Mindenesetre örülök, hogy többségüknek sikerült leszoknia.
Sztárok és a drog
2011. szeptember 01. 11:41
Nem is tudtam, hogy Bruno Mars is.
2011. szeptember 01. 12:30
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát sajnos :S . Bár fergiéröl ne tudtam
2011. szeptember 01. 12:44
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ugyanúgy rengeteg drogfüggő van, szinte minden 3. 4. tini az, ez nem a híresség átka, csak a hírességekről mindenki tud mindent...
2011. szeptember 01. 13:37
k és ez a lényeg szerintem, csak nehogy visszaszokjanak, bár Lindsay-ből ítélve..
2011. szeptember 01. 14:19
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
bruno marsról én sem gondoltam,bár fergieről sem...gatula nekik h sikerült némelyiküknek leszokni róla
2011. szeptember 01. 14:37
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Brunoról például nem is tudtam, hogy drogozott...
sajnos manapság egyre többen nyúlnak drogokhoz és nem csak a sztárvilágban...
sajnos manapság egyre többen nyúlnak drogokhoz és nem csak a sztárvilágban...
2011. szeptember 01. 16:05
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Fergieről nem tudtam :S istenem,de jó,h Eminemet megmentették,és h az öngyilkosság se sikerült :S nagyon sok rajongója sírt vna,na meg a családja.. :/
De tökjó,h szinte az itt leírtak okésak!!
))
De tökjó,h szinte az itt leírtak okésak!!
2011. szeptember 01. 17:45
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Mindegyikük nagyon tehetséges és jó előadó a felsoroltak közül. Szerintem annak, hogy függők lettek nincs köze a sztársághoz. Én nem ítélem el őket, mert biztos volt olyan helyzet amikor nem láttak más kiutat, de örülök, hogy sikerült leszokniuk, mert nem lehetett könnyű. Amy-t viszont nagyon sajnálom, kár, hogy neki már nem lehetett segíteni.
2011. szeptember 02. 14:17
Eminemnek nagyon örülök hogy leszokott bár gagát valamiért kéne félteni hisz sokszor esett kelt ez a miatt a színpadon . Lindsanynak meg kívánom hogy gyógyuljon meg
. Fergiet meg nem is tudtam
.
2011. szeptember 02. 17:12
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Mindegyiknek nagyon örülök hogy leszoktak róla. : )
Amy-t pedig nem tudom sajnálni , mivel az orvosai már rengetegszer figyelmeztették hogy álljon le ezekkel a szerekkel. Még ha nem is a drog okozta a halálát akkorsem kellet volna ezt csinálnia ...
Amy-t pedig nem tudom sajnálni , mivel az orvosai már rengetegszer figyelmeztették hogy álljon le ezekkel a szerekkel. Még ha nem is a drog okozta a halálát akkorsem kellet volna ezt csinálnia ...
2011. szeptember 03. 09:00
Hát sajnos nem tudnak mit kezdeni a sok-sok pénzükkel és a hírnévvel.Meg magukkal...
2011. szeptember 03. 09:01
Lindsay Lohan-t sajnálom a legjobban,mert olyan szimpatikus lány volt...de a többieket is
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: