Justin Bieber balesetet szenvedett
2011. augusztus 31. 15:26
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
hát azért remélem nincs semmi baja(yn) (:
2011. augusztus 31. 15:33
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (SugarGirl @ 2011.08.31. 14:30)
Nem tudom miért bántjátok szegényt. Inkább tisztelni kéne, hogy csak ennyi balesetet okozott a Ferrarijával(minek neki ferrari?). Azért szerintem senki sem tudna jobban vezetni, ha ki se látna a kormány mögül. Biztos éppen lehajolt, hogy megnyomja a gázpedált, és akkor jött a másik és puff...
Még mindig röhögök
2011. augusztus 31. 15:33
Kisgyerekeknek még nem szabadna kocsit vezetni...
2011. augusztus 31. 15:37
franca.... a cím alapján azthittem maradandó sérülése lett!!! MICSODA CSALÓDÁS!!
2011. augusztus 31. 15:41
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
már nem azért,de ez előbb-utóbb várható volt.egy 17 éves kölyöknek akkor sem kéne ilyen kocsit a kezébe adni,hamár a jogsit valahogy kikönyörögte magának.ha jól hallottam,kiverte a hisztit,mivel volt valami probléma a vizsgán.hát,gratulálok hozzá..
vegyen magának egy olcsó gépjárművet,aztán azt törje-zúzza ahogyan csak akarja,de különösképpen ne menjen emberek közé.igen gyerek felfogású még bíbör,hiába akar idősebbnek látszani.és ezt most nem erre a ˝balesetre˝ értem,hanem úgy általánosságban is:az agyi szintje korántsincs olyan szinten,ahol ilyen korban már illendő lenne.azt mondják,hogy a fiúk későn érnek,de ezek szerint bíbör a legkésőbbi kategóriába tartozik.
vegyen magának egy olcsó gépjárművet,aztán azt törje-zúzza ahogyan csak akarja,de különösképpen ne menjen emberek közé.igen gyerek felfogású még bíbör,hiába akar idősebbnek látszani.és ezt most nem erre a ˝balesetre˝ értem,hanem úgy általánosságban is:az agyi szintje korántsincs olyan szinten,ahol ilyen korban már illendő lenne.azt mondják,hogy a fiúk későn érnek,de ezek szerint bíbör a legkésőbbi kategóriába tartozik.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. augusztus 31. 15:49
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Royce-t meg Range Rover-t tényleg nem kéne a kezébe adni, elég felelőtlen szülei lehetnek.Meg ő is az lehet.Két éve vezetek, de először autóm sem volt a szüleim kocsijával furikáztam, most már igaz, van saját autóm(Lexus RX400) de akkor is szerintem Justin azzal, hogy énekel-ami nem nagy meló bárhogy is nézzük-nem érdemel meg ilyen kocsit.Az is oké, hogy ő kereste magának, de egy 17 éves gyerek mit kezd több milliárddal?
2011. augusztus 31. 15:55
de nagy mázlija volt örülök hogy nem lett semmi baja !:-)
2011. augusztus 31. 15:57
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Ne is csodálkozzon hogy balesetet szenvedett ennyi évesen...amúgy is neki egy : Hogyan énekeljünk jól ? című könyvet kéne olvasgatnia, nem pedig kocsit vezetnie!
2011. augusztus 31. 15:57
Azt hitte,hogy autót vezetni is tud? A zenében is így járhatna már...
2011. augusztus 31. 16:03
Idézet (N.Adri)
franca.. a cím alapján azthittem maradandó sérülése lett!!! MICSODA CSALÓDÁS!!
Idézet (anett99)
franca.. a cím alapján azthittem maradandó sérülése lett!!! MICSODA CSALÓDÁS!!
Még mindig azon jár az agyam, hogy mi lett volna, ha tönkremegy a ferrárija.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.