Most, hogy már csak egy nap választ el minket a szeptembertől, ideje átnézni, milyen ruhákat érdemes beszerezni még a levelek lehullása előtt, hogy idén ősszel is divatos és stílusos anyagokba bújhassunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ősszel is divatosan
2011. augusztus 31. 11:20
Még mindig utálom a Chanelt... ízléstelen szinte sz összes ruha, parfümjeik büdösek... pfffff. Egyszerűen nem értem a sikerüket...
A többi nagyon széééééép!
A többi nagyon széééééép!
2011. augusztus 31. 11:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én egész évben preferálom a barnát, a ruhatáram 70%-a a barna valamelyik árnyalatában díszeleg. De én nem követem a divatot... Egyszerűen csak szeretem ezt a színt, jól érzem magam benne és jól is áll...
2011. augusztus 31. 11:31
Szerintem a Dolce & Gabbana ruhák a legjobbak.A többi annyira nem jön be
2011. augusztus 31. 11:38
Mind szép és szerintem a barna és a fekete is, örök divat marad, szal ezt mindig elmondják... <3
<3
<3
2011. augusztus 31. 12:01
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
D&G a legjobb! 
Amúgy meg szerintem fontosabb, hogy mindenki olyan ruhákat viseljen, ami az alakjához illő és amiben jól érzi magát, mint, hogy a legújabb divatot kövesse.
És kb. minden évben hasonlóak az ősz színei, csak egy-két újdonság van.
Amúgy meg szerintem fontosabb, hogy mindenki olyan ruhákat viseljen, ami az alakjához illő és amiben jól érzi magát, mint, hogy a legújabb divatot kövesse.
És kb. minden évben hasonlóak az ősz színei, csak egy-két újdonság van.
2011. augusztus 31. 12:12
|
|
encsikexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 156350 offline
|
Hát, nincs annyi pénzem hogy beújitsam valamelyiket, különben pedig, az összes ruha, vagyis hát a legtöbb, csak a modelleken áll így..És ezek után jegyzem meg, hogy nekem egyik sem tetszik igazán... xD de ez már részletkérdéés..
2011. augusztus 31. 12:37
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
A D&G-sek jól néznek ki, de én föl nem venném őket... mondjuk én inkább követem a saját stílusom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: