Starity

Fanatikusok kontra utálkozók

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 01. 14:52 #41
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.01. 13:26)

misssha! Csak arról találnak ki minden hülyeséget, aki OKOT szolgáltat rá wink.gif Ott van pl: Jessica Von. Rengeteget kutatok utána, de még egy olyan infót nem találtam, ami ránézve rossz fényt vetne! De ide sorolhatnám még pl Thora Birchöt, Angel Cartert, Mena Suvarit, stb.

Pontosan, ez igaz.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:52 #42
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1193
Azonosító: 141537
Jó cikk lett!! smileeee.gif
Egyébként ki lehetne küszöbölni tényleg a fanok csatáját csak az a gond, hogy vannak annyira elvakultak, hogy ha azt látják, hogy kedvencükre egy rossz szót mer szólni valaki akkor azonnal ölni tudnának, meg van a másik csoport akik egy adott sztárt annyira le hordanak a sárga földig, és nem az értelmes kritikával mert az még elfogadható lenne, hanem a sima mocskolódással, és ha ilyen nem lenne akkor kevesebb lenne az ilyen harc. legalábbis szerintem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2011. szeptember 01. 14:53 #43
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Érdekes cikk.
Én egyébként sem értem azokat az embereket,akik csak azért vitatkoznak,mert más a kedvencét sértegette.
2011. szeptember 01. 14:55 #44
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (misssha @ 2011.09.01. 12:52)
A mai sztárok közül én Selenáért 'rajongok', bár annyira nem lehet rajongásnak hívni, egyszerűen csak szeretem a zenéit, sorozatait, és szimpatikus, ezen kívűl Ashley Tisdale, nem Sharpay szerepe miatt hanem a Hellcats miatt. és Demi, aki hihetetlenül tehetséges. lehet a legtöbb ember számára ezek mind tucatsztárok, de csak azért, mert nem ismeritek őket, sőt, semmilyen dolgot nem tudtok róluk, ahogy a média beállítja őket, és a csapból-is-ők-folynak miatt. Hallottátok már valaha pl. Selenától a.. nem is tudom.. pl. a Middle Of Nowhere-t? tudtátok, hogy pl. az anyukája 16 évesen szülte, és nem is ő nevelte föl mert nem volt ideje az iskola miatt, hanem a nagymamája, és éjjel nappal az unokatestvéreivel volt akiknek mindig sírt, hogy miért nem lehet normális családja?
Persze hogy nem tudjátok, de azt igen, hogy Justin Bieber barátnője, stb. szóval én is elismerem, hogy a csapból is ő folyik, de én már akkor is szerettem, amikor még a WOWP nem is jelent meg Magyarországon, és ha ti is akkor ismertétek volna meg, nem azt gondolnátok amit most, mert a média mindent elferdít.

Jókat írtál, jól gondolkozol, de erre a bekezdésre azért reagálnék egy rövidet. Senki nem azért szeret meg egy előadót vagy színészt, mert sanyarú volt a sorsa és a nagymamája nevelte fel és zokogással töltötte a gyermekkorát.
Sajnos milliónyi ilyen sorsú ember él a világon. Egy híresség ne sajnáltassa magát, elviekben az lenne a dolga, hogy szórakoztassa a közönséget és nem az, hogy az emberek a saját napi nyűgjei mellett még a milliomos sztárocskák bánatát is hallgatniuk kellene. Nem ez alapján kell megítélni valakit. Persze értem én, hogy a fanok tudni akarnak kedvencükről mindent - én nem. Csak az érdekel milyen az új lemeze vagy az új filmje valakinek, a többi csak töltelék. Nem attól lesz valaki jó előadó vagy jó színész, ha mindent tudunk róla és nem is attól, hogy a magánéletben esetleg árvákat nevel vagy jótékonykodik. Ezek nemes dolgok, de ahogy írtam nem ettől lesz valaki jó énekes vagy színész. Stohl András színész, ezért állnak mellette, ezért védik és ezért próbálják elérni a színésztársai és egyéb szervezetek, hogy ne kerüljön börtönbe. Nem színésznként okozta a balesetet, hanem felelőtlen magánemberként. Ha Kovács Dömötör 6 diplomás sebész-doktor professzor aki már több száz ember életét mentette meg munkája során balesetet okozna, senkit nem érdekelne, hogy ő egyébként 6 diplomás sebész-doktor professzor és lecsuknák a balesetért, mint a huzat. Senki nem kiváncsi a körítésre, mert az csak porhintés, hogy elfedjék a valóságot.
El kell tudni választani az ismertséget a magánélettől, persze ez nehéz hiszen egyes sztárok elöttünk élik a világháló segítségével az életüket. Nem azért lesz valaki jó előadó/színész mert az életben jótékony meg rendes - lehet, hogy a magánéletben bunkó és önző ember tehetségesebb énekes/színész, mint a rendes/jótékony.
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Grace Benning, ophely88, An_d_a, UnhappyMeals, Rekahhh, Timicsy008, Domcicc, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:56 #45
Jónás Csilla
Jónás Csilla
visszatérő vendég
Hozzászólás: 375
Azonosító: 159648
Érdekes és elgondolkoztató!! smileeee.gif
2011. szeptember 01. 14:57 #46
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Ez a világ legjobb cikkje. Mindent elmondott, ami a véleményem.
2011. szeptember 01. 15:03 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (áriii @ 2011.09.01. 14:45)
nekem bejön

De őszintén, mi jön be? biggrin.gif Nem vágom biggrin.gif

Amúgy szerintem ez az egész fan vs nemfan vita azért van, mert az embereknek manapság mindenről van véleményük, ami kikezdhetetlen, és ehhez még társul egy nagy adag közléskényszer (például ki a frászt érdekel, hogy X Béla mit csinált tegnap este, de kiírja fészbúkra mert muszááááj neki..). A fiatal korosztály elvitázik Miley Cyruson, a középkorosztály a politikán, a legidősebbek meg a fiatalokon. Ettől érzik magukat fontosnak az emberek. Szóval szerintem média független ez az egész, a hírek csak eszközök, hogy megnyilvánulhassunk. Egyébként meg mint szinte minden, ez is a nevelésre vezethető vissza.

Na mekkora királyságot írtam, vagy mekkora királyságot írtam rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ophely88, UnhappyMeals, Rekahhh, Timicsy008, Domcicc, _ToTo_, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:03 #48
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Mi értelme van annak, hogy beírják, hogy jó cikk? Inkább olvassátok el, és írjátok le a véleményeteket. Istenem.-.-" Amugy van benne valami. Pl. a nem teljesen a témához kapcsolódik, de olvastam a blikkbe egy olyan cikket, hogy a felülés teljesen fölösleges, és egy "állítólagos személyiedzővel" fojtatott interjú során bőven leirták, hogy mekkora tévhit, mert nem erősítí a hasizmot a felülés. Én meg ezt nagyban elhittem, és később kérdeztem rá a tesi tanáromnál, amikor ő elmondta hogy ez egy óriási baromság. Utána néztem, és télleg. Meg hát valóban sajnos nem lehet teljesen megismerni egy sztárt a tv-ből. Simán lehet, hogy megmondják, hogy te ezt és ezt csináld, így és úgy, és ő megcsinálja. Ezt mi bevesszük, és így összeáll egy kép az adott sztárról. Közben meg kitudja milyen a hétköznapi életben?..
"Hiszen az esélyünk arra, hogy elnyerjük egy hollywoodi szívtipró szívét, 1 : 10 000 000-hoz." Ezt a bíber-fanok sajnos nem tudják megérteni...XD tisztelet a kivételnek. Ja, és most hogy öszekapartam, ami hirtelen eszembejutott, hadd gratuláljak a cikkhez.smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, An_d_a, x maite x, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:04 #49
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (BarcaFan @ 2011.09.01. 15:03)

Amúgy szerintem ez az egész fan vs nemfan vita azért van, mert az embereknek manapság mindenről van véleményük, ami kikezdhetetlen, és ehhez még társul egy nagy adag közléskényszer (például ki a frászt érdekel, hogy X Béla mit csinált tegnap este, de kiírja fészbúkra mert muszááááj neki..). A fiatal korosztály elvitázik Miley Cyruson, a középkorosztály a politikán, a legidősebbek meg a fiatalokon. Ettől érzik magukat fontosnak az emberek. Szóval szerintem média független ez az egész, a hírek csak eszközök, hogy megnyilvánulhassunk. Egyébként meg mint szinte minden, ez is a nevelésre vezethető vissza.
Na mekkora királyságot írtam, vagy mekkora királyságot írtam rohog.gif

'nekem bejön'

rohog.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, BarcaFan, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:05 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2011.09.01. 12:49)
ophely88: egyet értek, nem tilos szidni valakit, csak akkor jön a kérdés: hogy minek? tehát ha én úgy is utálom azt az adott embert, akkor minek foglalkozzak vele? Ezért mondom, hogy az ilyenek csak a veszekedést akarják, különben nem csinálnák, amit csinálnak. És az ilyen emberek sajnos az élet minden területén ilyenek, nem bírják ki, ha nyugalom van, nekik feltétlenül piszkálódni kell... És ez a probléma. Az értelmes, megindokolt kritikákkal meg sosem volt bajom, azokat talán még tisztelem is, de akik csak ahhoz értenek, hogy trágár módon elküldjék a sztárt, meg a rajongóit is melegebb éghajlatra, azokat szánalmasnak tartom.

Idézet
LULUPeas: ha szerinted nem tehetséges, irány a fülészet bazz. Meg hogy innen-onnan koppint?! XD Mivan?! Jééézus... -.-" Am szerintem ellenszenvednek inkább ahhoz van köze, hogy a kretén Xtina Gagát okolja a bukásáért, ezért utálod te is... Szánalmas, pláne, hogy Xtina bukásához Gagának semmi köze, magának csinálta, mert olyan kis trendi akart lenni, hogy összehozott egy hányadék albumot, ami a kutyának sem kell. A koppintgatásról meg inkább Aguileránál lehet beszélni, pl hasonlítsd már össze a Bad Romance meg a NMT klipjét! Az NMT ment a tv-ben, anyám kérdezte, mi van, van új Gaga klip? XD Ennyit Aguileráról. Szóval mielőtt Gagát szidnád, nézz körül a saját kedvenceidnél...

szerintem te pont az a kategória vagy, aki méltóságteljesen befoghatja. pardon.gif nekem PONT TE, ne regélj arról hogy visszafoghatnánk magunkat, szabad ország. ezt nevezik véleménynyilvánításnak. én szoktam ilyen kommenteket írni, mert nagyrészt igazam van, és mivel olyan makacsok vagytok, mint az öszvér, és szép szóba beleköttök, ezért kicsit be kell keményíteni. én beismerem, ha egy kedvencem hibázik, de ha nem jogos, akkor meg minek? blink.gif hogy a másik lelki világa megnyugodhasson? kösz, de én inkább leszek bunkó.
szerk.: Azt elfelejtettem odaírni, hogy ami idézve van, azt is Ő írta nekem korábban egy másik cikknél, csak ha valakienk nem lenne világos. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ophely88, Rekahhh, UnhappyMeals, Sally Sparrow, prézli
2011. szeptember 01. 15:06 #51
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Számomra érthetetlen, hogy képes valaki "utáló" lenni. Legjobban Justin-t tudnám felhozni. Neki körülbelül annyi elvakult antidrukkere van, mint elvakult rajongója. Ezek az emberek képesek azért utálni Őt, mert ez már menő... nem veszik észre, hogy ezzel csak Őt teszik híresebbé, neki lesz több figyelem adva. Nemrég beszéltem a bátyjámmal, mégpedig arról, hogy az imdb-n Justin filmje egyegész valamennyire van értékelve, és megkérdeztem tőle, hogy vajon azok közül akik leszavazták, hány láthatta a filmet... egy sem. Értelmetlen és felesleges dolog amit ezek az emberek csinálnak. Puszta rosszindulatból, vagy unalomból leszavazni valakit értelmetlen. Ezeknek az embereknek nincs életük? Én ebből ezt szűröm ki. Szánalmas, hogy a saját életükből az időt olyanra pazarolják, akit "szívből utálnak". Persze, nekem is jópár híresség van akitől falra mászom(például Selena vagy Lady Gaga), de sosem kivánnék olyat nekik, hogy "dögöljenek meg". Mert emberek. Azt kívánom, hogy tűnjenek el a médiából... Mint mondtam már, teljesen értelmetlen dolog, hogy foglalkozz olyanokkal akiket nem bírsz. Értem én, ahogy itt mondtátok, idegesítő lehet, hogy olyanokkal van tele a Tv, mint amilyenekkel, de Ők is emberek joguk van élni, és sajnos sztárolva vannak, de van aki ennek örül. El kellene ezt fogadni.
Én például imádom Miley-t, mert nekem olyan, mint másoknak Britney, ezen nöttem fel. Szeretem Demit, mert tehetséges és jó ember. Tehetségesnek tartom Justin-t, mert egyedül, saját magától tanult meg 4 hangszeren játszani, és jó énekesnek tartom. Oda vagyok Taylorért, mert iszonyat tehetséges csaj, és nem érdekelnek a botrányai. Szeretem Ashley-t, mert jó színésznő. Másoknak ezek tucatsztárok, mégis vannak akik szeretik...
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, Grace Benning, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:08 #52
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Nagyon jó cikk. Elgondolkoztató és nagyon igazságos. Manapság az iskolások több része is csak a kötelező olvasmányt olvassa el, vagy még azt sem. És azok meg nem tudják milyen fantasztikus mondjuk egy jó kis krimi történetet olvasni. A médiás dologhoz meg annyit fűznék, hogy egyszerűen undorító miket megtudnak tenni azért az emberek, hogy a többi naiv ember megvegye azokat és ebből jó kis pénz jusson hozzájuk. Persze mindenkinek meg kell élni valamiből. És az amióta az ember az ember, azóta már mindig csak még több vagyont akar magának, nem számít az ha mások életébe beletipor. Pofátlanság...
És a sztároláshoz annyi, hogy tényleg vannak olyan elképesztő rajongók, akik ha találkoznak a nagy kedvencükkel mindjárt sírnak vagy "Vegyél feleségül!" mondatokat dobnak az imádottjukhoz. És össze-vissza sikítoznak. Én egyszerűen egy hatalmas nagy légycsapóval lecsapnám az ilyeneket. Idegesítőek. És az meg a másik, hogy pl. "minden lány kedvence" Justin Bíbőr össze jött Selenával, akkor Selena is egy csomó halálos fenyegetést kapott. Oké én egyikőjüket sem bírom annyira, de én a "hollywoodi hercegem" barátnőjét/menyasszonyát semmi pénzért nem tudnám bántani vagy durva üzenetet küldeni, mert ahogy volt a cikkben is, én annak örülök, ha "Ők" boldogok. Szóval vannak olyan megdöbbentő helyzetek, amit mi, a normális emberek csak tátott szájjal nézünk, hogy "mi a fene?!"...
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, thunderbird, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:12 #53
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Tényleg nagyon jó cikk. Grartulálok hozzá, nagyon igazságos, sokkal jobb ezt olvasni, mint bármilyen másik sztárpletykát...
2011. szeptember 01. 15:20 #54
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Timicsy008 @ 2011.09.01. 15:08)
És a sztároláshoz annyi, hogy tényleg vannak olyan elképesztő rajongók, akik ha találkoznak a nagy kedvencükkel mindjárt sírnak vagy "Vegyél feleségül!"  mondatokat dobnak az imádottjukhoz. És össze-vissza sikítoznak. Én egyszerűen egy hatalmas nagy légycsapóval lecsapnám az ilyeneket. Idegesítőek. És az meg a másik, hogy pl. "minden lány kedvence" Justin Bíbőr össze jött Selenával, akkor Selena is egy csomó halálos fenyegetést kapott. Oké én egyikőjüket sem bírom annyira, de én a "hollywoodi hercegem" barátnőjét/menyasszonyát semmi pénzért nem tudnám bántani vagy durva üzenetet küldeni, mert ahogy volt a cikkben is, én annak örülök, ha "Ők" boldogok. Szóval vannak olyan megdöbbentő helyzetek, amit mi, a normális emberek csak tátott szájjal nézünk, hogy "mi a fene?!"...

na igen,ezeken én csak röhögni tudok.egyszerűen mást nem is igen tudok kezdeni vele.szánalmasnak tartom,hogy valaki csakazért nem szimpatizál egy adott hírességgel,mert úgy érzi,hogy az aktuális csaja ˝elvette tőle˝.én kerek-perec kimondom a véleményem:érdekkapcsolat.PONT.ennyi.ha valaki esetleg megkérdezi miért,akkor leírom neki,de különösképpen nem izgat,hogy az illető lehülyéz utána vagy sem.
viszont azt már betegesnek tartom,hogy halálos fenyegetéseket küld a barátjának/barátnőjének.ugyanis erről pedig az a vélemény,hogy 1.ezzel magát minősíti. 2.csak mégjobban hajtja a malmára a vizet,ergó amit el akart érni az okos menedzser,azt el is érte:ERRŐL BESZÉLNEK.
én egyik sztárnak sem kívánom a halálát,nem vagyok annyira embergyűlölő.pusztán annyi ˝kérésem˝ van,hogy tűnjön már el a médiából.ennyi,aztán innentől fogva úgy vagyok vele,hogy egyszer talán úgyis teljesül a kérésem.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, _ToTo_
2011. szeptember 01. 15:34 #55
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
én találkoztam pont ma egy hete a egyik legnagyobb kedvencemmel, és könnyes lett a szemem smileeee.gif de nem vagyok megőrülve, nem fenyegetnék, üldöznék senki, nem kérném meg, hogy vegyen el. egyszerűen akkora élmény volt, tisztrára megtisztelve éreztem magam - főleg, mert úgy vittek be ismerősök kordon mögé hozzá-, hogy így jött le biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Timicsy008, thunderbird, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 15:44 #56
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Nagyon érdekes cikk lett. Tök jó, hogy mostantól lehet több témában is cikket írni. smileeee.gif
És tényleg igaz, hogy néha valakiről pár cikk alapján nagyon rossz kép alakul ki az emberekben, a rajongók meg nem értik miért utálják az adott sztárt annyira, mert ők nem ezek alapján ítélik meg őt és sokkal többet is tudhatnak róla. Elfogult rajongó nagyon sok van és tényleg idegesítő lehet, én próbálok a kedvenceimmel is kritikusabb lenni és szerintem nem baj, ha egy fan is elmondja ha valami nem úgy sikerült vagy egyáltalán nem tetszik neki. De nagyon sok olyan utálkozó is van, akinek tényleg nincs rá oka és úgy, mond dolgokat, hogy utána se néz semminek vagy nem is tud sokat az adott sztárról. Engem azok nem érdekelnek akiket nem szeretek, pl az olyanokról szóló cikkeket el se olvasom és nem írom le alá, hogy mennyire utálom és rossz az amit csinál, azokkal nem is foglalkozok. Persze más, ha valaki a véleményét írja csak le teljesen normálisan és egyáltalán nem sértően és lehet építő kritika is.
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, thunderbird, Sally Sparrow, _ToTo_
2011. szeptember 01. 16:24 #57
SuperRusso
SuperRusso
visszatérő vendég

Státusz"By the power of truth, I, while living, have conquered the universe"
Hozzászólás: 170
Azonosító: 159230
hát gyereket jobb lett volna ha magyarország megnyeri az első világháborut mert akkor talán nem is lenne hollywood meg ilyen média cucc XP
2011. szeptember 01. 16:54 #58
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Nagyon jó cikk....És pont ide illik. A média miatt hajlamosak vagyunk itt vitatkozni egymással. És ez sokszor veszekedésbe torkol. Pedig teljesen normális dolog, hogy mindenki mást szeret. Mert ha nem így lenne akkor teljesen unalmas lenne a világ... Szerintem is úgy van, ha valaki rajong valakiért az képes kritizálni is azt a személyt. Mert ha nem, onnantól kezdve az elvakultság. És ha valaki túlzottan elvakult, akkor jön a beteges rajongás. Pl: fenyegető levél küldése az adott sztár barátnőjének. Ez tényleg nem normális dolog. Én sose rajongtam betegesen senkiért, és nem is tervezem, de vannak kedvenceim, és ha valaki igazságtalanul bántja akkor én is megszoktam védeni KULTURÁLT módon. És itt van a másik dolog.Amikor addig fajulnak a dolgok, hogy az elvakultságtól elveszti az adott személy az "emberségét". Sajnos vannak itt is ilyen személyek. Nekem személyesen nem volt ilyen vitám senkivel, de már másoknak volt. És szomorú vagyok amikor ilyeneket olvasok. Ez is a média műve ? Nagy részben... De az adott személytől is függ a dolog. Ugyanis mindenki egy önálló személyiség, és mindenkinek joga van dönteni afelett, hogy a KULTURÁLT RAJONGÓK táborához akar tartozni, vagy az ELVAKULT RAJONGÓK-at választja...
2011. szeptember 01. 16:56 #59
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Még annyi, hogy vannak olyan barátaim akik általam nem kedvelt személyekért rajonganak, és ők se szeretik pl. azokat a zenészeket mint amiket én, és ezért szoktuk is húzni egymást, de nem vesszük komolyan a dolgot. Egy sztár sem ér többet a barátságnál !!!
2011. szeptember 01. 16:58 #60
Zsófi765
Zsófi765
hot blooded

Státusz.
Hozzászólás: 2617
Csatolások: 259
Azonosító: 103946
Jó cikk beer.gif thumbsup.gif
És mennyire igaz..sajnos a mostani tinilányok tényleg borzalmasak. Sikítoznak ugrálnak össze vissza ha meglátják a kedvencüket. És eszméletlenül 'féltékenyek' az imádatuk tárgya barátjára/barátnőjére..ahelyett, hogy örülnének neki, hogy boldog. Ha nekem megadathatna az, hogy mondjuk találkozzak pár percre a kedvencemmel, értelmesen elbeszélgetnék vele. Szerintem ennek ő is jobban örülne mintha mondjuk a nyakába ugranék. Ja és igen ezek a fanatikus kontra utálkozók ez kész vicc. a legjobb barátnőm vagy barátok mondjuk nem kedveli az én kedvencem..ezt én elfogadom és megértem. Nem tetszhet minden embernek ugyanaz. Nem kezdek el velük vitázni, hogy 'az én kedvencem az sokkal jobb mint a tied'. Hanem elfogadom, hogy ő neki más tetszik. Mert szerintem ennek semmi értelme. blush.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!