla, hogy létezik.
Néha a rajongás átmehet beteges mániává, amik miatt felesleges konfliktusok születhetnek.
Viszont az, hogy valaki megvédja a kedvencét egy adott esetben, az szerintem teljes mértékben rendben van. smileeee.gif
Lehet, hogy nem ismeri a sztárt személyesen, de lehet, hogy szimpatikus számára, amit a kedvence nyilatkozik, tesz, vagy amilyen dalokat, klippeket ad ki esetleg. És szeretheti őt ismeretlenül, ha neki ez jó. smileeee.gif

"Nem szabad, hogy rajongásunk tárgyától függjön az életünk, nem szabad, hogy gondolatainkat csak ez irányítsa." - na ez teljesen igaz! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 17:07 #62
- törölt felhasználó -    
Hm, érdekes cikk, elgondolkodtató. Én úgy érzem, hogy nem vagyok fanatikus, de "érett rajongó" sem. Valahol a kettő között. biggrin.gif

Ott van az én kedvenc sztárom. Ő egy Isten. Gyönyörű a haja, kékesszürke szemei ragyognak, az énekhangja eszméletlenül jó... és még áradozhatnék róla holnap reggelig. Ha meglátnám az utcán, valószínűleg elájulnék. Egyszerűen tökéletes. De mégsem ugranék sikítozva a nyakába, nem rejtegetek a gépemen undorító felnőtt tartalommal ellátott írásokat Róla, és nem csókolgatom a poszterét (már ha lenne). Ha találkoznék Vele, valószínűleg meg sem tudnék mukkanni zavaromban, nem még hogy szánalmas fanatikus módjára viselkedjek. mellow.gif Ez számomra elképzelhetetlen... Meg tekintettel lennék Rá, nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni, gondolom, így is volt már része sok ilyen "élményben", amilyen gyönyörű pasi (bár nem hinném, hogy túl sokan ismerik)... De én nem ezért szeretem, hanem önmagáért és a hangjáért, mert az egy kincs.
És miért szeretem önmagáért? Mert (sokan nem tudják, de) anno azért hagyta ott a The Calling nevű bandájával a kiadót, mert tucatsztárokat akartak faragni belőlük. Azt nem tudom pontosan, hogy a többi tag miért ment el, de azt tudom, hogy Ő azért alapított nagy pénzveszteség és kitartás árán saját kiadót, mert azt a zenét akarta játszani, amit szeret. És ez dicséretes, egyenesen megható a mai a világban. heart.gif Ugyan nem a legeladottabb a szólólemeze, de legalább igényes, és nem tucat. Ő a minőséget választotta. meghajolo.gif

Nem akartam ilyen hosszan ismertetni véleményem ezt a részét, de hát na, mondtam, hogy nem vagyok a legérettebb rajongó. rohog.gif

A másik az, hogy én olyan vagyok, hogy az értelmes, normális kritikákon is fel tudok bőszülni. De nem csak akkor, mikor a kedvenceimről van szó. Múltkor például Fluor Tomikát védtem meg, annak ellenére, hogy ki nem állhatom. Valaki azt írta róla, hogy nem tud énekelni, és ez ilyen meg olyan szánalmas. Hát persze, hogy nem, hiszen rapper... rolleyes.gif És ahhoz nagyon is ért, a múltját elnézve (nem erről a Mizus-Partyarcos korszakról beszélek). Szóval többnyire nincs bajom az értelmes kritikákkal, de akkor igen, ha hülyeség van benne, és az illető úgy nyilvánít véleményt, hogy nem elég tájékozott. Ez akkor is nagyon fel tud bosszantani, ha nem szeretem az adott hírességet.

Szerk.:
Még eszembe jutott valami. Volt (vagy még mindig van) az a dolog, hogy Selena Gomez halálos fenyegetéseket kap Justinka rajongóitól. Hát ennél szánalmasabb dolgot el sem tudok képzelni. Komolyan, mennyi esélyed van rá, hogy valaha összejöhess a "hercegeddel"? Szerintem a nullától egy fokkal több. Ha valóban szereted az illetőt, és ha az boldog, akkor te is az vagy. Nem pedig dühöngsz, mint egy szánalmas kis csitri, mert a "szerelmed" foglalt. mellow.gif
Én is hasonló szituációban vagyok, annyi különbséggel, hogy az én imádottam már évek óta házas, szóval mit sem érne az efféle szánalmas viselkedés a részemről. Látszik, hogy boldogok és szeretik egymást, és ez melegséggel tölti el a szívem. A világ legszerencsésebb nője, ráadásul nagyon aranyos. Semmi okom utálni. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: joe_r, Sally Sparrow, Bogszics
2011. szeptember 01. 17:11 #63
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
egyébként,én eléggé viccesnek tartom a helyzetet.most mindenki belátja hirtelen,hogy butaság veszekedni,de ha más cikkek jönnek,akkor megint kezdődni fog egymás hajtépése(tiszetelet a kivételnek,mindig vannak).
vannak persze kultúráltabb emberek,akik mindig normális módon írják le a véleményüket,de a többség szerintem még mindig vagy egy smiley-val fogja elintézni a dolgot vagy pedig azzal,hogy nekiáll veszekedni,hogy ˝hogyan mertél rosszat írni xy-ról,hiszen ő milyen kedves,aranyos,stb..˝.semmi bajom azzal,ha valaki védi a kedvencét,de legalább értelmesen,nem pedig elfogutan kéne tenni.
énnekem szinte mindenkiről van valamiféle véleményem,amit általában le is szoktam írni,ha úgy látom,hogy nem lesz belőle vita.de a legtöbb esetben azt vettem észre,hogy akármelyik sztár kap egy negatív kritkát,teljesen mindegy,hogy előtte erről a dologról is volt cikk(utalok most itt erre a cikkre és a túlságosan elvakult fanokra is),attól még ugyanúgy menni fog egymás leszólása a más ízlés miatt.
ne legyen igazam,de szinte mindig így szokott lenni.
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 17:14 #64
- törölt felhasználó -    
rachella egyetértek!!
2011. szeptember 01. 17:19 #65
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
jó cikk!
2011. szeptember 01. 17:19 #66
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Ejj, nagyon sokat gondolkodtam, mit tudnék még ide írni, amit nem mondtatok el előttem (így jártam az előző hasonlóan remek cikknél is), de végül úgy döntöttem, egy személyes tapasztalatom osztom meg.
Van egy barátnőm, aki bár idősebb nálam, de nagyon elvakultan odavan a mai túlságosan felkapott sztárocskákért, vele szoktam néha vitába keveredni. Nem akarom meggyőzni arról, hogy ne szeresse őket, bár többször feltettem már neki a kérdést, hogy mégis miért szereti őket, "Csak szeretem, hagyjál már". Nagyon meg tud sértődni azon, ha én objektíven elmondom neki a véleményem ezekről az emberekről. Általában a vitáink abból állnak, hogy hallom az egyiket valami díjátadón énekelni, és borzalmas élőben az illető, ezt ki akarom fejteni neki, de még a feléig se jutok el a mondandómnak, mikor megsértődik és órákig nem beszél velem emiatt. Nem bírja a negatív kritikát, annyira nem, hogy már akármit mondok az rossz rolleyes.gif Pedig azt is elmondtam neki, hogy van olyan dolog is a kedvenceiben, ami miatt én is kedvelem őket, csak sajnos több az olyan tulajdonságuk ténykedésüket illetően, amikkel nem szimpatizálok.
Én is tudok ilyen lenni, mikor érzékenyebb hangulatom van, de ha az én kedvencem szidják, akkor vagy megkérem, hogy indokolja meg, vagy ha olyan szavakkal illeti, amik már tényleg tűréshatáron kívül esnek, arra kérem, hogy inkább ne beszéljünk erről, mert rosszul esik.

Bár ez a két példa olyan, hogy barátok közt esik meg, a cikkben leginkább arról van szó, hogy az interneten keresztül miképp megy ez. Borzalom, ami van. Van egy színésznő, aki a minap tartott live chatet twitteren, és egyszer csak bekapcsolódott egy utálkozó is, és valami förtelmes dolgokat írt neki, amit persze nem hagyott szó nélkül a színésznő, így 10-20 percig vitáztak azon, hogy ugyan, hagyja már békén őt az illető, nem ártott neki semmit, nem is ismeri. És ez az. Az egy dolog, ha mi most itt kulturáltan kifejtjük a véleményünket, de mi jogon írogat undorító dolgokat egy olyan embernek, akit nem is ismer személyesen? Némely embereknél eltűntek a határok...

Van ez a Cyberbully film, erről szól, még nem láttam, csak annyit tudok, hogy van a kampány, amit idén indított az ABC Family az internetes alázások megfékezése okán és a film is ezért jött létre. Mondjuk azon a csatornán sajnos sok ember figyelmét nem keltik fel sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, thunderbird, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 17:42 #67
boomy
boomy
visszatérő vendég

StátuszHana Yori Dango<3 szar ez a szar pff
Hozzászólás: 299
Csatolások: 3
Azonosító: 159815
itt mindenki olyan jókat ír meghajolo.gif már nem is tudom semmivel kiegészíteni laugh.gif csodás cikk grat wink.gif még annyi hogy én sem tartom magamat fanatikus rajongónak aki elájulna ha meglátná a kedvencét rolleyes.gif én emberként kezelem őket akikbe kicsit több tehetség és szerencse szorult mint belém laugh.gif
2011. szeptember 01. 18:00 #68
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (An_d_a @ 2011.09.01. 17:11)
egyébként,én eléggé viccesnek tartom a helyzetet.most mindenki belátja hirtelen,hogy butaság veszekedni,de ha más cikkek jönnek,akkor  megint kezdődni fog egymás hajtépése(tiszetelet a kivételnek,mindig vannak).
vannak persze kultúráltabb emberek,akik mindig normális módon írják le a véleményüket,de a többség szerintem még mindig vagy egy smiley-val fogja elintézni a dolgot vagy pedig azzal,hogy nekiáll veszekedni,hogy ˝hogyan mertél rosszat írni xy-ról,hiszen ő milyen kedves,aranyos,stb..˝.semmi bajom azzal,ha valaki védi a kedvencét,de legalább értelmesen,nem pedig elfogutan kéne tenni.
énnekem szinte mindenkiről van valamiféle véleményem,amit általában le is szoktam írni,ha úgy látom,hogy nem lesz belőle vita.de a legtöbb esetben azt vettem észre,hogy akármelyik sztár kap egy negatív kritkát,teljesen mindegy,hogy előtte erről a dologról is volt cikk(utalok most itt erre a cikkre és a túlságosan elvakult fanokra is),attól még ugyanúgy menni fog egymás leszólása a más ízlés miatt.
ne legyen igazam,de szinte mindig így szokott lenni.

Az elvakultságról annyit, hogy megírtam cikkben régebben, hogy Gaga haja hullik a sok festéstől. Nem győztük takarítani a kommenteket, mert a fanok elhordtak mindenféle hazugnak, meg hogy kitaláltam és csak lejáratásból írtam. Azóta már 20 helyen is nyilatkozta ugyanezt, több másik cikk kapcsán is szóba került - ott meg sajnálkoztak meg szörnyülködtek a fanok, hogy szegény gagának hullik a haja a sok festéstől és hogy vigyázhatna magára ... Most akkor mi van? Nem én vagyok az ellenség, hanem Ti vagytok saját magatok ellenségei ...
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, thunderbird, joe_r, An_d_a, Sally Sparrow, Domcicc, ophely88, Grace Benning, Bogszics
2011. szeptember 01. 18:03 #69
- törölt felhasználó -    
Nos, én azt hiszem elég rajongó típus vagyok. Olyan aki egyik pillanatban még oda van egy adott zenéért/sztárért a másikban meg már nincs is kedve azt hallgatni..
De most van egy stabil kedvencem, aki ismer tudja, hogy ez a Good Charlotte heart.gif
Rosszul vagyok ha azt látom hogy leírják bármelyik kedvencemet is! Képes vagyok vitába szállni, de soha se süllyednék le, hogy úgy védelmezzek egy sztárt mint valami anyatigris :"D Az nem az én stílusom. Inkább el mondom a véleményem és ha próbálnak belém kötni akkor rájuk hagyom, mert ha én tudom, hogy nekem van igazam akkor miért kéne bizonygatnom?! ;D

Rosszul vagyok azoktól az emberektől akik azt hiszik, hogy Fluor, SP és VIVA nélkül nincs élet -.-" Jézus Mária.. Ja és főleg azoktól akik azt gondolják a hogy a rapp Fluornál a rock meg Avril Lavigne-nél kezdődik.. (Avrilnek jó zenéje van, de a rockhoz nincs köze, pedig őt tartják a nagy rocker csajnak-.-) Nem vagyok nagyon oda a mai tinisztárokért.. Mert nem fog meg a zenéjük, nem egyediek. És nem tudom mások hogy tarthatják őket érdekesnek biggrin.gif De erre mondják ugye, hogy ízlések és pofonoook, ennyi ;D
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, An_d_a, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 18:26 #70
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (fashionbébíí @ 2011.09.01. 18:03)
Nos, én azt hiszem elég rajongó típus vagyok. Olyan aki egyik pillanatban még oda van egy adott zenéért/sztárért a másikban meg már nincs is kedve azt hallgatni.. 
De most van egy stabil kedvencem, aki ismer tudja, hogy ez a Good Charlotte heart.gif 
Rosszul vagyok ha azt látom hogy leírják bármelyik kedvencemet is! Képes vagyok vitába szállni, de soha se süllyednék le, hogy úgy védelmezzek egy sztárt mint valami anyatigris :"D Az nem az én stílusom. Inkább el mondom a véleményem és ha próbálnak belém kötni akkor rájuk hagyom, mert ha én tudom, hogy nekem van igazam akkor miért kéne bizonygatnom?! ;D 

Rosszul vagyok azoktól az emberektől akik azt hiszik, hogy Fluor, SP és VIVA nélkül nincs élet -.-" Jézus Mária.. Ja és főleg azoktól akik azt gondolják a hogy a rapp Fluornál a rock meg Avril Lavigne-nél kezdődik.. (Avrilnek jó zenéje van, de a rockhoz nincs köze, pedig őt tartják a nagy rocker csajnak-.-) Nem vagyok nagyon oda a mai tinisztárokért.. Mert nem fog meg a zenéjük, nem egyediek. És nem tudom mások hogy tarthatják őket érdekesnek biggrin.gif De erre mondják ugye, hogy ízlések és pofonoook, ennyi ;D

Igen, de egy Good Charlotott nem azért nem szeret valaki és nem azért szólja le őket, mert minden médiából ők folynak és nem lehet kapcsolgatni úgy a tv-t vagy a rádiót, hogy ne róluk beszéljenek és nem is azért mert ne lennének tehetségesek, nem is azért mert mindenáron szerepelni akarnak- hanem egyszerűen azért mert nem jön be nekik a zenéjük, a stilusuk. Evvel meg nincs is semmi baj. Ezen még vitatkozni sem érdemes. Punk-rock zenekar lévén nem jut eszükbe körömlakkot kiadni vagy parfümöt készíteni. Ők a zenéből élnek, a koncertekből, lemezekből - mig azok akikre a cikk és a többi kommentelő is gondol és utal meg ennek az ellenkezőjével bombázzák naponta az idegeinket.
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Sally Sparrow, Domcicc, thunderbird, Bogszics
2011. szeptember 01. 18:33 #71
wertzuio
wertzuio
visszatérő vendég

StátuszTsőő mingyá jövök...
Hozzászólás: 158
Azonosító: 144707
Húúú, kedves cikkíró nagyon jól összefoglaltad!!!
Ezen én is rengeteget gondolkodtam, mikor olvasgattam a mocskolódó kommenteket. A hozzászólásokat is jó volt olvasni, itt már mindenkinek van normális véleménye, ide már nem csak rajongó tinik írnak, tele helyesírási hibával .) Ez tök jó, szerintem... Jó ötlet ez a mindennapi élettel kapcsolatos izé :smileeee.gif)
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, _ToTo_, Grace Benning
2011. szeptember 01. 18:47 #72
- törölt felhasználó -    
Ezért mondom, hogy ne egy cikk alapján ítéljünk el embereket, hanem nézzünk utána, hogy ki is ő. És véleményt is lehet írni, de kultúráltan...
Amúgy jó cikk. Tök jó, hogy most már ilyenekről is lehet írni, nem csak a sztárok magánéletéről stb. biggrin.gif
2011. szeptember 01. 19:10 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.01. 18:26)
Igen, de egy Good Charlotott nem azért nem szeret valaki és nem azért szólja le őket, mert minden médiából ők folynak és nem lehet kapcsolgatni úgy a tv-t vagy a rádiót, hogy ne róluk beszéljenek és nem is azért mert ne lennének tehetségesek, nem is azért mert mindenáron szerepelni akarnak- hanem egyszerűen azért mert nem jön be nekik a zenéjük, a stilusuk. Evvel meg nincs is semmi baj. Ezen még vitatkozni sem érdemes. Punk-rock zenekar lévén nem jut eszükbe körömlakkot kiadni vagy parfümöt készíteni. Ők a zenéből élnek, a koncertekből, lemezekből - mig azok akikre a cikk és a többi kommentelő is gondol és utal meg ennek az ellenkezőjével bombázzák naponta az idegeinket.

Én általában elfogadom ha valaki normálisan leírja a véleményét, ilyenkor senkibe se kötök bele.. Hisz mint ahogy írtam ízlések és pofonok.. De ha csúnya szavakkal, bunkón szólják le őket és valótlan dolgokat állítanak róluk (és itt nem csak épp mondjuk a Good Charlotte -ra gondolok) akkor bármikor megvédem a kedvenceimet.
2011. szeptember 01. 19:26 #74
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ismét csak nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a cikkhez. Unalmas lenne magamat ismételni, de csak azért is leírom röviden újra, hogy remek érzés végre ilyen kommenteket olvasni, amik nem csak terjedelmesek, de értelmesek és nem hemzsegnek a helyesírási hibáktól... rohog.gif

Egyébként amikor általános iskolába jártam, akkor az osztálytársaim egy részével mi is mindig "húztuk" a másikat, de persze nem sértő módon. Én legalábbis nem sértődtem meg rajtuk. Pedig én hoztam a formám, olyan valakit választottam kedvencnek, akit jóformán rajtam kívül senki nem igazán szeretett... rolleyes.gif

Aztán eszembe jutott egy másik példa is. Nem is olyan régen, ezen a fórumon összeismerkedtem (nem csak én, páran mások is egy bizonyos topikból) egy leányzóval. Segített is nekem, jól elvoltunk, aztán egyszer csak ez a lány hogy úgy mondjam, "kifordult önmagából". Mindezt pedig sejtéseim szerint egy olyan kommentem válthatta ki, amiben az adott híresség egyik fotósorozatához fűztem véleményt. Jelzem, a személy az én kedvenceim között is ott van. De pont azért, mert képes vagyok róla kritikát is alkotni és nem látom tökéletesnek, írtam róla egy vicces megjegyzést - természetesen ironikusan. Ez a megjegyzés arra irányult, hogy az illető hölgy úgy nézett ki a képeken, mint egy tanyasi p@r@sztasszony. (szerintem ebben semmi sértő nincsen - ők is emberek) Ezen úgy megsértődött a bizonyos tag, hogy kétszínűnek lettem beállítva, aki hátba támad és milyen egy kukatöltelék (csak mert azt konkrétan tilos beírni smileeee.gif ) alak is vagyok én. blink.gif Mai napig nem értem a kiakadását, de lényegtelen. Néha így felbukkan és rám küld egy üzenetet, hogy erre emlékeztessen, aztán gyorsan törli magát és regel egy új nicknéven. Vagy egyszerűen letilt, hogy ne írhassak választ - mondjuk erre már rég nem is reagálnék semmit. A tag egyébként elmúlt 20 éves, úgyhogy duplán csodálkoztam a reakcióján. Az adott hírességgel meg úgy vagyok, hogy szerintem egy nagyon szép nő, amit a bizonyos sorozatban művel, nekem tetszik nagyjából, viszont mint magánember nem szimpatikus. Persze ahogy a cikkben is írtam, nem tudhjatjuk pontosan, milyen is az adott sztár a magánéletben, de amennyit tudok róla, az alapján nem lennék a barátnője. Viszont képes vagyok arra, hogy külön tudjam választani a munkát és a magánéletet. És a magánélet amúgy sem különösebben érdekel. Ezért is van ott a kedvencek között. Ennyit erről...pardon.gif

Ami pedig Vettelt illeti... Tulajdonképpen nincsen vele különösebb bajom, csak tényleg unom, hogy mindig ő van ott elől. Az előző évadban annyira örültem, hogy nyert... Pedig közben Alonso drukker vagyok... És Alonso személyiségével is tökéletesen tisztában vagyok. Már amennyit lehet tudni róla és amennyire az ugyebár hiteles. Ennek ellenére szerintem ***vára tehetséges pilóta és szeretem. Már több, mint 10 éve, úgyhogy ennyi. biggrin.gif Vettel pedig tehetséges, nyilván nem véletlenül van ott, ahol. De akkor is unalmas számomra per pillanat. Azt a véleményemet azonban tartom, hogy forgalomban már nem az igazi... rolleyes.gif biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, joe_r, thunderbird, _ToTo_, UnhappyMeals, Bogszics, An_d_a
2011. szeptember 01. 19:27 #75
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
nem akarok észt osztani,de meglehet nézni a mostani gaga cikket..ez olyan szomorú,hogy megint kezdődik egymás hajtépése..sad.gif pedig kezdtem reménykedni,hogy hátha változás lesz.de ezek szerint sajna nem..
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 23:54 #76
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Ez nagyon jó cikk nagyon tetszik sajnos vannak olyan emberek akik elítélik azokat akik például mást szeret és ez miatt elítélnek mást ez undorító :/.:/ .
2011. szeptember 02. 13:26 #77
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (An_d_a @ 2011.09.01. 19:27)
nem akarok észt osztani,de meglehet nézni a mostani gaga cikket..ez olyan szomorú,hogy megint kezdődik  egymás hajtépése..sad.gif pedig kezdtem reménykedni,hogy hátha változás lesz.de ezek szerint sajna nem..

A cikk nagyon jó, de a problémát nem oldja meg, ha nem olvassák el és értik meg a lényeget rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, An_d_a, thunderbird, Sally Sparrow
2011. szeptember 02. 15:26 #78
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk bár nagyon utálom az ilyen veszekedéseket amikor írok valami és egy nagy fanatikus beszól hogy mit képzelek magamról stb . És ez nem az én véleményem ? Akkor minek szól be smileeee.gif
2011. szeptember 02. 15:26 #79
csokkkko
csokkkko
visszatérő vendég
Hozzászólás: 454
Azonosító: 152510
Nagyon jó a cikk!Van értelme, és elmondja, mi az igazi rajongás.
2011. szeptember 02. 18:43 #80
- törölt felhasználó -    
Minden elimerésem a cikk írójának.Teljes mértékben igaz, amit leírt.Tényleg nem szabadna mocskolódni az emberekenk, csak azért, mert nem ugyanaz a kedvencük.Ez nagy hülyeség!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!