A tíz legegészségesebb gyümölcs
2011. augusztus 31. 21:49
Akkor most tájékoztatok mindenkit, hogy tudományosan (rendszertanilag) nincs olyan megkülönböztetés, hogy gyümölcs és zöldség. Ezt a köznyelvben találták, így mindenkinek mást jelent. Álatalában azt nevezzük gyümölcsnek, amely édes, fán terem, nyersen fogyasztható és szokás fogyasztani; míg a zöldség ezek ellenkezője, és általában csak kelléknek használják ételekben. Nekem a paradicsom zöldség, mert nem szoktam csak úgy enni.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 01. 06:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.08.31. 20:00)
Mi nem is tanultunk bioszon gyümölcsökről meg zöldségekről. Vagy pedig olyan régen volt, hogy nem is emlékszem. Állatokról tanultunk, most meg az emberi testről.
Miért lenne gyümölcs? Mert kerek, mint az alma? Na, ne nevettess már.
De mindegy, nem offolok.
Miért lenne gyümölcs? Mert kerek, mint az alma? Na, ne nevettess már.
De mindegy, nem offolok.
Nemsokára indulok dolgozni. A munkahelyemen majd előszedek egy bioszkönyvet, és esküszöm, bemásolom majd ide azt a passzust...
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.31. 21:49)
Akkor most tájékoztatok mindenkit, hogy tudományosan (rendszertanilag) nincs olyan megkülönböztetés, hogy gyümölcs és zöldség. Ezt a köznyelvben találták, így mindenkinek mást jelent. Álatalában azt nevezzük gyümölcsnek, amely édes, fán terem, nyersen fogyasztható és szokás fogyasztani; míg a zöldség ezek ellenkezője, és általában csak kelléknek használják ételekben. Nekem a paradicsom zöldség, mert nem szoktam csak úgy enni.
Nekem is zöldség, ettől függetlenül biológián megtanították nekünk, hogy gyümölcs. Nekem meg olyan szuper és okos biosz tanárom volt, hogy elhiszem neki.
Az avokádóról mindenki elhiszi nekem, hogy az viszont zöldség..?
2011. szeptember 01. 11:13
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
sparksfly egyetértek
2011. szeptember 01. 11:15
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
innen csak a narancsot nem szeretem...
tudom h a paradicsom gyümölcs, de én mindígis zöldségnek néztem...
A fügét meg a barackot meg egyenesen imádom...
és amúgy nagyon jó a cikk
tudom h a paradicsom gyümölcs, de én mindígis zöldségnek néztem...
A fügét meg a barackot meg egyenesen imádom...
és amúgy nagyon jó a cikk
2011. szeptember 01. 12:35
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Fúj mazsola .
2011. szeptember 01. 13:15
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
jó, hogy vannak ilyen cikkek is itt. én szinte minden gyümölcsöt szeretek, jobban, mint bármiféle egyéb édességet.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.