Sztárok és a drog
2011. augusztus 31. 19:33
Nem kellet volna, de az a lényeg hogy sokan közűlük már leálltak.
Ez a lényeggggg!
2011. augusztus 31. 19:34
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Idézet (berninici @ 2011.08.31. 19:29)
örülök, hogy a nagyjuk felhagyott a drogozással 
én is
2011. augusztus 31. 19:39
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát azért jó hogy a nagy része abbahagyta de volt egy két ember akin egy picit csodálkoztam
2011. augusztus 31. 19:41
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
jó hogy leszokott valamennyi róla de én csak Amy-t sajnálom!
2011. augusztus 31. 19:57
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Fergie és Bruno Mars meglepetések számomra, nem gondoltam volna róluk, amúgy szerintem nagyon nagy dolog az ha valaki le tudja tenni a drogot, én mondjuk soha nem próbáltam/nám ki de minden elismerésem azoké akik ezen túl tudtak lépni
2011. augusztus 31. 19:59
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Ezekben az a csodás,h ők le tudtak szokni róla.
Én nem ítélem el őket...az ember mindig azt mondja,h ő nem, ő nem nyúl ilyesmihez,aztán amikor ott tart már nincs visszaút(persze néhol van).Nekem pl emo korszakom volt...Egyszerűen nem ismertem magamra!Pedig előtte mindig azt mondtam,h nem értem őket,h képesek ilyesmire.Aztán... Azért tényleg minden tiszteletem az övék,h le tudták rakni!
♥
2011. augusztus 31. 22:29
:/ Ezt nem értem,egyszer drogozik 1 sztár 1x nem ez már gáz,csak az a baj h az ilyen sztárok ebbe halnak bele és ez gáz én nem néztem volna ki Bruno Marsból Lady Gagából igen de Eminemből se ez cikii....!!!!
2011. augusztus 31. 23:08
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Ez nem ciki, hanem szomorú. Sajnos nem lehet mit tenni ellene, hisz ha valaki ki akarja próbálni, az ki is fogja.
Tiszteletreméltó, ha valaki felismeri, hogy sokkal többet jelent megérni a következő szülinapját, vagy családot alapítani, normális és teljes értékű életet élni, mint a drogok sötét világát választani. Borzasztó, hogy ennyi függő van manapság, de elfordulni és lemondani róluk nem szabad, hiszen ha valaki nem kap segítséget, nem támogatják, nem fogja értelmét találni hogy megpróbáljon leszokni. Mindig kell valaki aki odanyújtja a kezét, és becsülendők azok az emberek akik élnek az új élet lehetőségével, és képesek leszokni erről a szemétről, hogy ne tegye tönkre se az övét, se a családja-barátai életét.
Tiszteletreméltó, ha valaki felismeri, hogy sokkal többet jelent megérni a következő szülinapját, vagy családot alapítani, normális és teljes értékű életet élni, mint a drogok sötét világát választani. Borzasztó, hogy ennyi függő van manapság, de elfordulni és lemondani róluk nem szabad, hiszen ha valaki nem kap segítséget, nem támogatják, nem fogja értelmét találni hogy megpróbáljon leszokni. Mindig kell valaki aki odanyújtja a kezét, és becsülendők azok az emberek akik élnek az új élet lehetőségével, és képesek leszokni erről a szemétről, hogy ne tegye tönkre se az övét, se a családja-barátai életét.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 01. 08:39
|
calebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 47741 offline
|
Van Damme JCVD című filmjében, amiben magát alakítja van egy monológ. Azt hiszem a többi hírességgel is hasonló a helyzet, mint vele volt.
"Hogy mi van a drogokkal? Ha mindened megvan, csak utazgatsz a világban. Ha már jártál minden hotelben,te vagy a májer. És utazva az egész világban, egyszer csak többet akarsz."
"Hogy mi van a drogokkal? Ha mindened megvan, csak utazgatsz a világban. Ha már jártál minden hotelben,te vagy a májer. És utazva az egész világban, egyszer csak többet akarsz."
2011. szeptember 01. 09:07
Nagyon örülök neki hogy Eminem kigyógyult a függőségből. Így jobb mint valaha.
2011. szeptember 01. 11:39
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
tejjóég!!! Fergie??? komoly??!! hűha ezt igazán nem gondoltam vna róla... a többieken meglátszik de rajta... hát végülis örülök h nem nézem ki belőle hisz kigyógyult. ^^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.