JoJo katasztrófát zúdít a világra
2011. szeptember 01. 15:07
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
ez elégrossz
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2011. szeptember 01. 15:13
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Elég rossz...
rockgirlfriend
2011. szeptember 01. 15:58
Megáll az eszem 
Ilyen kommenteket, mint a ki ez(h nem lehet őt ismerni?
), ez katasztrofális, meg elég rossz... jó, h nem tetszett mindenkinek minden, de azért normális kommenteket írhatnátok már! Am nem értem, mi bajotok! Neki legalább VAN HANGJA és élvezettel, szívből énekel!
Ilyen kommenteket, mint a ki ez(h nem lehet őt ismerni?
Lady Suzy
2011. szeptember 01. 16:31
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Utálom,amikor valaki azt mondja a kommenteknél, hogy "Ki ez"? Először is olyan nehéz ránézni az adatlapjára,kicsit olvasgatni,mielőtt ekkora, szellemi szintedet erősen jellemző dolgot írsz? Gratula
Amúgy tényleg nem tuc-tuc zene,amihez sokan hozzászoktak,de ez a dal nekem bejön.
Lady Suzy
2011. szeptember 01. 17:26
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ha a 2011-es számait nézzük,akkor nekem a Limbo a kedvencem egyenlőre...mert az album még nem jelent meg,amúgy itt van,ha valaki még nem hallotta és érdekli:
http://www.youtube.com/watch?v=pZAHmR9Iegg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pZAHmR9Iegg&feature=related
2011. szeptember 01. 19:00
ninaa, mit osztod itt az észt? -.- az ilyen kis tinisztárokból dunát lehet rekeszteni. emlékszem, hogy x éve hallottam a nevét, aztán eltűnt egy jó időre. nem is kellett volna visszajönnie, kinek hiányzik?? csak egy újabb celeb...
Idézet (Ninaa. @ 2011.09.01. 16:31)
Utálom,amikor valaki azt mondja a kommenteknél, hogy "Ki ez"? Először is olyan nehéz ránézni az adatlapjára,kicsit olvasgatni,mielőtt ekkora, szellemi szintedet erősen jellemző dolgot írsz? Gratula
Amúgy tényleg nem tuc-tuc zene,amihez sokan hozzászoktak,de ez a dal nekem bejön.
2011. szeptember 01. 19:00
na valyon ki ő?
mondjuk az a csaj akinek a számai elég ismertek voltak mikor mégcsak 14 volt
én várom már az albumát
régen nagyon szerettem, mostis szeretem persze, csak már őt is csak a neten találom, de ha lesz klippje akkor a tévében is van esély hogy adják
én várom már az albumát
Lady Suzy
2011. szeptember 01. 19:13
|
klaugabiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 155129 offline
|
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ilyenkor valahogy sírhatnékom van! "az ilyen kis tinisztárokból dunát lehet rekeszteni". Ez most komoly?
Hogy őszinte legyek rohadtul elegem van a tömeg gyártású tuc-tuc zenéből! Legyen szó justinkárol, usherről, britneyről vagy bárkiről! Elegem van abból, hogy a mai énekesek nem azért énekelnek, mert szeretnek vagy mert tehetségesek, hanem azért, hogy a pisiseknek legyen egy bálvány akit imádhatnak és akiből sok pénz jön be! Elegem van abból, hogy a zene a legtöbb embernek kimerül a fluorban, meg a szelenitában!
És rohadtul elegem van abból, hogy a zenét amit az "énekesek" játszanak nem azért csinálják olyanra amilyen, mert ez az énekes stílusa, hanem azért, mert úgy lesz eladható!
Bocsi a kifakadásért, de mielőtt leszóljátok gondolkozzatok már el ezen légyszi!
Hogy őszinte legyek rohadtul elegem van a tömeg gyártású tuc-tuc zenéből! Legyen szó justinkárol, usherről, britneyről vagy bárkiről! Elegem van abból, hogy a mai énekesek nem azért énekelnek, mert szeretnek vagy mert tehetségesek, hanem azért, hogy a pisiseknek legyen egy bálvány akit imádhatnak és akiből sok pénz jön be! Elegem van abból, hogy a zene a legtöbb embernek kimerül a fluorban, meg a szelenitában!
És rohadtul elegem van abból, hogy a zenét amit az "énekesek" játszanak nem azért csinálják olyanra amilyen, mert ez az énekes stílusa, hanem azért, mert úgy lesz eladható!
Bocsi a kifakadásért, de mielőtt leszóljátok gondolkozzatok már el ezen légyszi!
2011. szeptember 02. 13:18
|
|
patiszonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 152742 offline
|
hát mondjuk nem is ismerem úgy hogy no komment
2011. szeptember 02. 13:52
Remélem újra a toppon lesz , mert én nagyon szerettem / szeretem a zebéit, mert nagyon tehetséges ! Mondjuk durva h megváltozott!!
2011. szeptember 02. 14:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem ő csak egy újabb celeb,semmi több.bocsi a rajongóktól,de ez a véleményem.ő is mindent csinál:turné,lemez,divatvilágba való betársulás...nekem ez egyszerre sok.én személy szerint nemnagyon hiszek benne,hogy annyira színvonalas előadást tudna mutatni,a turné és a többi dolog is olyan,hogy ha szép és jó munkát szeretne az ember,akkor egyszerre csak EGY dologgal kéne foglalkoznia.
rockgirlfriend
2011. szeptember 02. 15:46
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (rockgirlfriend @ 2011.09.01. 19:00)
ninaa, mit osztod itt az észt? -.- az ilyen kis tinisztárokból dunát lehet rekeszteni. emlékszem, hogy x éve hallottam a nevét, aztán eltűnt egy jó időre. nem is kellett volna visszajönnie, kinek hiányzik?? csak egy újabb celeb...
Hogy kinek? Pl. nekem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.