A színésznő ismét túlzásba vitte a tüntetést – ez esetben a Fehér Ház mellett, s a rendőrök bilincsbe verve vitték el az aktivistákat, Daryllel az élen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daryl Hannaht bilincsbe verték
2011. augusztus 31. 12:50
2011. augusztus 31. 12:51
Már azt is lecsukják, aki a jó ügy érdekében cselekszik? Gratulálok.
2011. augusztus 31. 13:10
Reggel láttam a tvben, és teljesen ledöbbentem!
Ilyen miatt letartóztatják? Ez szánalmas és nagyon szemét dolog is! Ő csak a környezetet akarja védeni!
Ilyen miatt letartóztatják? Ez szánalmas és nagyon szemét dolog is! Ő csak a környezetet akarja védeni!
2011. augusztus 31. 13:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
most erre mit lehet mondani.pofátlan rendőrök, de azért Daryl is szónokolhatott vna nyugisabb helyen mint pont a fehér ház előtt, bár mondjuk úgy meg senki nem figyelt vna rá
2011. augusztus 31. 13:42
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hú ezek az "ő baja" kommentek igazán értelmesek. Ha annyira az ő baja, akkor minek írtok a cikkhez, drágáim?
Egyébként szerintem tök jó dolog, hogy kiáll azért amiben hisz és a jó ügy érdekében teszi mindezt. Azért ez nem olyan nagyon gyakori a sztárok között, hogy még azt is bevállalnák, hogy esetleg elviszik a rendőrök. Mert más kérdés, ha hangoztatod, hogy ennek így meg úgy kéne lennie, és te ezt akarod és hiszel benne, és más kérdés az, hogy akár a szabadságodat feláldozva tényleg kiállsz az ügyért. Ez mindig szimpi volt Darylben.
Egyébként szerintem tök jó dolog, hogy kiáll azért amiben hisz és a jó ügy érdekében teszi mindezt. Azért ez nem olyan nagyon gyakori a sztárok között, hogy még azt is bevállalnák, hogy esetleg elviszik a rendőrök. Mert más kérdés, ha hangoztatod, hogy ennek így meg úgy kéne lennie, és te ezt akarod és hiszel benne, és más kérdés az, hogy akár a szabadságodat feláldozva tényleg kiállsz az ügyért. Ez mindig szimpi volt Darylben.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. augusztus 31. 13:58
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
szerintem ezt el lehetne intézni botránymentesebb módon is, én is környezetvédő vagyok és tényleg fontos nekem is a környezet de azért nem vitetném be magam
2011. augusztus 31. 14:43
Bezzeg aki meg valami súlyosabbat tett,azt meg le se ...-ják
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.