Rihanna is örökbe fogad?
2011. augusztus 31. 16:31
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
:OOOOO Oké...
2011. augusztus 31. 16:33
Rihannanak, mindent összevetve, nem kéne neki gyerek! A botrányos fellépései, stb... csodálnám, ha engednék. Amúgy is úgy tudom, h két szülő fogadhat csak örökbe, de egyedülálló ember nem! De persze a sztárokkal mindig kivételeznek -.-"
Szép dolog az örökbefogadás, de nem hiszem, h jó ötlet neki gyereket örökbeadn, kivéve, ha jó irányba változtatja!
A szüléstől fél? Megfosztja saját magát egy gyönyörű élménytől! Ha igazán akarna gyereket, várna még, és megpróbálná! De ki tudja, talán pár év múlva rájön, h a szülés szép élmény! Talán néhány év, és ő is rájön erre
Szép dolog az örökbefogadás, de nem hiszem, h jó ötlet neki gyereket örökbeadn, kivéve, ha jó irányba változtatja!
A szüléstől fél? Megfosztja saját magát egy gyönyörű élménytől! Ha igazán akarna gyereket, várna még, és megpróbálná! De ki tudja, talán pár év múlva rájön, h a szülés szép élmény! Talán néhány év, és ő is rájön erre
2011. augusztus 31. 16:35
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szerintem is korai és furcsa, de nem ítélem el, ez mindenkinek maga döntése, szíve joga.
2011. augusztus 31. 16:38
|
fuck0youúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 40 Csatolások: 1 Azonosító: 138221 offline
|
Kedves Krisztikehh98 és milasnape!
Ez egy szabad oldal olyat írok amit akarok, nyugodtan beleszólhattok, csak nem én fogom megbánni később.
"Remélem sosem lesz gyereked nehogy megörökölje tőled ezt a dolgot" - vigyázz mit írsz az ujjacskáiddal! Túlságosan is veszélyes!
Ez egy szabad oldal olyat írok amit akarok, nyugodtan beleszólhattok, csak nem én fogom megbánni később.
"Remélem sosem lesz gyereked nehogy megörökölje tőled ezt a dolgot" - vigyázz mit írsz az ujjacskáiddal! Túlságosan is veszélyes!
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. augusztus 31. 16:48
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Nagyon aranyos, és nagyszívű dolog lenne a részéről, ha segítene egy szerencsétlen, ártatlan kisgyermeken. Azt azért meg kell hagyni, hogy a szülés mocsok dolog (nehogy valaki félreércsen, a szörnyű kínok miatt mocsok), De azért valahogy ki lehet bírni, és egy vérszerinti gyermek azért nagyobb örömöt hoz mint egy örökbefogadott.
2011. augusztus 31. 16:59
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
ez tényleg kedves de valóban korai!
2011. augusztus 31. 17:20
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ez váratlanul ért.Nem hiszem,hogy jó ötlet lenne.Korai még.Ráadásul mint írtátok is,a karriere csúcsán van,most akar mindent abba hagyni?Vagy örökbe fogad egy gyereket,akit aztán majd a dada nevel?
2011. augusztus 31. 18:38
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Ez nagyon jó dolog
de jó lenne ha ő is szülne majd egy gyereket eltudnám képzelni kis babákkal
2011. augusztus 31. 18:49
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
Biztos jó anya lenne
2011. augusztus 31. 18:58
Szerintem még pár évet várnia kéne úgy 17-ig és addigra lehet, hogy felség is lesz de, ki tudja
Én ilyen fiatalon még nem vállalnék gyereket és én sem szeretnék biológiai anya lenni
Én ilyen fiatalon még nem vállalnék gyereket és én sem szeretnék biológiai anya lenni
2011. augusztus 31. 19:11
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem tudom elképzelni anyaként.Mostanában annyira bulizós életet folytat és mindenhol csak pörög és ezt képes lenne feladni?Szerintem még várhatna egy jó pár évet és addig talán az a bizonyos férfi is megjelenik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.