A legfrissebb híresztelések ellenére Angelina Jolie a Vanity Fairnek adott interjújában tagadta, hogy házasságot terveznek párjával, Brad Pitt-tel. Arról is őszintén beszélt, hogy eleinte tartott a filmrendezéstől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie: „Nincs titkos esküvő”
2011. augusztus 31. 14:06
A házasságról az a véleményem, hogy az ő dolguk.A filmet pedig nagyon várom.Szerintem Agelina rendezőnek is tökéletes.
2011. augusztus 31. 14:07
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Ők már így is úgy is olyanok mint a házasok. Együtt élnek és vannak gyerekeik. Csupán nincs papíruk ami ezt alátámasztja.......És nem semmi, hogy mennyire precízen készítette ezt a filmet. Mindenre odafigyelt, és mindent megtett azért, hogy hitelesen át tudja adni a háború apróbb részleteit is. Gratulálok neki ehhez!!!
2011. augusztus 31. 14:23
Pedig jó lenne ha összeházasodnának.
Mondjuk így is boldogok és az számít
Mondjuk így is boldogok és az számít
2011. augusztus 31. 14:41
Ez kép nagyon tetszik
. Bár nagyon örültem volna ha össze házasodnak
.
2011. augusztus 31. 14:55
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
annyira tetszik ez a kép
2011. augusztus 31. 16:43
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szinte minden héten kitalálja valaki,hogy házasság lesz,szóval ez ˝örökzöld˝ pletykénak számít.
én nem vagyok annak a műfajnak a rjongója,amiben angelina filmet készít,de lehet belekukkantok,mert így nem hangzik rosszul.
a kép pedig nagyon tetszik
én nem vagyok annak a műfajnak a rjongója,amiben angelina filmet készít,de lehet belekukkantok,mert így nem hangzik rosszul.
a kép pedig nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: