A színésznő ismét túlzásba vitte a tüntetést – ez esetben a Fehér Ház mellett, s a rendőrök bilincsbe verve vitték el az aktivistákat, Daryllel az élen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daryl Hannaht bilincsbe verték
2011. augusztus 31. 12:50
2011. augusztus 31. 12:51
Már azt is lecsukják, aki a jó ügy érdekében cselekszik? Gratulálok.
2011. augusztus 31. 13:10
Reggel láttam a tvben, és teljesen ledöbbentem!
Ilyen miatt letartóztatják? Ez szánalmas és nagyon szemét dolog is! Ő csak a környezetet akarja védeni!
Ilyen miatt letartóztatják? Ez szánalmas és nagyon szemét dolog is! Ő csak a környezetet akarja védeni!
2011. augusztus 31. 13:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
most erre mit lehet mondani.pofátlan rendőrök, de azért Daryl is szónokolhatott vna nyugisabb helyen mint pont a fehér ház előtt, bár mondjuk úgy meg senki nem figyelt vna rá
2011. augusztus 31. 13:42
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hú ezek az "ő baja" kommentek igazán értelmesek. Ha annyira az ő baja, akkor minek írtok a cikkhez, drágáim?
Egyébként szerintem tök jó dolog, hogy kiáll azért amiben hisz és a jó ügy érdekében teszi mindezt. Azért ez nem olyan nagyon gyakori a sztárok között, hogy még azt is bevállalnák, hogy esetleg elviszik a rendőrök. Mert más kérdés, ha hangoztatod, hogy ennek így meg úgy kéne lennie, és te ezt akarod és hiszel benne, és más kérdés az, hogy akár a szabadságodat feláldozva tényleg kiállsz az ügyért. Ez mindig szimpi volt Darylben.
Egyébként szerintem tök jó dolog, hogy kiáll azért amiben hisz és a jó ügy érdekében teszi mindezt. Azért ez nem olyan nagyon gyakori a sztárok között, hogy még azt is bevállalnák, hogy esetleg elviszik a rendőrök. Mert más kérdés, ha hangoztatod, hogy ennek így meg úgy kéne lennie, és te ezt akarod és hiszel benne, és más kérdés az, hogy akár a szabadságodat feláldozva tényleg kiállsz az ügyért. Ez mindig szimpi volt Darylben.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. augusztus 31. 13:58
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
szerintem ezt el lehetne intézni botránymentesebb módon is, én is környezetvédő vagyok és tényleg fontos nekem is a környezet de azért nem vitetném be magam
2011. augusztus 31. 14:43
Bezzeg aki meg valami súlyosabbat tett,azt meg le se ...-ják
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.
Megkérdezték Regé-Jean Page-t, hogy visszatérne-e A Bridgerton családba - mutatjuk a válaszát
Megkérdezték Regé-Jean Page-t, hogy visszatérne-e A Bridgerton családba - mutatjuk a válaszát
Sokan szeretnék viszontlátni a karaktert.
Első gyermekükkel várandós Sebastian Stan barátnője
Első gyermekükkel várandós Sebastian Stan barátnője
Egyelőre nem lehet tudni, milyen nemű a baba.