Rihanna is örökbe fogad?
2011. augusztus 31. 19:42
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
de jó lenne!
2011. augusztus 31. 20:12
nem nagyon tudom elképzelni anyaként,de azért sok siker neki hozzá
2011. augusztus 31. 20:14
Remélem mert imádom Rihannát és ez nagyon aranyos lenne tőle ha árvákon segítene.
2011. augusztus 31. 20:32
sztem megpróbálkozhat vele de ez nemolyan mint egy háziállat...sztem sok időt kéne agyerekre fordítania és lehet h nem tenne jót a karrierjének
2011. augusztus 31. 21:16
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Nem tudom, én, mint anyát kifejezetten sosem képzeltem el. Nem az ő világa. Ő extrém,vad és bulizós. Eszembe sem jutna az, hogy egy gondoskodó lélek bujkál benne, persze nem mintha ez nem lenne lehetséges, de valahogy fura. Persze nagyon jó, hogy gyereket szeretne, meg hogy örökbe fogad, így nemcsak neki, de a gyereknek is jobb élete lehet. (Bár én annak is nagyon örülnék, hogyha saját gyerkőce lenne, mert az tudná örökölni az anyukája hatalmas tehetségét
)
2011. szeptember 01. 12:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sok sikert
.
2011. szeptember 01. 14:27
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
jól teszi
2011. szeptember 01. 14:43
Az anyaság szép dolog,de nem értem miért nem szeretne gyereket szülni.Egy kis fájdalmat ki kell bírni az életben,hiszen az mégis a saját gyereke lenne és nem egy idegen.De hát az ő dolga,különben még korainak tartom egy kicsit,nem azért mert fiatal hanem azért(ahogy már előttem is írták) most van a karrierje csúcsán.Most inkább még koncertezzen és turnézzon és majd csak később vállaljon gyereket.Mert egy kicsinek nem jó az ha az anyja nélkül van,vagy ha mindenhova viszi magával az éjszakákba.A legújabb klipjei alapján sem annyira anyának való.De hát ez csak saját vélemény,ő tudja az ő élete.
2011. szeptember 01. 16:10
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
ez aranyos!
am sztem sok nő fél a szüléstől,és sokak tűlélik,mármint,ritka,ha bajok adódnak,szval vhogy jobb érzés,amikor a sajátod. de ez is nagyon kedves tőle.
2011. szeptember 01. 19:31
|
|
Eszti0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 154934 offline
|
kedves tőle! jó, hogy egy a Haiti katasztrófában elárvult gyereket akar örökbefogadni! megértem, hogy a chrissel történt balhé után nem bízik a pasikban, de azt nem érem fel épp ésszel, hogy miért nem akar saját gyereket is szülni. ha az örökbefogadásra készen áll lelkileg, ekkor a szülésre is sztem.... de édes hogy örökbefogan egy árva gyereket!!!
2011. szeptember 02. 17:26
|
|
Fancsii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 59 Csatolások: 4 Azonosító: 158547 offline
|
Nemkellene elsietni....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: