Vastag Tomi megrémült a lótól
2011. augusztus 31. 00:26
|
|
Szimikelolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 153669 offline
|
Nagyon kiváncsi vagyok rá
de szerintem egy kicsit ciki ez a helyzet xD de istenem mindenkivel megtörténik
2011. augusztus 31. 01:49
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát végülis mindenki félvalamitől szóval érhető. én nem félek a lovaktól, de igaza van
Amugy nemigaz,h még a klippremierről mindig nem tudni semmit már 1 hete szétizgulom az agyam :@ Pedig 100% hogy jó lesza fókusz riportjávól ítélve (amennyit hallttunk belőle
)
2011. augusztus 31. 01:52
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
szancsu ha valami nem tetzsik nem kell elovlasni :@@ és főleg nem ilyeneket irni hozzá. ha csabiról van szó begurulok. és most még mellé tomit is szidod. semmib aj nicns velük amx anynit mondhatsz, h nem szimpi, emrt az elfogadható, de akk sem kell ilyeneket irkálni ide -.- nem lesz semmi sem magyar szenny. a 3-szor 3 is nagyon jó lett és csabi összes száma is. ez meg ahogy hallottam a riportból még annál is jobb lesz, mint az előző dala tomikának. szal ha valami nem tetzsik nem kell hallgatni. ennyi -.-
2011. augusztus 31. 08:21
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
óóóóó Szegénykehh de akk is helyes mind a 2!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥
2011. augusztus 31. 08:23
Végülis tök érthető,hogy elsőre megijedt,tetszett Tomi első száma kíváncsi vagyok mit hoznak össze a bátyjával.
2011. augusztus 31. 08:36
Hű de sajnálom szegény kis tesót.Ha ennyire megrémült attól a szerencsétlen állatól(ami gondolom be volt idomítva és még csak véletlenül se dobná le a hátáról az embert)akkor nem értem minek erőltették a dolgot?Maradtak volna a biciklinél.
2011. augusztus 31. 08:52
|
adriii050visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 303 Csatolások: 176 Azonosító: 156044 offline
|
Csilla19!Ne szidjál le te senkit se rendben mert neki ez a véleménye!neked csak az van hogy szidja a 2 cuki sztárodat!Nekem is írtak olyanokat a sztárjaimról hogy "szánalmas én ezeken ki akadok de ellapozok!Neked is ezt kéne és csak nem ő írt a sztárodról sértőt hanem a többiek is mért pont őt választottad?Mindegy.Szóval ne szidj!Amúgy én utálom őket!
2011. augusztus 31. 09:06
|
kriszti0912új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 148006 offline
|
Én imádom a lovakat és lovagolni is tudok, de megértem Tomit, sok olyan embert látni aki fél a lovaktól. nagyon várom a klipet!
2011. augusztus 31. 09:15
|
|
zámbóbarbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 144666 offline
|
tök jó lesz a klipp várom már
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: