Starity

Fanatikusok kontra utálkozók

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 01. 12:55 #21
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
Grace Benning: ott a második hozzászólásom. Olvasd el! Ott van, hogy az értelmes kritikákkal semmi bajom... ^^
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 01. 12:55 #22
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
ja és még annyi, hogy ha egy sztárnak egyre több rajongója van, akkor egyre többet akarnak tudni róla. a média pedig próbál ennek eleget tenni, és rájönnek, hogy sokkal több újság fogy el pl. ha az van a címlapon, hogy Selena és Justin szakítottak. és ez egy ördögi körforgás. a rajongókat érdekli mi történik kedvenc sztárjukkal, a média meg ezt kihasználva akár még hazugságot is kitalál róluk
2011. szeptember 01. 13:02 #23
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (misssha @ 2011.09.01. 12:55)
ja és még annyi, hogy ha egy sztárnak egyre több rajongója van, akkor egyre többet akarnak tudni róla. a média pedig próbál ennek eleget tenni, és rájönnek, hogy sokkal több újság fogy el pl. ha az van a címlapon, hogy Selena és Justin szakítottak. és ez egy ördögi körforgás. a rajongókat érdekli mi történik kedvenc sztárjukkal, a média meg ezt kihasználva akár még hazugságot is kitalál róluk

a szavaidon érződik,hogy nagyonis szereted selenát,de én azt vettem le a kommentedből,hogy úgymond ˝egézséges˝,nem beteges módon.aminek nagyon örülök,eddig alig találkoztam olyan fannal,aki őt szereti és nem elfogult.én téged kivételnek érezlek,legalábbis gépen keresztül biztosan.smileeee.gif
szerintem te ténylegesen azt szereted,amit csinál/zenél/színészkedik,nem pedig egy álomképet róla,hogy ő milyen tökéletes és imádnivaló.ez pedig szerintem eléggé becsülendő hozzáállás.
viszont amit arról írtál,ami gyerekkorában történt(állítólag) vele,azt nem kifogásolom.de egyvalami egyértelműen fontos.mást is érnek ehhez hasonló sérelmek,van akit nem is egy.
akármenynire is hihetetlen,ahogyan már nemegyszer írtam,selenával tavaly ilyenkor az égvilágon semmi bajom nem volt.de én úgy vettem észre,hogy teljesen megváltozott,és ténylegsen márcsak a kírnév érdekli.
na,most mielőtt veszekedés lenne a vége,ez az én véleményem.tiszteletben tartom a rajongásodat iránta,egyáltalán nem akarok beleokoskodni,hogy te mit gondolsz.én úgy érzem,hogy elgondolkodtam a kommenteden,és nyugodt szívvel mondhatom azt rólad,hogy nem vagyok őrült mániákus.ezt pedig én eléggé jó dolognak tartom smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2011. szeptember 01. 13:25 #24
- törölt felhasználó -    
Szerintem az egészséges rajongás megengedett, sőt még kell is valaki akire valamilyen módon felnézünk. De azok akik beteges módon rajonganak egy-egy hírességért az, már szinte szánalmas...Hiszen igaz, hogy, hogyan is mernek a "nagy" fanok olyanért megverni valakit, mert nem szereti az ő kedvenc sztárját. De sajnos ilyen emberek mindig léteztek és létezni is fognak!
2011. szeptember 01. 13:26 #25
- törölt felhasználó -    
Már korábban olvastam a cikket, de mivel baromira felhúztam magam - nem ezen! - , nem írtam hozzá.
Nos, sztem ez egy szuper cikk lett, remekül összefoglalva a lényeget! Főleg a vége érdekes, és igaz is!
A gond csak az, h azok, akik megnézik ezeket az agybutító sz*rságokat, pl VV, sajnos tényleg hajlamosak átesni a ló túloldalára - ezt tapasztalatból mondom! Idióta vitákba keveredtem olyanokért, akik NEM érdemelték meg!
Ha ezt mások is belátnák, és nem néznék, nem lenne több médiaszenny! Ja és köszi a cikket meghajolo.gif elgondolkodtató, és érdekes is!

misssha! Csak arról találnak ki minden hülyeséget, aki OKOT szolgáltat rá wink.gif Ott van pl: Jessica Von. Rengeteget kutatok utána, de még egy olyan infót nem találtam, ami ránézve rossz fényt vetne! De ide sorolhatnám még pl Thora Birchöt, Angel Cartert, Mena Suvarit, stb.

An_d_a! Megint eltaláltad (Y)

Jessica77! ToTo nem nézett le senkit, csak elmondta a véleményét! wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, An_d_a, _ToTo_, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 13:29 #26
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
hát..ilyenek lesznek mindig és vannak,, mindenkinek van saját véleménye... de azért a "harc" a fanok és az antik között már kicsit kétszínű . smileeee.gif
2011. szeptember 01. 13:43 #27
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
hát igen,de ez is csak 1 határig tűrhető..
2011. szeptember 01. 13:49 #28
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Én sokszor fan vagyok, sokszor meg antizós, de érvelni mindig nagyon jól tudok, de csak egy bizonyos szintig megyek el,
2011. szeptember 01. 14:00 #29
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Még jó,hogy nem nézek és nem olvasok ilyen marhaságokat.
2011. szeptember 01. 14:09 #30
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
Hozzászólás: 2000
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Még egy tökéletes cikk! Ezen a témán már én is rengeteget rágódtam, gondolkoztam, és most, hogy olvasom a cikket, végre megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így látja a dolgokat, ahogy itt meg van fogalmazva.
Én is olvasok fórumokat természetesen (magyart és külföldit is) és gyakran látom, hogy összevesznek az emberek, mindössze 1-2 sztáron. Ez annyira magas nekem. Hogy lehet egy általuk személyesen nem ismert ember miatt vitatkozni? (Ha személyesen is ismeri, és nem csak egyszer találkozott vele egy koncerten vagy forgatáson, vagy annyi sem, akkor már más a helyzet.) Engem egyáltalán nem idegesít, ha bántják a kedvenceimet, és ezért már sokszor kaptam is a "hú, akkor nem is szereted igazán, vipera" megjegyzéseket. Persze ezekkel egyáltalán nem foglalkozom. Volt olyan, hogy egy általam kedves személyre vagy filmre írt kritikára rácsodálkoztam, de sosem kötöttem bele. Attól még, hogy egy személy nem szereti azt a sztárt, akit én igen, vagy épp fordítva, nem azt jelenti, hogy nem lehetünk jóba. Kate Winsletet és Maite Perronit a barátnőim közül senki sem ismeri vagy szereti, és akkor mi van? De van ellenpéldám is, pl. az egyik csajjal, akit nem bírom ugyanaz a kedvenc sztárunk. És? Még mindig nem vagyunk egymásnak szimpatikusak. Ennyi.
Azt is láttam, hallottam már, hogy tényleg néhány fanatikus sikít, rohan, ha meglátja a kedvencét, de azt is nagy őrültségnek tartom. Teljesen egyetértek Sally Sparrowwal, ha már oda akarunk menni a kedvencünkhöz, akkor kulturáltan, és sikoltozás, levegőkapkodás helyett inkább mosolyogjunk nyugodtan, és ha van ideje, mondjuk el neki, hogy miért, mióta szeretjük, és mi az, ami esetleg nem tetszik. Ez erőt ad neki, és biztos pozitívan fogja venni. Az elmondást alatt pedig természetesen nem az "imádlak! te vagy a kedvencem!!!" típusú dolgokat értem, hanem az értelmes beszélgetést.
Én speciel nem hagyom, hogy kihasson az életemre ez a világ, és szerintem ez így lenne helyes. Mert aztán nem biztos, hogy igaz, amit egy-egy cikkben olvashatunk... De sajnos egyesek másképp gondolják ezt, és ész nélkül teljesen értelmetlen vitákba szállnak... Én is régebben ilyen voltam, de azóta nőttem, és rájöttem, hogy mekkora hülye voltam régebben.
(A profilomon ott van, hogy Kate Winslet meg Titanic mánia, de azt hiszem a hozzászólásom mindent megmagyaráz.)
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Grace Benning, An_d_a, Domcicc, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:10 #31
- törölt felhasználó -    
Szépen össze van szedve a lényeg. Tudok elfogult lenni és biztos van egy két olyan írásom is amin talán némi elfogultság kivehető. De a lényeg szerintem az, hogy ha valaki kifejti a véleményét valakiről, akkor azt tegye kultúráltan (nem túl sok káromkodással és kerülje az obszcén kifejezéseket) és probáljon valami okot is adni nem tetszésére. Ellenkező esetben az egész tényleg nem lesz más csak is sárdobálózás, a másik dolog pedig az, hogy nem kell komolyan venni az anti fanokat, illetve túl buzgókat.
És a média által az emberek felé sugárzott információkat eleve egy kis kétkedéssel kel fogadni, nem csak a rossz, de még a jó dolgokat is. Egyébként meg egy társaságban nem hiszem, hogy most egy valakinek a zenéjét filmjét kell hallgatni, a társaság a dumákért van, és a röhögésért. Ha olyan légkört szeretne az ember, ahol mindenki egy zenét hallgat menjen koncertre.
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ophely88, Grace Benning, UnhappyMeals, An_d_a, Domcicc, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:11 #32
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
nagyon érdekes a cikk... meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 01. 14:14 #33
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Nagyon jó cikk lett Sally Sparrow, minden elismerésem, a korábbiakkal egyetemben. meghajolo.gif Én személy szerint nagyon is büszke vagyok arra, hogy nem olyan kedvenceim vannak, akiket 10 percenként nyomat a rádió/TV. Elsősorban azért örülök ennek, mert Én sokkal szívesebben tartozom egy zártabb körű rajongói táborba. Korábban volt, hogy Én is a csak beálltam a sorba, mint a marhák, de ez mára változott. Fanatikus rajongó viszont soha nem voltam és nem is leszek. Elfogadom, hogy valaki nem szereti azt a sztárt, akit Én igen.
A kedvenceimre pedig szinte kivétel nélkül fel tudok nézni, nem csak zeneileg, hanem emberileg is.
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ophely88, Bogszics, Domcicc, _ToTo_, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:16 #34
- törölt felhasználó -    
jó cikk.. smileeee.gif
2011. szeptember 01. 14:24 #35
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
_ToTo_
igazad van...
és sajnos a régi, és (sokszor jobb is) előadók tényleg elhomályosodtak az "újak" miatt.
Sok "új" sztárt szeretek, de... hiányoznak a régiek =(
2011. szeptember 01. 14:25 #36
anett99
anett99
új tag

Státuszlassan fel sem tudok álni olyan izom lázam van
Hozzászólás: 30
Azonosító: 135540
érdekes a cikk..
2011. szeptember 01. 14:30 #37
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (x maite x @ 2011.09.01. 14:09)

(A profilomon ott van, hogy Kate Winslet meg Titanic mánia, de azt hiszem a hozzászólásom mindent megmagyaráz.)

Az én profilomra is ki van írva, hogy kérem nem csúnya szavakkal illetni az egyik kedvencemet, de ez igencsak speciális eset. Felőlem mondhatják rá, hogy bamba, hiszen az. Le is bénázhatják, hiszen nagyon tud bénázni. Melegnek nem meleg, de ha az lenne, az se igazán érdekelne. Mindegy, a lényeg az, hogy elegem lett abból, hogy - nem itt, más fórumokon - folyton azt nyomják belém, hogy béna, bamba, rossz színész és miért szeretem, ne szeressem, mert sz*r. Na most, hagy döntsem már el én, hogy mit szeretek. Azt mondanak rá, amit csak akarnak, csak NE nekem ecseteljék privátban, vagy a falamon, hogy miért is ne szeressem inkább mégse. pardon.gif Ez szerintem még nem fanatizmus, vagy elfogultság.
7 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, An_d_a, Bogszics, x maite x, Domcicc, _ToTo_, Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:35 #38
- törölt felhasználó -    
Irtó jó cikk lett.Nagyon elgondolkoztató! wink.gif
2011. szeptember 01. 14:39 #39
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
iGEN JÓ CIKK smileeee.gif
2011. szeptember 01. 14:45 #40
áriii
áriii
új tag

StátuszLive for the moments you just can't put into words ;)
Hozzászólás: 12
Azonosító: 159599
nekem bejön
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!