Fanatikusok kontra utálkozók
2011. szeptember 01. 12:55
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Grace Benning: ott a második hozzászólásom. Olvasd el! Ott van, hogy az értelmes kritikákkal semmi bajom... ^^
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 01. 12:55
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ja és még annyi, hogy ha egy sztárnak egyre több rajongója van, akkor egyre többet akarnak tudni róla. a média pedig próbál ennek eleget tenni, és rájönnek, hogy sokkal több újság fogy el pl. ha az van a címlapon, hogy Selena és Justin szakítottak. és ez egy ördögi körforgás. a rajongókat érdekli mi történik kedvenc sztárjukkal, a média meg ezt kihasználva akár még hazugságot is kitalál róluk
2011. szeptember 01. 13:02
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (misssha @ 2011.09.01. 12:55)
ja és még annyi, hogy ha egy sztárnak egyre több rajongója van, akkor egyre többet akarnak tudni róla. a média pedig próbál ennek eleget tenni, és rájönnek, hogy sokkal több újság fogy el pl. ha az van a címlapon, hogy Selena és Justin szakítottak. és ez egy ördögi körforgás. a rajongókat érdekli mi történik kedvenc sztárjukkal, a média meg ezt kihasználva akár még hazugságot is kitalál róluk
a szavaidon érződik,hogy nagyonis szereted selenát,de én azt vettem le a kommentedből,hogy úgymond ˝egézséges˝,nem beteges módon.aminek nagyon örülök,eddig alig találkoztam olyan fannal,aki őt szereti és nem elfogult.én téged kivételnek érezlek,legalábbis gépen keresztül biztosan.
szerintem te ténylegesen azt szereted,amit csinál/zenél/színészkedik,nem pedig egy álomképet róla,hogy ő milyen tökéletes és imádnivaló.ez pedig szerintem eléggé becsülendő hozzáállás.
viszont amit arról írtál,ami gyerekkorában történt(állítólag) vele,azt nem kifogásolom.de egyvalami egyértelműen fontos.mást is érnek ehhez hasonló sérelmek,van akit nem is egy.
akármenynire is hihetetlen,ahogyan már nemegyszer írtam,selenával tavaly ilyenkor az égvilágon semmi bajom nem volt.de én úgy vettem észre,hogy teljesen megváltozott,és ténylegsen márcsak a kírnév érdekli.
na,most mielőtt veszekedés lenne a vége,ez az én véleményem.tiszteletben tartom a rajongásodat iránta,egyáltalán nem akarok beleokoskodni,hogy te mit gondolsz.én úgy érzem,hogy elgondolkodtam a kommenteden,és nyugodt szívvel mondhatom azt rólad,hogy nem vagyok őrült mániákus.ezt pedig én eléggé jó dolognak tartom
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2011. szeptember 01. 13:25
Szerintem az egészséges rajongás megengedett, sőt még kell is valaki akire valamilyen módon felnézünk. De azok akik beteges módon rajonganak egy-egy hírességért az, már szinte szánalmas...Hiszen igaz, hogy, hogyan is mernek a "nagy" fanok olyanért megverni valakit, mert nem szereti az ő kedvenc sztárját. De sajnos ilyen emberek mindig léteztek és létezni is fognak!
2011. szeptember 01. 13:26
Már korábban olvastam a cikket, de mivel baromira felhúztam magam - nem ezen! - , nem írtam hozzá.
Nos, sztem ez egy szuper cikk lett, remekül összefoglalva a lényeget! Főleg a vége érdekes, és igaz is!
A gond csak az, h azok, akik megnézik ezeket az agybutító sz*rságokat, pl VV, sajnos tényleg hajlamosak átesni a ló túloldalára - ezt tapasztalatból mondom! Idióta vitákba keveredtem olyanokért, akik NEM érdemelték meg!
Ha ezt mások is belátnák, és nem néznék, nem lenne több médiaszenny! Ja és köszi a cikket
elgondolkodtató, és érdekes is!
misssha! Csak arról találnak ki minden hülyeséget, aki OKOT szolgáltat rá
Ott van pl: Jessica Von. Rengeteget kutatok utána, de még egy olyan infót nem találtam, ami ránézve rossz fényt vetne! De ide sorolhatnám még pl Thora Birchöt, Angel Cartert, Mena Suvarit, stb.
An_d_a! Megint eltaláltad (Y)
Jessica77! ToTo nem nézett le senkit, csak elmondta a véleményét!
Nos, sztem ez egy szuper cikk lett, remekül összefoglalva a lényeget! Főleg a vége érdekes, és igaz is!
A gond csak az, h azok, akik megnézik ezeket az agybutító sz*rságokat, pl VV, sajnos tényleg hajlamosak átesni a ló túloldalára - ezt tapasztalatból mondom! Idióta vitákba keveredtem olyanokért, akik NEM érdemelték meg!
Ha ezt mások is belátnák, és nem néznék, nem lenne több médiaszenny! Ja és köszi a cikket
misssha! Csak arról találnak ki minden hülyeséget, aki OKOT szolgáltat rá
An_d_a! Megint eltaláltad (Y)
Jessica77! ToTo nem nézett le senkit, csak elmondta a véleményét!
2011. szeptember 01. 14:09
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Még egy tökéletes cikk! Ezen a témán már én is rengeteget rágódtam, gondolkoztam, és most, hogy olvasom a cikket, végre megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így látja a dolgokat, ahogy itt meg van fogalmazva.
Én is olvasok fórumokat természetesen (magyart és külföldit is) és gyakran látom, hogy összevesznek az emberek, mindössze 1-2 sztáron. Ez annyira magas nekem. Hogy lehet egy általuk személyesen nem ismert ember miatt vitatkozni? (Ha személyesen is ismeri, és nem csak egyszer találkozott vele egy koncerten vagy forgatáson, vagy annyi sem, akkor már más a helyzet.) Engem egyáltalán nem idegesít, ha bántják a kedvenceimet, és ezért már sokszor kaptam is a "hú, akkor nem is szereted igazán, vipera" megjegyzéseket. Persze ezekkel egyáltalán nem foglalkozom. Volt olyan, hogy egy általam kedves személyre vagy filmre írt kritikára rácsodálkoztam, de sosem kötöttem bele. Attól még, hogy egy személy nem szereti azt a sztárt, akit én igen, vagy épp fordítva, nem azt jelenti, hogy nem lehetünk jóba. Kate Winsletet és Maite Perronit a barátnőim közül senki sem ismeri vagy szereti, és akkor mi van? De van ellenpéldám is, pl. az egyik csajjal, akit nem bírom ugyanaz a kedvenc sztárunk. És? Még mindig nem vagyunk egymásnak szimpatikusak. Ennyi.
Azt is láttam, hallottam már, hogy tényleg néhány fanatikus sikít, rohan, ha meglátja a kedvencét, de azt is nagy őrültségnek tartom. Teljesen egyetértek Sally Sparrowwal, ha már oda akarunk menni a kedvencünkhöz, akkor kulturáltan, és sikoltozás, levegőkapkodás helyett inkább mosolyogjunk nyugodtan, és ha van ideje, mondjuk el neki, hogy miért, mióta szeretjük, és mi az, ami esetleg nem tetszik. Ez erőt ad neki, és biztos pozitívan fogja venni. Az elmondást alatt pedig természetesen nem az "imádlak! te vagy a kedvencem!!!" típusú dolgokat értem, hanem az értelmes beszélgetést.
Én speciel nem hagyom, hogy kihasson az életemre ez a világ, és szerintem ez így lenne helyes. Mert aztán nem biztos, hogy igaz, amit egy-egy cikkben olvashatunk... De sajnos egyesek másképp gondolják ezt, és ész nélkül teljesen értelmetlen vitákba szállnak... Én is régebben ilyen voltam, de azóta nőttem, és rájöttem, hogy mekkora hülye voltam régebben.
(A profilomon ott van, hogy Kate Winslet meg Titanic mánia, de azt hiszem a hozzászólásom mindent megmagyaráz.)
Én is olvasok fórumokat természetesen (magyart és külföldit is) és gyakran látom, hogy összevesznek az emberek, mindössze 1-2 sztáron. Ez annyira magas nekem. Hogy lehet egy általuk személyesen nem ismert ember miatt vitatkozni? (Ha személyesen is ismeri, és nem csak egyszer találkozott vele egy koncerten vagy forgatáson, vagy annyi sem, akkor már más a helyzet.) Engem egyáltalán nem idegesít, ha bántják a kedvenceimet, és ezért már sokszor kaptam is a "hú, akkor nem is szereted igazán, vipera" megjegyzéseket. Persze ezekkel egyáltalán nem foglalkozom. Volt olyan, hogy egy általam kedves személyre vagy filmre írt kritikára rácsodálkoztam, de sosem kötöttem bele. Attól még, hogy egy személy nem szereti azt a sztárt, akit én igen, vagy épp fordítva, nem azt jelenti, hogy nem lehetünk jóba. Kate Winsletet és Maite Perronit a barátnőim közül senki sem ismeri vagy szereti, és akkor mi van? De van ellenpéldám is, pl. az egyik csajjal, akit nem bírom ugyanaz a kedvenc sztárunk. És? Még mindig nem vagyunk egymásnak szimpatikusak. Ennyi.
Azt is láttam, hallottam már, hogy tényleg néhány fanatikus sikít, rohan, ha meglátja a kedvencét, de azt is nagy őrültségnek tartom. Teljesen egyetértek Sally Sparrowwal, ha már oda akarunk menni a kedvencünkhöz, akkor kulturáltan, és sikoltozás, levegőkapkodás helyett inkább mosolyogjunk nyugodtan, és ha van ideje, mondjuk el neki, hogy miért, mióta szeretjük, és mi az, ami esetleg nem tetszik. Ez erőt ad neki, és biztos pozitívan fogja venni. Az elmondást alatt pedig természetesen nem az "imádlak! te vagy a kedvencem!!!" típusú dolgokat értem, hanem az értelmes beszélgetést.
Én speciel nem hagyom, hogy kihasson az életemre ez a világ, és szerintem ez így lenne helyes. Mert aztán nem biztos, hogy igaz, amit egy-egy cikkben olvashatunk... De sajnos egyesek másképp gondolják ezt, és ész nélkül teljesen értelmetlen vitákba szállnak... Én is régebben ilyen voltam, de azóta nőttem, és rájöttem, hogy mekkora hülye voltam régebben.
(A profilomon ott van, hogy Kate Winslet meg Titanic mánia, de azt hiszem a hozzászólásom mindent megmagyaráz.)
2011. szeptember 01. 14:10
Szépen össze van szedve a lényeg. Tudok elfogult lenni és biztos van egy két olyan írásom is amin talán némi elfogultság kivehető. De a lényeg szerintem az, hogy ha valaki kifejti a véleményét valakiről, akkor azt tegye kultúráltan (nem túl sok káromkodással és kerülje az obszcén kifejezéseket) és probáljon valami okot is adni nem tetszésére. Ellenkező esetben az egész tényleg nem lesz más csak is sárdobálózás, a másik dolog pedig az, hogy nem kell komolyan venni az anti fanokat, illetve túl buzgókat.
És a média által az emberek felé sugárzott információkat eleve egy kis kétkedéssel kel fogadni, nem csak a rossz, de még a jó dolgokat is. Egyébként meg egy társaságban nem hiszem, hogy most egy valakinek a zenéjét filmjét kell hallgatni, a társaság a dumákért van, és a röhögésért. Ha olyan légkört szeretne az ember, ahol mindenki egy zenét hallgat menjen koncertre.
És a média által az emberek felé sugárzott információkat eleve egy kis kétkedéssel kel fogadni, nem csak a rossz, de még a jó dolgokat is. Egyébként meg egy társaságban nem hiszem, hogy most egy valakinek a zenéjét filmjét kell hallgatni, a társaság a dumákért van, és a röhögésért. Ha olyan légkört szeretne az ember, ahol mindenki egy zenét hallgat menjen koncertre.
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ophely88,
Grace Benning,
UnhappyMeals,
An_d_a,
Domcicc,
Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 14:14
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nagyon jó cikk lett Sally Sparrow, minden elismerésem, a korábbiakkal egyetemben.
Én személy szerint nagyon is büszke vagyok arra, hogy nem olyan kedvenceim vannak, akiket 10 percenként nyomat a rádió/TV. Elsősorban azért örülök ennek, mert Én sokkal szívesebben tartozom egy zártabb körű rajongói táborba. Korábban volt, hogy Én is a csak beálltam a sorba, mint a marhák, de ez mára változott. Fanatikus rajongó viszont soha nem voltam és nem is leszek. Elfogadom, hogy valaki nem szereti azt a sztárt, akit Én igen.
A kedvenceimre pedig szinte kivétel nélkül fel tudok nézni, nem csak zeneileg, hanem emberileg is.
A kedvenceimre pedig szinte kivétel nélkül fel tudok nézni, nem csak zeneileg, hanem emberileg is.
2011. szeptember 01. 14:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (x maite x @ 2011.09.01. 14:09)
Az én profilomra is ki van írva, hogy kérem nem csúnya szavakkal illetni az egyik kedvencemet, de ez igencsak speciális eset. Felőlem mondhatják rá, hogy bamba, hiszen az. Le is bénázhatják, hiszen nagyon tud bénázni. Melegnek nem meleg, de ha az lenne, az se igazán érdekelne. Mindegy, a lényeg az, hogy elegem lett abból, hogy - nem itt, más fórumokon - folyton azt nyomják belém, hogy béna, bamba, rossz színész és miért szeretem, ne szeressem, mert sz*r. Na most, hagy döntsem már el én, hogy mit szeretek. Azt mondanak rá, amit csak akarnak, csak NE nekem ecseteljék privátban, vagy a falamon, hogy miért is ne szeressem inkább mégse.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.